Ja nemam vođu, možda si mislio na tvog gazdu koji je to uradio?
Kako ti pišeš, čini mi se da kod tebe nema uopšte šta da funkcioniše.
Autoprojekcija je čudo, doduše kod vas se verovatno više vrti oko partijskog zadatka i pripadajućeg sendviča...
Kakvo izvrtanje činjenica, koja glupa zamena teza, jel nema tvoj gazda nekog pametnijeg?
1) Tvoj gazda je došao na vlast sa KiM kao AP u sastavu Srbije.
2) Tvoj gazda je pustio šiptare da proglase nezavisnost.
3) Tvoj gazda je dozvolio granice i postavio granične prelaze.
4) Tvoj gazda je postavio ono idiotski formulisano pitanje u Hagu.
5) Tvoj gazda je priznao diplome, pečate, katastre, matične knjige.
6) Tvoj gazda je dozvolio regionalno predstavljanje.
I što je najgore, tvoj gazda je izmestio pitanje KiM iz UN.
I sad je Vučić kriv?
Прво, ја немам газду већ свије мишљење. Тебе дуже пратим и видим да навиијаш за Вучића, а пошто је политика у питању он ти је газда. Ни једног политичара не готивим, јер се у Србији баве политиком ради политике, а не ради добробити државе и народа.
Ако под мојим газдом мислиш да је неко из ДОС-а потпуно си омашио. али да видимо објективним погледом:
1) Tvoj gazda je došao na vlast sa KiM kao AP u sastavu Srbije.
Али је тада КиМ већ било окупирано. Окупација се десила док је твој газда био на власти. Осим тога на северу КиМ је функционисала држава Србија, али и по дубини где су постојале канцеларије МУП-а и општинских управа где су и Албанци узимали потребна документа.
2) Tvoj gazda je pustio šiptare da proglase nezavisnost.
Ово је глупа тврдња, јер по међународном праву свако може да прогласи независност, на пример Скупштина града Ниша, али је питање да ли има право да такву одлуку спроведе. Албанци су то урадили, а пошто је КиМ био окупиран Србија није имала механизме да спречи да заживи та одлука.
3) Tvoj gazda je dozvolio granice i postavio granične prelaze.
То су биле линије раздвајања, а карактер границе је дао твој вођа, јер пре њега свако је могао, кад је хтео, да дође на север КиМ.
4) Tvoj gazda je postavio ono idiotski formulisano pitanje u Hagu.
Да, на то питање одговор се унапред знао, види мој одговор под 2.
5) Tvoj gazda je priznao diplome, pečate, katastre, matične knjige.
Дипломе и печати не, сада се признају печати, за дипломе не знам (осим диплома Срба). Предате су копије катастарских и матичних књига.
6) Tvoj gazda je dozvolio regionalno predstavljanje.
Да са фуснотом. А сада нема ни фусноте. Косово тада није било ни у једној међународној организацији, а сада су свуда, остало им је још УН.
Дакле боље вам је да ћутите и покријете се ушима.