anajade
Elita
- Poruka
- 22.040
nije svestan kolko je dobar..za sad je tako teska je situacija al njemu jos uspeva da sedi na dve stolice..samo nek tera tako..Odličan? Meni deluje kao očajan.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nije svestan kolko je dobar..za sad je tako teska je situacija al njemu jos uspeva da sedi na dve stolice..samo nek tera tako..Odličan? Meni deluje kao očajan.
što bi naravno bila lažMože uvek da kaže zvao sam Putina i razumeo je kao za UN.
Mnogo nam dobro ide?nije svestan kolko je dobar..za sad je tako teska je situacija al njemu jos uspeva da sedi na dve stolice..samo nek tera tako..
nije svestan kolko je dobar..za sad je tako teska je situacija al njemu jos uspeva da sedi na dve stolice..samo nek tera tako..
u ovoj nesreci mi za sad odlicno se drzimo..za sad samo zabrinuti..Mnogo nam dobro ide?
I kako da byde sretan i da ne bude ocajan al mi sa strane bodrimo ga ne daj ni jednu da ti izmakne i kad zaobidje zamku oyeee to vucicu
Za sad je on uplakan i u očaju. Ljulja mu s estolica, ne zbog izbora, već mu gazde to govore. Ili će da prihvati ili ćao. A pripremu za sve to gledamo ovih dana na svim televizijama. Njegovi najbliži ljudi vrše pripremu po raznim emisijama, priprema se biračko telo da klimanje glavama.u ovoj nesreci mi za sad odlicno se drzimo..za sad samo zabrinuti..
Putin ce pre da poslusa Dodika.Ovaj treba da mu javi,da se Vucko dvoumi da mu se uvedu sankcije.Da nam zavrne naftu i gas i odbaci sav izvoz robe iz Srbije u Rusiju.srbija
da vucic nazove putina i da mu kaze da nas uvlace u probleme i da mi moramo
Pa tako sa kosovom pricali da ce ga prizna teraju ga gazde i tako dok oni pricaju da ce da izda on se naoruzava..Za sad je on uplakan i u očaju. Ljulja mu s estolica, ne zbog izbora, već mu gazde to govore. Ili će da prihvati ili ćao. A pripremu za sve to gledamo ovih dana na svim televizijama. Njegovi najbliži ljudi vrše pripremu po raznim emisijama, priprema se biračko telo da klimanje glavama.
Dodik je Američki ČovekPutin ce pre da poslusa Dodika.Ovaj treba da mu javi,da se Vucko dvoumi da mu se uvedu sankcije.Da nam zavrne naftu i gas i odbaci sav izvoz robe iz Srbije u Rusiju.
Mozda,ali Putin vise veruje Dodiku,nego vucku.Dodik je Američki Čovek
Zna se na čijem teretnjak-transporteru ga dovezli u Banju Luku
Do sad ga nekako i poštujem, a sa tim potezom bi bio naomraženiji lik Srbije prema onome što ljudi kojima sam okružena govore.jel se svi slazu da je vucic izdajnik ako uvede sakncije rusiji?
ma ti si zeno naivna, ima da izda prokleta *****, srbija u natou!@rafali stizu!Do sad ga nekako i poštujem, a sa tim potezom bi bio naomraženiji lik Srbije prema onome što ljudi kojima sam okružena govore.
Rusiju ne sme da izda ni po kojem osnovi, a nema više ni podrumarenja.
AV je Ribe u horoskopu, ne možeš ga uhvatiti ni za glavu, ni za rep, ali taj znak duboko negde zna šta sme , a šta ne sme.ma ti si zeno naivna, ima da izda prokleta *****, srbija u natou!@
priprema narod ali tako da on ne bude kriv ..ja njemu ne verujem ni jednu jedinu rec
a meni deluje da ova poseta ima veze i sa priznanjem kosova
On drži do toga kakav će ostati upamćen, misliće i smisliće da protiv Rusije nema smisla da se izjašnjava.