VUČIĆ NA TV HEPI: Bio je Obradović s nekima u kapuljačama ispred ulaza PA SU POBEGLI!

Mackich

Domaćin
Poruka
3.014
Бошко Обрадовић
‏ @BoskoObradovic
2h2 hours ago

Прихватио сам изненадни вечерашњи позив да сутра ујутру будем на ТВ Хепи у 8, 30 и појавим се у јутарњем програму у дуелу са Вучићем. Иако је некоректно да ме овако касно позивају, прихватио сам са задовољством. Спреман сам одавно. Проћи ће као Шешељ. Видимо се ујутру!

----------------------------------------------------

адв.Владимир Ђукановић
‏ @serbia_forever
1h1 hour ago

Istine radi, Boško Obradović je sam sebe pozvao na navodni duel u 08:30 na TV Hepi kada bi inače trebalo da gostuje Aleksandar Vučić. Lažov i pajac kakav jeste, Obradović želi da izazove incident, jer to je inače jedini način njegovog političkog delovanja.

http://informer.rs/vesti/politika/3...---------------------------------------------

Побегаља стара, само са Карлеушом сме да изађе на дуел, да се не открије како краде и издаје.
Брука!

Poslednja izmena od moderatora:
Бошко Обрадовић
‏ @BoskoObradovic
2h2 hours ago

Прихватио сам изненадни вечерашњи позив да сутра ујутру будем на ТВ Хепи у 8, 30 и појавим се у јутарњем програму у дуелу са Вучићем. Иако је некоректно да ме овако касно позивају, прихватио сам са задовољством. Спреман сам одавно. Проћи ће као Шешељ. Видимо се ујутру!

SE2rMCS.jpg

Побегаља стара, само са Карлеушом сме да изађе на дуел, да се не открије како краде и издаје.
Брука!

Uvek ovako onanišete kad bibliotekar nešto epohalno odvali???

Обрадовић: Зар се Вучић уплашио и одустао од Тв дуела?

Српски покрет Двери сматра да је веома некоректно од Александра Вучића и Информера да праве забуну у јавности везано за сутрашњи дуел на ТВ Хепи са Бошком Обрадовићем.

Писање Информера наводи нас да посумњамо да је Марићев задатак био да понуди дуел неколико сати пре одржавања са идејом да га ми нећемо прихватити.

А сада када смо дуел прихватили, без обзира на касни позив, питамо се да ли се то Вучић уплашио и одустао од дуела?

Или им је циљ да ако се Бошко Обрадовић не појави, прогласе да није ни смео да дође.

Зато ће се Бошко Обрадовић сигурно одазвати на позив за тв дуел. Не пада му на памет да упада у ТВ Хепи, већ да нормално дође и суочи политичке ставове, осим ако се Александар Вучић није уплашио, јер Бошко није ни Нада Мацура, ни Јелена Карлеуша.

Информативна служба Српског покрета Двери

Па имао је Вучић јутрос дуел са Бошком Обрадовићем,само што Обрадовић није био ту па није могао да му одговори.Ипак је Вучићу лакше да се са Обрадовићем свађа кад је сам у студију.

ОБРАДОВИЋ: МАРИЋУ, КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА!

Поводом скандалозног понашања главног уредника ТВ Хепи, Миломира Марића и манипулације јавношћу у вези са ТВ дуелом са А.Вучићем, који је планиран за данас у 8.30, огласио се председник Двери, Бошко Обрадовић следећом изјавом:

”Јадна је и бедна манипулација којом се служи Миломир Марић по налогу Александра Вучића! Прво је Информативну службу синоћ контактирао Марићев продуцент и понудио нам дуел са Александром Вучићем у јутарњем програму ТВ Хепи. Објашњено нам је да председник до изборне тишине има само тај термин, јер после тога путује ван земље. Иако сам сматрао да је крајње некоректно да ме позивају тако касно - прихватио сам овај дуел, јер га већ дуже време захтевам.

Потврдио сам Марићу СМС поруком да прихватам дуел. Они су очигледно очекивали да ћу због кратког времена за припрему одбити учешће, па да онда то славодобитно објаве и да ме представе као кукавицу.

Пошто сам га прихватио, јер сам за овај дуел одавно спреман, они су се нашли у проблему, а Вучић се очигледно уплашио и прави читаву представу са циљем да избегне директно сучељавање.

Појавићу се, по договору, на ТВ Хепи у 8.15, јер сам сигуран да ће Вучић и Марић, ако се не појавим, објавити како нисам смео да дођем. Ја се надам да Вучић није толика кукавица, јер се у више наврата у јавности хвалио како је спреман на дуел. Сад кад смо га договорили, нема разлога да бежи и глуми жртву. Долазим сам и надам се да нисам у опасности и да ми безбедност није угрожена. - закључио је Обрадовић.

