Вучић је брисањем Српског грба обесмислио Српске барикаде против окупатора

nesko101

Elita
Poruka
20.856
Ауторска
Ова тема је настала оног тренутка када сам прекривањем крста са четри С и ознаке свог града на саобраћајним таблицама свог аута остио неподношљиву тугу.
Ту неподношљиву тугу и бол изизвао је лично председник Србије Александар Вучић.
Он је овим чином брисањем Српског грба за којег сам лично био спреман да погинем 1999 год, и за који сам се исто борио и до последњих барикада на Јарињу.
Знам да ван Косова то не може да разуме Србин јер не зна колико је то болан осећај који разара душу једног православаца на светом Косову и Метохији када прекрије оно са чиме се креће у бој и гине.

kad se vodi politika da se ne naljute glupe * patriote * u stvari galamdzije koje misle da ce im neko vratiti kosovo

dok kosovo sve vise ide u nezavisnost

umesto da insistiramo da se SVE izbeglice vrate

da oni natalitetom ponovo osvoje kosovo

da na glasanju za 50 god kosovo proglasi ujedinjenje sa srbijom

E, moji veliki Srbi.
Najlakše je kukati na forumu i ke*njati o izdaji zajedno sa rvatskim provokatorima.
Šta je trebalo da uradi?
Ajd da čujem vas prepametne patriote?

umesto da insistiramo da se SVE izbeglice vrate
da oni natalitetom ponovo osvoje kosovo
Naravno.
I da insistiramo na ZSO, da blokiramo pregovore dok Brisel (ne ova beda od šiptarije) ne ispuni ono za šta je garantovao potpisom.
I da onda pomažemo srpske opštine na KiM na sve moguće načine, da dajemo srpskim firmama na KiM svu moguću pomoć.
Samo što je najlakše iz centralne Srbije pljuvati po Vučiću i izigravati patriotu odavde.

E, moji veliki Srbi.
Najlakše je kukati na forumu i ke*njati o izdaji zajedno sa rvatskim provokatorima.
Šta je trebalo da uradi?
Ajd da čujem vas prepametne patriote?

Naravno.
I da insistiramo na ZSO, da blokiramo pregovore dok Brisel (ne ova beda od šiptarije) ne ispuni ono za šta je garantovao potpisom.
I da onda pomažemo srpske opštine na KiM na sve moguće načine, da dajemo srpskim firmama na KiM svu moguću pomoć.
Samo što je najlakše iz centralne Srbije pljuvati po Vučiću i izigravati patriotu odavde.
Већ сам ти писао у вези са ЗСО. То смо имали, српске институције на северу КиМ, али их је твој Вучко предао Албанцима, а пусти вас лаковерне да подржавате борбу да се врати оно што смо већ имали.

Не знам како функционишу ваши мозгови, знате да смо једном ногом стајали на КиМ, а ваш вођа је повукао назад, а сада се "лавовски" бори за ЗСО и то му је као неки плус. Толико сте развили полтронски менталитет према вођи да не могу да верујем да је то могуће, заиста збогом памети.

Већ сам ти писао у вези са ЗСО. То смо имали, српске институције на северу КиМ, али их је твој Вучко предао Албанцима, а пусти вас лаковерне да подржавате борбу да се врати оно што смо већ имали.
Ja nemam vođu, možda si mislio na tvog gazdu koji je to uradio?

Не знам како функционишу ваши мозгови, знате да смо једном ногом стајали на КиМ, а ваш вођа је повукао назад, а сада се "лавовски" бори за ЗСО и то му је као неки плус.
Kako ti pišeš, čini mi se da kod tebe nema uopšte šta da funkcioniše.

Толико сте развили полтронски менталитет према вођи да не могу да верујем да је то могуће, заиста збогом памети.
Autoprojekcija je čudo, doduše kod vas se verovatno više vrti oko partijskog zadatka i pripadajućeg sendviča...

Kakvo izvrtanje činjenica, koja glupa zamena teza, jel nema tvoj gazda nekog pametnijeg?
1) Tvoj gazda je došao na vlast sa KiM kao AP u sastavu Srbije.
2) Tvoj gazda je pustio šiptare da proglase nezavisnost.

