S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.055
Predsedniče, predsedniče,
ti si naše cveće,
tvoji te verni sendvičari
nikad izdat' neće
#sendvič
ti si naše cveće,
tvoji te verni sendvičari
nikad izdat' neće
#sendvič
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Неколико фаца на власти има свој криминални клан. У току је обрачун за превласт једног клана. Могући расплет је да непожељни кланови промене газду, као у случају Мишковић или покојног Космајца (коме нико не сме да изговори име) и других. Биће онда оно "тресла се гора родио се миш".Вучић прети Стефановићу празном пушком!!!
Стефановић треба да објави још компромитујућег материјала против Вучића.
Jeste, u Srbiji.Šta on ima da saopštava ko se hapsi? Jel to posao precednika države?
Ok.Vučić možda na TV Prva saopšti ime
Sad se mafijasi razmisljaju,Kako je rekao, to što je najavio da će Srbija biti šokirana je čak i blag izraz. "Za koji dan, da li je u pitanju dan ili četiri, nije bitno, ali najkasnije u četvrtak", rekao je on na pitanje kada će objaviti
"Govorili su mi da si koorva, a ja im nisam verovao."On je dodao da je "trebalo da ima bolji periferni vid" i da se "ne bavi samo svojim poslom".
- Ljudi su me upozoravali, a ja im nisam verovao jer sam mislio da su to međuljudski sukobi. Dobijam bezbroj takvih poruka upozorenja, a onda posle godinu godinu ipo dana svhatim da je trebalo u to da poverujem - rekao je on
Obično obeća nešto za Datum kad će to obećanje biti zaboravljeno.Sad se mafijasi razmisljaju,
Da li je mislio na mene?
Da li da klisnem pre cetvrtka?
Koliko sam ono bese stavio u stek? E, jbg dovoljno mi za vikend.
Muke njihove.![]()
Xaxaxa ,sine svi su oni radili za njega i on ih je postavio,ako padne stefanovic vuce i njega za sobom,organozovani kriminal se to zove,bukagije for life"Vučić možda na TV Prva saopšti ime - biće velikih hapšenja"
U toku je trka policije da pribavi dokaze koji bi inkriminisali Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, kaže novinar Mladen Radulović.
IZVOR: B92 SUBOTA, 27.02.2021. | 08:47
On je za televiziju Prva rekao da su zato prethodnih dana urađeni pretresi na splavu "Fristajler" u Beogradu.
"Svako bure je pretreseno, traga se za telom koje je možda bačeno u Savu", rekao je Radulović.
On je naveo da to što su pronađeni droga i SIM kartice nije toliko bitno u ovom trenutku.
"Policija traga pre svega za telima, oružjem, pa je čak manje bitno to što su pronašli kartice i narkotike", naveo je on.
Prema njegovim rečima, od hapšenja grupe Velje Nevolje do sada je prošlo dosta vremena, tako da su oni imali vremena da mnoge dokaze sklone.
Radulović je kazao da ko god bude uhapšen od imena biće potpuni šok.
"Postoje dve varijante, neko može biti priveden u svojstvu građanina, a ukoliko neko bude uhapšen to je sasvim druga stvar. Ko god od 10 jakih imena bude priveden u toku dana biće apsolutni šok, to su imena iz samog vrha države, MUP i drugih struktura vlasti", rekao je on.
Kako je dodao, Vučić možda to saopšti danas u programu televizije Prva, a on će biti gost Jutra od 10h.
"Siguran sam da će biti velikih hapšenja u narednim danima. Mnogo su važniji oni koji sus tajali iza Belivuka, koji su ugrozili funkcionisanje države, to se može kvalifikovati kao udar na pravni sistem", kazao je on.
Radulović je napomenuo da je bitno da se istraga privede kraju, da nema taktika "kreni-stani", inače bi država bila u problemu.
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče Srbija biti "blago rečeno šokirana", kada izađe sa novim informacijama u javnost o borbi s mafijom.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=27&nav_category=16&nav_id=1818567
Bravo predsedniče!
Samo pohapsite bandu!
Mislim da je izgubio nit odavno pa nije više siguran da li diktira urednicima tabosa ili se obraća građanima.Kako je rekao, to što je najavio da će Srbija biti šokirana je čak i blag izraz. "Za koji dan, da li je u pitanju dan ili četiri, nije bitno, ali najkasnije u četvrtak", rekao je on na pitanje kada će objaviti
Uočljivo je da poslednjih dana SNS preuzima opozicionu retoriku.Xaxaxa ,sine svi su oni radili za njega i on ih je postavio,ako padne stefanovic vuce i njega za sobom,organozovani kriminal se to zove,bukagije for life
"Vučić možda na TV Prva saopšti ime - biće velikih hapšenja"
U toku je trka policije da pribavi dokaze koji bi inkriminisali Veljka Belivuka, poznatijeg kao Velja Nevolja, kaže novinar Mladen Radulović.
