Vučić jeste inadžija u tiraniji ali narod može koliko hoćeš da mu uzvrati

crvi kom.png

Autorska
Što pre se ovo završi Srbija će manje patiti.
Vučić mi liči na Ukrajince zato se i slaže sa Zelenskim a glumi Putina pred kamerama e sad narod Srpski su Rusi pa da vidimo ko ima deblje živce i volju.
narod srpski je debilan podobro i potkupljiv

mladost toga naroda je svetlo na krjau tunela

ostalo go k.urac vecim delom kojeg mozes veslati kako hoces.

Autorska
Što pre se ovo završi Srbija će manje patiti.
Vučić mi liči na Ukrajince zato se i slaže sa Zelenskim a glumi Putina pred kamerama e sad narod Srpski su Rusi pa da vidimo ko ima deblje živce i volju.
Svuda gde se desila obojena revolucija postojeca vlast se samo dodatno ucvrstila, osim u par zemalja koje su se raspale. Moguce je da ste vi obojeni revolucionari zapravo marionete vlasti u velikoj vecini slucajeva, nema drugog objasnjenja.

Svuda gde se desila obojena revolucija postojeca vlast se samo dodatno ucvrstila, osim u par zemalja koje su se raspale. Moguce je da ste vi obojeni revolucionari zapravo marionete vlasti u velikoj vecini slucajeva, nema drugog objasnjenja.
Srbija je totalno raspala država po javnim institucijama padaju plafoni po školama, ruše se nadstrešnice, prosečna životna dob se smanjila za 10 godina, udišemo najotrovniji vazduh na planeti, vučićeve montažne predizborne fabrike se zatvaraju a radnici ostaju na ulici... Jedino romsko naselje ispred skupštine funkcioniše. Mogao bi ovako do sutra ali imam pametnija posla trenutno.

Srbija je totalno raspala država po javnim institucijama padaju plafoni po školama, ruše se nadstrešnice, prosečna životna dob se smanjila za 10 godina, udišemo najotrovniji vazduh na planeti, vučićeve montažne predizborne fabrike se zatvaraju a radnici ostaju na ulici... Jedino romsko naselje ispred skupštine funkcioniše. Mogao bi ovako do sutra ali imam pametnija posla trenutno.
Cuj romsko naselje, a u Kanadi, Engleskoj i Americi postavljaju satore nasred ulice, i to oni kojima stvarno trebaju a ne neki zaludjenici i snobovi.
Nasi Romi nikad nisu tako radili.

Sve vise je lopova koji te kradu i gleda te u oci i prica kako te ne krade....
Sve vise je ljudi koji rade pogane stvari a negiraju , da to rade..

Ja sam imao jednu neverovatnu situaciju da mi komsinica preti da ce da se osveti mojoj majci ako se ne kresnemo , a imao sam situaciju u komsiiluku gde je komsinica to uradila drugoj porodici...tako da to direktno nasilno obracunavanje je bilo prisutno i ranije...
I na selu ne samo u gradu...
Ali sad su nova vremena pa se svi prave blesavi i to prolazi kod svih..
Dva puta u proteklih mesec dana su u komsiluku ukradeni automibili iz dvorista...
Malo je sto kradu ovako kad stanari nisu tu, na poslu , ulaze na kalauz...
Verovatno ce lopovi tj u ovom slucaju dojavljivaci prvi da se prave pametni i da optuze nekog ko nije umesan u kradju automobila....
Napad je najbolja odbrana kod malo inteligentnih....kod blenti...

Uostalom i Crkva je pocela da se ogradjuje, nije to nas posao , nasa stvar, necemo da se mesamo....nase je sta? Da okaju pokojnika, pripreme ga za vecni mir , a da ne bude vecni put i to je to....nasli svoje mesto u drustvu , kao babice, edukacija mladih mama, lekari , lecenje ljudi , tako i Crkva nasla svoje mesto u pripremi za postsmrtni zivot preminulih...

Back