Vučić najavio: "Kome je more preče, neka se ne vraća"

Mej bregami

Buduća legenda
Poruka
44.732
Poslednja izmena od moderatora:
Vučić naredio da Srbi moraju prisustvovati obilježavanju Oluje, tko bude tada na moru bolje mu je da se ne vraća.

Predsednički ferman raji

Vučić najavio: "Kome je more preče, neka se ne vraća"​

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je da svi budu na obeležavanju srpskog stradanja u Oluji.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=07&dd=10&nav_category=11&nav_id=1888874
Зашто извлачиш из контекста и овде баљезгаш?
Порука је упућена министрима а не народу само што је теби потребно било какво гориво за твој покварени мозак па да онда баљезгаш у недоглед о Србима и свему везаном за Србију.
Не знам зашто те модерација трпи толико дуго?

Зашто извлачиш из контекста и овде баљезгаш?
Порука је упућена министрима а не народу само што је теби потребно било какво гориво за твој покварени мозак па да онда баљезгаш у недоглед о Србима и свему везаном за Србију.
Не знам зашто те модерација трпи толико дуго?
Ti si politički nepismen, ne znaš čitati između redova.
Zamisli precednik dođe u tvoj kraj ili te posjeti u firmi i prolazi pored tebe i pita "gde si bio na komemoraciji?" , a ti "bio sam tada u Turskoj." Samo ti procijedi kroz zube "bilo bi ti bolje da si tamo ostao".
Sutradan te pozovu u ured kod šefa koji ti uruči otkaz zbog izdaje srpstva, porezna ti kuca na vrata, stiže poziv na vanredni tehnički pregled vozila, banka traži prijevremenu otplatu kredita....

Ti si politički nepismen, ne znaš čitati između redova.
Zamisli precednik dođe u tvoj kraj ili te posjeti u firmi i prolazi pored tebe i pita "gde si bio na komemoraciji?" , a ti "bio sam tada u Turskoj." Samo ti procijedi kroz zube "bilo bi ti bolje da si tamo ostao".
Sutradan te pozovu u ured kod šefa koji ti uruči otkaz zbog izdaje srpstva, porezna ti kuca na vrata, stiže poziv na vanredni tehnički pregled vozila, banka traži prijevremenu otplatu kredita....
ti si ocigledno budala koj ne cita u opste,pa on njbolje zna kada ce mu koji ministar ici na godisnji odmor.Zabava za krezubo biracko telo koje voli Disciplinu kicme ,ne misilim na Koju

Уместо да нам је прешједник "даривао" те паре неке назови помоћи 100+ 30+30 које потрошиш
за пола сата у Максију или пијаци,боље да је ,,ајде,и својим члановима уплатио неки 5-дневни Аранжман
на СРБСКОЈ ДАЛМАЦИЈИ...апострофирам!
Прво би се другови Чланови окупали,онда би бар 1/3 стекла неку националну Свест.

Siguran sam da gospodinu ministru Vulinu nije na pamet palo uzeti godisnji i razgaciti se na ustaski praznik.
Stajat ce tamo ponosno, s kravatom zakopcanom do grla, dok ga sunce przi.
Tadic je za obljetnicu Oluje s Josipovicem ladio jaja na Brijunima.
Gospodin ministar Aleksandar Vulin nije takav, uvijek se suprotstavljao.
Mnogi su se rugali kada sam ga proglasio hrabrim kapetanom Kanedom koji je izgorio da bi drugi zivjeli, ali taj bi zivot polozio za boljitak Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić naredio je da svi ministri budu na obeležavanju srpskog stradanja u Oluji.

Da, ali on je Predsednik Republike, šta on ima da naređuje ministrima, to je ono što vi nikako da ukapirate, koncept podele vlasti za vas ne postoji.

Poslednja izmena od moderatora:
Siguran sam da gospodinu ministru Vulinu nije na pamet palo uzeti godisnji i razgaciti se na ustaski praznik.
Stajat ce tamo ponosno, s kravatom zakopcanom do grla, dok ga sunce przi.
Tadic je za obljetnicu Oluje s Josipovicem ladio jaja na Brijunima.
Gospodin ministar Aleksandar Vulin nije takav, uvijek se suprotstavljao.
Mnogi su se rugali kada sam ga proglasio hrabrim kapetanom Kanedom koji je izgorio da bi drugi zivjeli, ali taj bi zivot polozio za boljitak Srbije.

Vulin je vojsku služio za vikend... sa sve izlaskom u grad...
Taj bi pri prvom pucnju se preobukao u ženu...(posto voli da menja uniforme i uloge...)

...

Back