3) Tvoj gazda je dozvolio granice i postavio granične prelaze.
4) Tvoj gazda je postavio ono idiotski formulisano pitanje u Hagu.

5) Tvoj gazda je priznao diplome, pečate, katastre, matične knjige.
6) Tvoj gazda je dozvolio regionalno predstavljanje.

I što je najgore, tvoj gazda je izmestio pitanje KiM iz UN.

I sad je Vučić kriv?

Ja nemam vođu, možda si mislio na tvog gazdu koji je to uradio?

Kako ti pišeš, čini mi se da kod tebe nema uopšte šta da funkcioniše.

Autoprojekcija je čudo, doduše kod vas se verovatno više vrti oko partijskog zadatka i pripadajućeg sendviča...

Kakvo izvrtanje činjenica, koja glupa zamena teza, jel nema tvoj gazda nekog pametnijeg?

I što je najgore, tvoj gazda je izmestio pitanje KiM iz UN.

I sad je Vučić kriv?
Прво, ја немам газду већ свије мишљење. Тебе дуже пратим и видим да навиијаш за Вучића, а пошто је политика у питању он ти је газда. Ни једног политичара не готивим, јер се у Србији баве политиком ради политике, а не ради добробити државе и народа.

Ако под мојим газдом мислиш да је неко из ДОС-а потпуно си омашио. али да видимо објективним погледом:

Али је тада КиМ већ било окупирано. Окупација се десила док је твој газда био на власти. Осим тога на северу КиМ је функционисала држава Србија, али и по дубини где су постојале канцеларије МУП-а и општинских управа где су и Албанци узимали потребна документа.

Ово је глупа тврдња, јер по међународном праву свако може да прогласи независност, на пример Скупштина града Ниша, али је питање да ли има право да такву одлуку спроведе. Албанци су то урадили, а пошто је КиМ био окупиран Србија није имала механизме да спречи да заживи та одлука.

То су биле линије раздвајања, а карактер границе је дао твој вођа, јер пре њега свако је могао, кад је хтео, да дође на север КиМ.

Да, на то питање одговор се унапред знао, види мој одговор под 2.

Дипломе и печати не, сада се признају печати, за дипломе не знам (осим диплома Срба). Предате су копије катастарских и матичних књига.

Да са фуснотом. А сада нема ни фусноте. Косово тада није било ни у једној међународној организацији, а сада су свуда, остало им је још УН.

Дакле боље вам је да ћутите и покријете се ушима.

Прво, ја немам газду већ свије мишљење. Тебе дуже пратим и видим да навиијаш за Вучића, а пошто је политика у питању он ти је газда. Ни једног политичара не готивим, јер се у Србији баве политиком ради политике, а не ради добробити државе и народа.
Ако под мојим газдом мислиш да је неко из ДОС-а потпуно си омашио. али да видимо објективним погледом:

Али је тада КиМ већ било окупирано. Окупација се десила док је твој газда био на власти.
Ne, desila se dok je tvoj gazda bio na vlasti, do tada su bile snage UN na KiM, ne lupetaj gluposti.

Осим тога на северу КиМ је функционисала држава Србија, али и по дубини где су постојале канцеларије МУП-а и општинских управа где су и Албанци узимали потребна документа.
Tako je.
Onda je tvoj gazda potpisao Briselski sporazum i pristao da se sve Kancelarije MUPa i na severu KiM ugase, ne lupetaj gluposti.

Ово је глупа тврдња, јер по међународном праву свако може да прогласи независност, на пример Скупштина града Ниша, али је питање да ли има право да такву одлуку спроведе. Албанци су то урадили, а пошто је КиМ био окупиран Србија није имала механизме да спречи да заживи та одлука.
To nije glupa tvrdnja, glupi su tvoji neuki pokušaji da lažeš, tvoj gazda je imao svako pravo da pošalje vojsku i tenkove da zaštiti Srbe
i srpske svetinje na KiM, nije ni pomislio da to uradi, dok su šiptari palili crkve i manastire i proterivali i ubijali Srbe.

То су биле линије раздвајања, а карактер границе је дао твој вођа, јер пре њега свако је могао, кад је хтео, да дође на север КиМ.
Opet lažeš i opet glupo i neuko.
Granične prelaze Brnjak i Jarinje je postavio tvoj gazda.

