VUČIĆ JE UPALIO SVETLO": Đurić o govoru predsednika na sednici saveta bezbednosti

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.896

VUČIĆ JE UPALIO SVETLO": Đurić o govoru predsednika na sednici saveta bezbednosti​

Novosti online
09. 06. 2021. u 07:57

AMBASADOR Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama prokomentarisao je govor predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama.​

ВУЧИЋ ЈЕ УПАЛИО СВЕТЛО: Ђурић о говору председника на седници савета безбедности

Foto Tanjug

- Vučić je upalio svetlo, izneo je činjenice (koje ukazuju) na selektivni pristup prema osuđenima. Vučić ne dozvoljava da bude gažena - kazao je Đurić u razgovoru za TV Prva i istakao da naša zemlja ne želi da živi u 90-im.
Nismo bili usamljeni u SB UN, ali spremni smo da razgovaramo. Ne odustajemo od borbe za istinu i da postanemo stigmatizovani - dodao je on.
Đurić je istakao da ne može sud koji u 30 godina nije doprineo izgradnju mostova .

https://www.novosti.rs/vesti/politi...govoru-predsednika-sednici-saveta-bezbednosti

VUČIĆ JE UPALIO SVETLO": Đurić o govoru predsednika na sednici saveta bezbednosti​

Novosti online

AMBASADOR Srbije u Sjedinjenim Američkim Državama prokomentarisao je govor predsednika Aleksandra Vučića u Ujedinjenim nacijama.​

ВУЧИЋ ЈЕ УПАЛИО СВЕТЛО: Ђурић о говору председника на седници савета безбедности

Foto Tanjug

- Vučić je upalio svetlo, izneo je činjenice (koje ukazuju) na selektivni pristup prema osuđenima. Vučić ne dozvoljava da bude gažena - kazao je Đurić u razgovoru za TV Prva i istakao da naša zemlja ne želi da živi u 90-im.
Nismo bili usamljeni u SB UN, ali spremni smo da razgovaramo. Ne odustajemo od borbe za istinu i da postanemo stigmatizovani - dodao je on.
Đurić je istakao da ne može sud koji u 30 godina nije doprineo izgradnju mostova .

https://www.novosti.rs/vesti/politi...govoru-predsednika-sednici-saveta-bezbednosti

Јасно се видело у говорницицама/има који су претходили председнику Србије

да намерно (дез)информишу Светску Јавност баш сви из свога материјалнога интереса

"Jeti postoji, vidio sam ga"

Jovica Horvat

2021 08 08

21 Н и нешто

Седница УН ....

Кина ...

Надамо се да ће 'резидуално тело' пронажи заједнички правни основ за сарадњу са Србијом

Русија ....

Због уништења хармоничне междунационалне заједнице уражено НАТО и Америчким бомбама Србија је претрпела неправедно највише

Брамерц ....

мољака за још пара

САД

... натераћемо друге да плате Брамерц и сличних рачуне ... јер је то 'наш начин живота '

ФРАНЦУСКА

.... треба изручити злочинаце Радети и онога .. задњега бјегунца

Србија

.... вербални деликт ... непоштовања суда ... је у питању а Француска није изручила Флоренс Артман

Novosti online

Foto Tanjug

Vučić sada ne želi da Srbija živi u devedesetima, a onu tablu s natpisom "bulevar Ratka Mladića" koju je nosio prije desetak godina je nosio zato jer se odnosi na humanitarni rad Đenerala iz 2326-te godine, nakon što odsluži doživotnu robiju. Podržavam!
Ajde Vuqleru ne kenjaj, devedesete su genijalan izgovor i genijalan teren za političke poene, pa ne odričeš se toga bezveze

a može i ovako:
"u hrvatskoj se vodi više od tisuću i osamsto nestalih lica većinom srpske nacionalnosti a srbija ništa nije poduzela da se oni pronadju"

ili ovako:

"u hrvatskoj je potjerano više od 250.000 tisuća srba i nitko nije iz srbije za to odgovarao. takodjer je u ww2 ubijeno oko 700 tisuća šo je sve posljedica velikosrbijanskje politike.

opće je poznato da ideologija ne umire s ljudima"

Poslednja izmena:
a može i ovako:
"u hrvatskoj se vodi više od tisuću i osamsto nestalih lica većinom srpske nacionalnosti a srbija ništa nije poduzela da se oni pronadju"

ili ovako:

"u hrvatskoj je potjerano više od 250.000 tisuća srba i ntko nije iz srbije nije za to odgovarao. takodjer je u ww2 ubijeno oko 700 tisuća šo je sve posljedica velikosrbijanskje politike. opće je poznato da ideologija ne umire s ljudima"
Ok, ali di je u svemu tome rak crijeva?