IZVOR: B92 SUBOTA, 27.02.2021. | 08:47
On je za televiziju Prva rekao da su zato prethodnih dana urađeni pretresi na splavu "Fristajler" u Beogradu.
"Svako bure je pretreseno, traga se za telom koje je možda bačeno u Savu", rekao je Radulović.
On je naveo da to što su pronađeni droga i SIM kartice nije toliko bitno u ovom trenutku.
"Policija traga pre svega za telima, oružjem, pa je čak manje bitno to što su pronašli kartice i narkotike", naveo je on.
Prema njegovim rečima, od hapšenja grupe Velje Nevolje do sada je prošlo dosta vremena, tako da su oni imali vremena da mnoge dokaze sklone.
Radulović je kazao da ko god bude uhapšen od imena biće potpuni šok.
"Postoje dve varijante, neko može biti priveden u svojstvu građanina, a ukoliko neko bude uhapšen to je sasvim druga stvar. Ko god od 10 jakih imena bude priveden u toku dana biće apsolutni šok, to su imena iz samog vrha države, MUP i drugih struktura vlasti", rekao je on.
Kako je dodao, Vučić možda to saopšti danas u programu televizije Prva, a on će biti gost Jutra od 10h.
"Siguran sam da će biti velikih hapšenja u narednim danima. Mnogo su važniji oni koji sus tajali iza Belivuka, koji su ugrozili funkcionisanje države, to se može kvalifikovati kao udar na pravni sistem", kazao je on.
Radulović je napomenuo da je bitno da se istraga privede kraju, da nema taktika "kreni-stani", inače bi država bila u problemu.
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče Srbija biti "blago rečeno šokirana", kada izađe sa novim informacijama u javnost o borbi s mafijom.
https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=02&dd=27&nav_category=16&nav_id=1818567
Bravo predsedniče!
Samo pohapsite bandu!
Mozda im drma kavez.Obično obeća nešto za Datum kad će to obećanje biti zaboravljeno.
Čak je letos izjavio: "Garantujem vam, da kroz 20 dana epidemije neće biti."
U tom slučaju bi se ispunilo moje proročanstvo da naredne nedelje neće biti šejmovan nijedan radikalMozda im drma kavez.
Gleda ko ce prvi da pobegne, pa njega da hapsi.![]()
Al ne danasnjeg:Ne znam u toku dana.
"Ja imam slike sa raznim ljudima"
Napomenuo je da je država više pomogla sportskom klubu Partizan, nego Crvenoj zvezdi. "Neki su ljudi iz rukovodstva organizovali ono 'Vučiću pederu', da bi se to završilo pričom da neko nekoga napada zato što navijaju za neki klub", rekao je on.
Dodao je da su pokazane slike njegovog isna Danila sa 16 godina sa nekim ljudima. "Ja imam slike sa raznim ljudima, nekada sam vodio takav život, pa šta. Nađite moje slike pa to radite", rekao je on.
Oficir MUP-a uveo čoveka na stadion
On je izneo da je pre mesec i po saznao da je jedan oficir MUP uveo na stadion osobu koja je u kameru RTS izgovorila na utakmici "Vučiću pederu".
"Sve što se činilo kao slučajno i spontano, nije bilo. Uvek je jedna grupa to radila", rekao je on.
Kako je rekao, shvatio je da su ljudi iz policije pratili njegovog sina i brata, te da su se skupljali po kafanama kako bi drugima davali informacije. "Znam ko je to radio", kazao je Vučić ali je odbio da izgovori imena tih ljudi.
"Brat i ja smo vezani kao sijamski blizanci"
"To što me neko prisluškuje je protivzakonito", rekao je on i dodao da svi znaju koliko je osetljiv na decu i što oseća kao vrstu krivice, jer su oni prošli kroz razvod.
"Tad je Danilo bio u najgorim godinama, Milica je to nekako snažnije i drugačije izgurala. zato su išli na to. Znaju koliko sam ja vezan za brata, iako sam ja stariji dve godine, mi smo vezani kao sijamski blizanci. O meni ništa nisu rekli za sve ove godine, zato što znaju da ne mogu da me pogode niti imaju šta da mi kažu. Ja nemam 700 miliona evra", rekao je on.
Naveo je da su laži bile priče da je njegov brat vlasnik restorana "Franš", umešan u gajenje droge u Jovanjici, vlasnik zemlje u Vojvodini, kao i pekara.
"Naravno nijedna nije tačna. Sve vreme su to radili, čak ne toliko što ih on zanima, niti ga poznaju, niti išta znaju o njemu. Inače moj brat je završio državni ekonomski fakultet u Beogradu sa prosekom 9. Oni to rade jer znaju da to mene mnogo pogađa i to je bio jedini smisao", rekao je on.
Namera je bila, kako kaže, da njega psihološki destabilizuju.
Rekao je da ne priča o viđenju, slici ili danu koji su neki ljudi proveli sa sumnjivim osobama, već o godinama, te da će ljudi biti iznenađeni ko je s kim bio u kontaktu.