DEDA.D
Veoma poznat
- Poruka
- 11.100
Србија је храбро ушла у еру "паметних телефона и политичара будала"...!?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Vucic je oduvijek bio ispred svog vremena.jedino su SAD(pod Trampom) i Gvatemala prebacile ambasade iz Tel Aviva u Jerusalim i niko živi na svetu osim njih , Srbija će da bude treća zemlja na svetu koja će tako nešto da uradi
Da ali na nivou GvatamaleVucic je oduvijek bio ispred svog vremena.
Dokle ces srati brtVucic je oduvijek bio ispred svog vremena.
Ne dopadas mi se ovakav pomirljiv, bio si bolji dok si me napadao.Dokle ces srati brt![]()
Ali kako te ne mrziNe dopadas mi se ovakav pomirljiv, bio si bolji dok si me napadao.
Takvi kao ti vide nepto dobro i kada im kuća gori...ili moraju da vide nešto dobro jer je takva direktiva.Takvi kao ti vide manu i u tome što krava daje mleko
nasa nata je presla u virtuelnu realnost da bi sacuvala razum, da ne poludi, moras da imas razumevanja za nju, racionalizovala je decenijama sve, do apsurda, svojevrstan mentalni odbrambeni mehanizamTakvi kao ti vide nepto dobro i kada im kuća gori...ili moraju da vide nešto dobro jer je takva direktiva.
Preterala je.Neka se pozabavi rojkama i rezultatima pre nego što počne išta da idalizuje.Živi u paralelnom univerzumunasa nata je presla u virtuelnu realnost da bi sacuvala razum, da ne poludi, moras da imas razumevanja za nju, racionalizovala je decenijama sve, do apsurda, svojevrstan mentalni odbrambeni mehanizam
ma, znam, ja za malo da je ne izvredjam, sta se koji trpa u ovaj politicki kurvanluk, gde sebe vidi, ali reko' nije ona vucicPreterala je.Neka se pozabavi rojkama i rezultatima pre nego što počne išta da idalizuje.Živi u paralelnom univerzumu
Ona piše šta Vučić kaže,makar to bila nebuloza namenjena romskoj nepismenoj glasačkoj mašineriji.Početkom pandemije korona virusa,te nestašica u marketima,AV je rekao da Srbija ima dovoljno brašna da ga poklanja ili izvozi u komšiluk koji ga nema,Nakon toga je Nata danima vilenila na forumu prozivajući forumske hrvate pričom kako umiru od gladi bez brašna,na šta su se oni smejali i podrugivali nama.Bila je ubeđena da će svi pocrkati od gladi u nedostatku brašna,te da zavise od nas koji smo,po njenim rečima. obustavili izvoz istog (što je jako daleko od istine).Kada je početni udar prošao i kada se videlo da niko ne umire zbog manjka brašna,tražila je novu priču...ma, znam, ja za malo da je ne izvredjam, sta se koji trpa u ovaj politicki kurvanluk, gde sebe vidi, ali reko' nije ona vucic
baka nata, kao one penzionerke koje hvale vucica jer im daje penzije - ko da je vucic izmislio PENZIJE, ZIVE U STRAHU CEO ZIVOTtražila je novu priču...
Takvi kao ti vide nepto dobro i kada im kuća gori...ili moraju da vide nešto dobro jer je takva direktiva.