Ok, ali di je u svemu tome rak crijeva?
opisno. pošto si neupućen evo točne dijagnoze s početka maligne bolesti.

Dijagnoza je bila karcinom kardije, a kardija je spoj jednjaka i želuca – objašnjava nam Hebrang. – Tuđman je imao izvrstan tim liječnika oko sebe. Nazvali su me i rekli da su otkrili veliki paket limfnih čvorova, što znači da je negdje maligni tumor. Odmah smo napravili gastroskopiju, utvrdili gdje je tumor i ja mu predložim plan terapije.

opisno. pošto si neupućen evo točne dijagnoze s početka maligne bolesti.

Dijagnoza je bila karcinom kardije, a kardija je spoj jednjaka i želuca – objašnjava nam Hebrang. – Tuđman je imao izvrstan tim liječnika oko sebe. Nazvali su me i rekli da su otkrili veliki paket limfnih čvorova, što znači da je negdje maligni tumor. Odmah smo napravili gastroskopiju, utvrdili gdje je tumor i ja mu predložim plan terapije.
Tuđman je ima tumor mozga, neupućen si...

Tuđman je ima tumor mozga, neupućen si...
da mu je nedostajalo pameti i duševnosti to jest. koliko je ljudi samo platilo glavom taj njihov politički projekat? koliko je majki unesrećeno i srba proterano i pobito?

ali to nije tumor no ideološka osakaćenost.

lekari su u stanju razlikovati vrste tumora, metastaze, komplikacije...evo ovi vele kracinom kardije:

https://www.vecernji.hr/vijesti/franjo-tudjman-bolest-bolnica-1213072

Javnost nije znala dijagnozu

– Za to možete mene kritizirati. Ja sam bio za to da se u javnost ide s njegovim zdravstvenim stanjem, a ne s dijagnozom, jer svaki pacijent ima pravo na liječničku tajnu. Rekli smo mu da je poboljšanje privremeno – preuzima odgovornost Hebrang i ističe kako postoji još jedan razlog zbog kojeg je bio protiv otkrivanja detalja bolesti: – Kad kažete da netko ima maligni tumor, velika većina ljudi reagirat će tako da ga uopće više ne uvažava.

Poslednja izmena:
da mu je nedostajalo pameti i duševnosti to jest. koliko je ljudi samo platilo glavom taj politički projekat. koliko je majki unesrećeno i srba proterano i pobito?

ali to nije tumor no ideološka osakaćenost.

lekari su u stanju razlikovati vrste tumora, metastaze...evo ovi vele kracinom kardije:

https://www.vecernji.hr/vijesti/franjo-tudjman-bolest-bolnica-1213072

Javnost nije znala dijagnozu

– Za to možete mene kritizirati. Ja sam bio za to da se u javnost ide s njegovim zdravstvenim stanjem, a ne s dijagnozom, jer svaki pacijent ima pravo na liječničku tajnu. Rekli smo mu da je poboljšanje privremeno – preuzima odgovornost Hebrang i ističe kako postoji još jedan razlog zbog kojeg je bio protiv otkrivanja detalja bolesti: – Kad kažete da netko ima maligni tumor, velika većina ljudi reagirat će tako da ga uopće više ne uvažava.
A evo, čak i na krsti možeš nešto naučiti😁 Možda je karcinom metastizira na mozak pa mi to ostalo u sjećanju🤔

A evo, čak i na krsti možeš nešto naučiti😁 Možda je karcinom metastizira na mozak pa mi to ostalo u sjećanju🤔
na neki način si u pravu. sledeća lekcija će biti kako s mozga prelazi na telo. :mazi:

bez zahebancije. ljudska bolest je posledica onoga što ljudski mozak čini. očit primer jest PTSP. Čovek sledujući lude misli radi nasilje ne samo nad drugima već i nad samim sobom pa kasnije oboljeva. neizlečivo. čovek treba da živi u skladu s svojom prirodom i radi onoga rašta se rodio, a ne da spuca život radi tudjih ideoloških projekata.

Koliko se da iščitati Vučić je ispao debil jer u nedostatku argumenata na zadnju hašku presudu je opet počeo gledati u pod i balaviti nešto nerazumljivo o Jasenovcu da je i ruski predstavnik morao reagirati da se odlazi u daleku povijest.

Marko nije dao rezultat pa da nadopunim izvješće, znači:
4356:0 za Srbiju :super:

Čim ga Đurić brani zna se da je zayebao situaciju.

Back