Мало пре објавише да Обрадовић УОПШТЕ НИЈЕ ПОЗВАН НА БИЛО КАКАВ ДУЕЛ СА ВУЧИЋЕМ НЕГО ДА ПЛАНИРА ДА УПАДНЕ НЕПОЗВАН У СТУДИО ТВ ХЕПИ(Ћирилица) И НАПАДНЕ ВУЧИЋА ДА БИ НАПРАВИО СКАНДАЛчину...

Не знам шта је ИСТИНА........:think:

Мало пре објавише да Обрадовић УОПШТЕ НИЈЕ ПОЗВАН НА БИЛО КАКАВ ДУЕЛ СА ВУЧИЋЕМ НЕГО ДА ПЛАНИРА ДА УПАДНЕ НЕПОЗВАН У СТУДИО ТВ ХЕПИ(Ћирилица) И НАПАДНЕ ВУЧИЋА ДА БИ НАПРАВИО СКАНДАЛчину...

Verovatno ovo što su saopštili iz Dveri, da su Obradovića pozvali kasno sinoć računajući da neće da prihvati, pa kad je prihvatio, počeli da smišljaju opravdanja. Da nije prihvatio, sad bi Vučić pred kamerama trubio kako je on hteo da osveti svog ideološkog ćaleta Šešelja, ali je Obradović pobegao sa megdana...

Напред Бошко!
Бошко, Србине!
Србијајеустебе!

- - - - - - - - - -
Идемо сви испред Хепи, као ономад испред Пинк да дамо подршку Бошку.

Мито, идеш?
Да те чекам тамо ил' да те не чекам?

Не, не идем ... јер тако се не могу уклонити штеточине... гледам мало пре изјаве које дају разни ВЛАДИНИ "СТРУЧНИ" ТИМОВИ - имају веома много педера који су уверени да се не види да су педери... трагично...
уназад неколико дана сам их видео бар 5 КОМАДА.......

ОБРАДОВИЋ: МАРИЋУ, КАКО ТЕ НИЈЕ СРАМОТА!

Поводом скандалозног понашања главног уредника ТВ Хепи, Миломира Марића и манипулације јавношћу у вези са ТВ дуелом са А.Вучићем, који је планиран за данас у 8.30, огласио се председник Двери, Бошко Обрадовић следећом изјавом:

”Јадна је и бедна манипулација којом се служи Миломир Марић по налогу Александра Вучића! Прво је Информативну службу синоћ контактирао Марићев продуцент и понудио нам дуел са Александром Вучићем у јутарњем програму ТВ Хепи. Објашњено нам је да председник до изборне тишине има само тај термин, јер после тога путује ван земље. Иако сам сматрао да је крајње некоректно да ме позивају тако касно - прихватио сам овај дуел, јер га већ дуже време захтевам.

Потврдио сам Марићу СМС поруком да прихватам дуел. Они су очигледно очекивали да ћу због кратког времена за припрему одбити учешће, па да онда то славодобитно објаве и да ме представе као кукавицу.

Пошто сам га прихватио, јер сам за овај дуел одавно спреман, они су се нашли у проблему, а Вучић се очигледно уплашио и прави читаву представу са циљем да избегне директно сучељавање.

Појавићу се, по договору, на ТВ Хепи у 8.15, јер сам сигуран да ће Вучић и Марић, ако се не појавим, објавити како нисам смео да дођем. Ја се надам да Вучић није толика кукавица, јер се у више наврата у јавности хвалио како је спреман на дуел. Сад кад смо га договорили, нема разлога да бежи и глуми жртву. Долазим сам и надам се да нисам у опасности и да ми безбедност није угрожена. - закључио је Обрадовић.

Bravo Bosko!

Vidi se da si pravi Srbin iz Sumadije , koji nikada ne beze sa duela!

Za razliku od Vucica kojeg je tako neceg patoloski strah

- - - - - - - - - -

Verovatno ovo što su saopštili iz Dveri, da su Obradovića pozvali kasno sinoć računajući da neće da prihvati, pa kad je prihvatio, počeli da smišljaju opravdanja. Da nije prihvatio, sad bi Vučić pred kamerama trubio kako je on hteo da osveti svog ideološkog ćaleta Šešelja, ali je Obradović pobegao sa megdana...

upravo tako....

- - - - - - - - - -

VULKA POBEGULJKA z:D

Ево га АВ у твХепи - а Обрадовића нема....... АВ сада прича како су испред дтвХепи "били неки људи са капуљачама који су побегли"........ ахахаха........ патолошко лагање узима маха.......

Историјски монолог !

- - - - - - - - - -

Tako se vi seljacine dobacujete iz kafanceta?

Bas ste primer poznavalaca politike, a znate i da se ponasate pristojno.

Да, да, да........све друго је сендвич-политика

- - - - - - - - - -

Мито мора да је то Информер објавио :hahaha: :thumbdown:

Back