VUČIĆ JE ....???

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jedno znam a to je da SRS TREBA ZABRANITI ZAKONOM zato sto siri versku i nacionalnu mrznju i da se ukine tv pretplata jer necu da placam tolike pare da bih slusao jednog umno poremecenog coveka koji prica gluposti i bljuvotine u Hagu!!!!!

Boki , ti nisi uopste racionalan kada se o parama radi.........
Karta za trecerazredne , ruske cirkuse , sa olinjalim meckama, i pocepanim satrama , kosta vise nego pretplata za RTS......a moras priznati da je mechka Vjekoslava, smesnija od svih ruskih polupijanih klovnova zajedno.......

mislim da se isplati dati kintu za pretplatu , da gledamo mechku koja govori ( doduse sa govornom manom) pa makar i iz kaveza......

OK! Ako ti misliš da sam ja bez obraza, ti koja ga očigledno imaš i previše objasni majkama žrtava Miloševićevog i Šešeljevog terora zašto su im sinovi UZALUD poginuli u UZALUDNIM ratovima! Ja očigledno imam obraza i za to da pitam zašto su nevini morali biti ubijeni, tačno od strane NATO-a. Ali NATO nisu pozvali Vuk i Đinđić (kako je svojevremeno pričala Mira Marković) već džukačko ponašanje tvog lidera Šešelja i njegovog pastira Miloševića!

Nemam ja sta da objasnjavam dok ti ne objsanis majkama poginulih u NATO-bombardovanju..
NATO je prijatelj vas "demokrata" a ja NIKAD nisam bila za MIlosevica, do poslednjih izobora uvek bila za Draskovica, ali, ja vise ne mogu da ponavljam kao papagaj.
NATO je pozivao Djindjic da NASTAVI sa bobmardovanje, a ti sad objasni onim majkama koje su zbog tog poziva ostale bez dece, deci koja su ostala bez oceva, majki...ma, objasni zrtvama i njihovim porodicama,
Vi ovde optuzujete Vucica da je svoju majku spasao, a ostale nije hteo ni upozoriti.
To je laz!
Isitna je da za zrtve vasih prijatelja, pokusavate okriviti sve i svakoga, samo ne njih.
Ja necu u tome da ucestvujem, ne mozete me naterati ni pod razno:roll:

Jedno znam a to je da SRS TREBA ZABRANITI ZAKONOM zato sto siri versku i nacionalnu mrznju i da se ukine tv pretplata jer necu da placam tolike pare da bih slusao jednog umno poremecenog coveka koji prica gluposti i bljuvotine u Hagu!!!!!

Glupost je neunistiva... a ispiranje mozga traje i trajace dok postoje nezavisni, nevladini, proevropski... Ma neeee, nije amerika napravila rat, sta ce njima baze na Kosovu i Bosni, nisu izmislili ni pijacu Markale, ni Racak... Ne treba ni oruzje da prodaju, ni banke da uvaljuju kredite, ni da se priblize Rusiji. Sve je to pakleni plan Milosevica i Seselja, a Klinton, Olbrajt, Solana, Voker i ostali humanitarci su samo zeleli da mali Srbi zive u izobilju i blagostanju, pa resise da nas odbrane od nas samih. Divide Et Impera.

Da, Vucic je kriv sto nije reagovao kad mu je pilot Hariera javio na mobilni da se priblizava gradu, a onaj student u pocepanim starkama sto duva u pistaljku, druzi se sa narko dilerima i laze ko Gebels je buducnost Srbije.

Original postavio bokili84
------------------------------------------------------
Ako je to jedino sto znas, ti nista ne znas. Zabraniti mozes samo nesto u svoj kuci.
I JA placam Tv-pretplatu, i onih vise od 6OO OOO kojis su potpisali Peticiu za prenosenje sudjenja, pa nije tvoj novac novac, a nas kamencici nadjeni na putu.

OK! Ako ti misliš da sam ja bez obraza, ti koja ga očigledno imaš i previše objasni majkama žrtava Miloševićevog i Šešeljevog terora zašto su im sinovi UZALUD poginuli u UZALUDNIM ratovima! Ja očigledno imam obraza i za to da pitam zašto su nevini morali biti ubijeni, tačno od strane NATO-a. Ali NATO nisu pozvali Vuk i Đinđić (kako je svojevremeno pričala Mira Marković) već džukačko ponašanje tvog lidera Šešelja i njegovog pastira Miloševića!
Potpis:)...
@Dr.bob
Gde si stari?
a090.gif

Original postavio bokili84
------------------------------------------------------
Ako je to jedino sto znas, ti nista ne znas. Zabraniti mozes samo nesto u svoj kuci.
I JA placam Tv-pretplatu, i onih vise od 6OO OOO kojis su potpisali Peticiu za prenosenje sudjenja, pa nije tvoj novac novac, a nas kamencici nadjeni na putu.

Ne znam sta si htela reci stvarno...Peticiju su potpisali svi oni koji glasaju za radikale zar ne?A sta je sa ostalih 7 000 000 u Srbiji?Ako cemo tako da razmisljamo no nije ni bitno toliko sada...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back