Да, на то питање одговор се унапред знао, види мој одговор под 2.
Naravno da se znao odgovor, zato što je tvoj gazda idiotski formulisao pitanje.

Дипломе и печати не, сада се признају печати, за дипломе не знам (осим диплома Срба). Предате су копије катастарских и матичних књига.
Sve što sam naveo je priznao, obavesti se malo u centrali tvog gazde.

Да са фуснотом. А сада нема ни фусноте. Косово тада није било ни у једној међународној организацији, а сада су свуда, остало им је још УН.
Hehe, opet lupetaš bez veze, ta glupost nije ni dostojna odgovora.

Дакле боље вам је да ћутите и покријете се ушима.
Bolje bi tebi bilo da se ne blamiraš takvim glupostima i tolikim neznanjem za taj bedni sendvič...

Poslednja izmena:
Када читам ове про-вучићевце помислим где бре ја живим зар сам уопште на КОСОВУ.

Srbi kažu Kosovo i Metohija, samo šipci kažu Kosovo.

Poslednja izmena od moderatora:
Srbi kažu Kosovo i Metohija, samo šipci kažu Kosovo.
Na njegovom mestu bi im bio zahvalan jer su nam poslužili za RUŠENJE Miloševića! Kada bi inače sami Srbi srušili Zlobu? Čekali bi da umre u dubokoj starosti, kao i Tito, umesto da su ga oktobra 44-e odmah OBESILI na Terazijama!?

Када читам ове про-вучићевце помислим где бре ја живим зар сам уопште на КОСОВУ.
Куш бре нану вам балаву.
Bio sam u sličnoj situaciji i potpuno razumem tvoje frustracije! ALI, jesi li ti svestan koje bi to žrtve za Srbiju i VEĆINU srpskog naroda bile da se 'SADA i ODMAH' ide rešavati to pitanje?

Bio sam u sličnoj situaciji i potpuno razumem tvoje frustracije! ALI, jesi li ti svestan koje bi to žrtve za Srbiju i VEĆINU srpskog naroda bile da se 'SADA i ODMAH' ide rešavati to pitanje?
Одавно ја од вас ништа не очекујем што се тиче очувања Српског Косова и Метохије.

Srbi sa Kosova redovno ucestvuju na izborima na oba nivoa u institucijama R. Kosovës. Njihovi izabranici su zastupljeni u radu skupstine i drugim institucijama itd. Itd…E sad hoce da voze sa ne legalnim tablicama ? Sa kakvim tablicama voze srbi u Hr,Bih i Cg …
Učestvuju na izborima Srpske pokrajne Kosovo i Metohija.
Nešto si ti to pobrkao, ne vidim vas u UN.

To reci svojim sunarodnicima koji su prodavali kuce i imanja jos '80-ih za onoliko dolara koliko im je palo na pamet,a siptari davali.Uzeli su paruzdine,a sada se busaju u grudi i to u Srbiji kako im je dedovina ostala dole.Samo kod mene u opstini su podobijali radna mesta i trosobne i cetvorosobne stanove,a mi odavde smo stanovali privatno i cekali te stanove po konkursu.Posle dve,tri godine ili su kupili gotove,ili sazidali nove kuce.tako da su imali i najbolje stanove i najbolje kuce.Zao mi je onih posle '98-me,koji su ostali bez igde icega,a proterani u Srbiju i mnogi od njih i dan danas zive kao podstanari u nekim starim kucama i barakama.To sto se oslanjate na Vucica i ulagujete mu se,sve ce vam biti gore,ali kada se osvestite,bice vam kasno.

To reci svojim sunarodnicima koji su prodavali kuce i imanja jos '80-ih za onoliko dolara koliko im je palo na pamet,a siptari davali.Uzeli su paruzdine,a sada se busaju u grudi i to u Srbiji kako im je dedovina ostala dole.Samo kod mene u opstini su podobijali radna mesta i trosobne i cetvorosobne stanove,a mi odavde smo stanovali privatno i cekali te stanove po konkursu.Posle dve,tri godine ili su kupili gotove,ili sazidali nove kuce.tako da su imali i najbolje stanove i najbolje kuce.Zao mi je onih posle '98-me,koji su ostali bez igde icega,a proterani u Srbiju i mnogi od njih i dan danas zive kao podstanari u nekim starim kucama i barakama.To sto se oslanjate na Vucica i ulagujete mu se,sve ce vam biti gore,ali kada se osvestite,bice vam kasno.
?? Ti brkaš privatno vlasništvo sa teritorijom države? I šta ako recimo Mađari pokupuju određenu kvadraturu u Bačkoj, oni onda imaju prava na samostalnu državu bla, bla?

