Vučić kod Marića...

vi bi svisnuli kad bi gospodar podneo ostavku,
vas zivot vise ne bi imao smisla
Крајње је време да се укине превазиђено BC (Before Christ) и AD (Anno Domini) са BAV (Before AV), иначе веома мрачан период и AAV (Anno AV), године просперитета незабележене у историји! Ставимо то на референдум. Резултати су извесни.

А и амерички амбасадор мисли тотално другачије од тебе.

Изгледа да ви антивучићевци немате подршку ни Истока, ни Запада, ни ЕУ а ни БРИКС-а.

Каква поразна чињеница за @Dе Sisti ја.. :mrgreen:
Bravo Dule, vi ste pobedili, Srbija ce i dalje biti potpuno blato.

Seti se toga kada ti unuci nekad u buducnosti budu zapalili za zapad.

samo kod vučića može biti dobar i zapad i amerika i evropska unija i komunizam u kini i severnoj koreji i briks i rusija..svuda u svetu se neko opredeli za neki sistem samo kod nas je neko svaštarenje i otimačina i korupcija jer vučić daje svima sve samo da ga ne diraju da bi ostao psihopata na vlasti

šalje vulina kod putina a istovremeno naoružava ukrajinu i sastaje se srdaćno sa zelenskim a vučićeva žena se ljubi sa suprugom ukrajinskog predsednika pa to ne rade ni one belosvetske ***** i probisveti kakvu vučić vodi licemersku politiku...

Звучи примамљиво и некако тајанствено…
Нема ту тајанствености. Већ је јео "Харибо" бомбоне приликом једног од историјских путовања авионом у иностранство и то снимио.
Obrok_iz_fundusa.jpg

Крајње је време да се укине превазиђено BC (Before Christ) и AD (Anno Domini) са BAV (Before AV), иначе веома мрачан период и AAV (Anno AV), године просперитета незабележене у историји! Ставимо то на референдум. Резултати су извесни.
1730807476968.png

Znaci da se znaju tacne cifre koliko reketa, koliko para od crne trgovine, koga sve reketirate, koliko, za sta, sa sve spiskovima i tacnim detaljima, pa onda mogu izbori.

Nema 'To je Drzavna tajna'.

Kakva bre drzavna tajna u autokratiji.

Bando.
Oni reketiraju i babe po pijacama,a da ne pričamo o piljarnicama i trgovinama za prodaju zavesa ...
Znaci da se znaju tacne cifre koliko reketa, koliko para od crne trgovine, koga sve reketirate, koliko, za sta, sa sve spiskovima i tacnim detaljima, pa onda mogu izbori.

Nema 'To je Drzavna tajna'.

Kakva bre drzavna tajna u autokratiji.

Bando.

Ovu dileju će Marić izdati na keca,čim oseti da mu se sprema aps
Марић је један од најзначајнијих публициста и ерудита на овим просторима. Превише је он интелигентан за апс, ма како смешно изгледао. Сам је рекао отприлике овако, парафразирам - док сам се бавио својим послом, није имао пас зашта да ме уједе. Онда сам се окренуо ономе од чега могу да се зараде велике паре. И то му је успело. Он се нескривено једноставно спр*а са свима, а то што га многи буквално схватају то је њихов проблем. Нема он кога да изда, само ће да благо промени начин шегачења уколико "друга постане судија". За сада, АВ користи њега, а он користи АВ. После, па вероватно пензија да крцка непотрошиве паре које је зарадио на глупости других. Али их није украо.
Само се запитај - Зашто је Жекс прекривен телохранитељима, а Марић нормално иде улицом?

Марић је један од најзначајнијих публициста и ерудита на овим просторима. Превише је он интелигентан за апс, ма како смешно изгледао. Сам је рекао отприлике овако, парафразирам - док сам се бавио својим послом, није имао пас зашта да ме уједе. Онда сам се окренуо ономе од чега могу да се зараде велике паре. И то му је успело. Он се нескривено једноставно спр*а са свима, а то што га многи буквално схватају то је њихов проблем. Нема он кога да изда, само ће да благо промени начин шегачења уколико "друга постане судија". За сада, АВ користи њега, а он користи АВ. После, па вероватно пензија да крцка непотрошиве паре које је зарадио на глупости других. Али их није украо.
Само се запитај - Зашто је Жекс прекривен телохранитељима, а Марић нормално иде улицом?
Vodu on ne moze da nosi pokojnoj koleginici Dadi Vujasinovic.

Kada nesreća bude u zatvoru.Objasnjenje za Marica ti je tipa dok sam normalno hranio,bio sam gladan,od kada jedem govvna načisto sam sit.On treba da ide u manastir da okaje grehe i tamo da ga stave da kopa krompir po ceo dan,eno ga Vanja Bulić se koliko toliko dozvao pameti

On je stari udbas ali kao novinar, zbog toga ga ne diraju.
A Dada je platila glavom jer je udarila u zmijarnik.
Марић је новинарска легенда, шта ко мислио о њему.
Аутор ,,Деце комунизма" заслужује свако поштовање. Зато га ја и зовем Мудри Миломир .

Vodu on ne moze da nosi pokojnoj koleginici Dadi Vujasinovic.
Ја пишем чињенице, а не ослањам се на емпатију у томе. Марићева библиотека ће у једном тренутку да обогати Народну библиотеку, свиђало се то некоме или не.
Далеко од тога да ценим оно што сада ради, али нико не може да оспори оно што је до сада урадио.

Ја пишем чињенице, а не ослањам се на емпатију у томе. Марићева библиотека ће у једном тренутку да обогати Народну библиотеку, свиђало се то некоме или не.
Далеко од тога да ценим оно што сада ради, али нико не може да оспори оно што је до сада урадио.
Апсолутно. Мудри Миломир је жива енциклопедија свиђало се то некоме или не.

У овој земљи један човек се за све пита, о свему одлучује и у све се разуме. У међународну политику, економију и право. И у привреду, и у криминал, и у грађевину, и у статику, и у статистику. А кад ствар пође по злу? Е, онда "није надлежан" и "нека иснституције раде свој посао".

Back