Одавно ја од вас ништа не очекујем што се тиче очувања Српског Косова и Метохије.
Hebi ga! Srbi u principu nisu zločinački narod pa je amerima bez problema prošlo 78 dana bombardovanja Srbije radi Kosova! Sledeći put im neće biti lako! Naći ćemo PSE RATA koji će biti u stanju da za svaku NATO bombu GILJOTINIRAJU po sto šiptara i to objave na svim društvenim mrežama. Pa ko duže izdrži! I kada celi svet bude gledao u šta se pretvaraju 'šiptarska' sela, brzo će odustati! Takvi razumeju samo ovakav jezik, a ovo nisu vojnici Ratka Mladića koji su NAVODNO pobili 8000 nekih nesrba:

Ауторска
Ова тема је настала оног тренутка када сам прекривањем крста са четри С и ознаке свог града на саобраћајним таблицама свог аута остио неподношљиву тугу.
Ту неподношљиву тугу и бол изизвао је лично председник Србије Александар Вучић.
Он је овим чином брисањем Српског грба за којег сам лично био спреман да погинем 1999 год, и за који сам се исто борио и до последњих барикада на Јарињу.
Знам да ван Косова то не може да разуме Србин јер не зна колико је то болан осећај који разара душу једног православаца на светом Косову и Метохији када прекрије оно са чиме се креће у бој и гине.

Evo jedne price (i jedne interesantne fotke...) iz dana kad je bio Premijer (a posle perioda kad je bio Prvi Podpredsednik Vlade - sto je titula samo za njega tada izmisljena...)

EKSKLUZIVNO Tajna Vučićevog kabineta

https://www.blic.rs/galerija/naslovna/ekskluzivno-tajna-vucicevog-kabineta/1z8qfy3

Na 15.-toj od 16 slika iz kabineta videcemo policu sa knjigama i na njoj interesantnu knjigu "Mi6 istorija obaveštajne službe"...
Nesto mi govori da se bas pronasao u toj temi...:ceka:

H6Ok9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTUdFN01EQV8vOWNjNzJjNDQ2YjBmMTQ2YjlkNDkzNTEyN2QyZGNjN2IuanBlZ5GTAs0EsACBAAU

+

Vučić sa direktorom MI6

https://www.danas.rs/politika/vucic-sa-direktorom-mi6/

A o savetniku Bleru da i ne pricamo... (btw, iza zavese kroz prozor se vidi srušeni Generalstab...kojeg je taj isti Bler rusio...)

02-Bler-Vucic.jpg

...

Evo jedne price (i jedne interesantne fotke...) iz dana kad je bio Premijer (a posle perioda kad je bio Prvi Podpredsednik Vlade - sto je titula samo za njega tada izmisljena...)

EKSKLUZIVNO Tajna Vučićevog kabineta

https://www.blic.rs/galerija/naslovna/ekskluzivno-tajna-vucicevog-kabineta/1z8qfy3

Na 15.-toj od 16 slika iz kabineta videcemo policu sa knjigama i na njoj interesantnu knjigu "Mi6 istorija obaveštajne službe"...
Nesto mi govori da se bas pronasao u toj temi...:ceka:

H6Ok9lMaHR0cDovL29jZG4uZXUvaW1hZ2VzL3B1bHNjbXMvTUdFN01EQV8vOWNjNzJjNDQ2YjBmMTQ2YjlkNDkzNTEyN2QyZGNjN2IuanBlZ5GTAs0EsACBAAU

+

Vučić sa direktorom MI6

https://www.danas.rs/politika/vucic-sa-direktorom-mi6/

A o savetniku Bleru da i ne pricamo... (btw, iza zavese kroz prozor se vidi srušeni Generalstab...kojeg je taj isti Bler rusio...)

02-Bler-Vucic.jpg

...
Znaš li od kada je ova fotografija? Pre ili posle britanskog priznanja tzv. Kosova?

Back