Vučić: Ja sam kriv!

Storage Temptation

Elita
Banovan
Poruka
21.197
Aleksandar Vučić osvrnuo se na povlačenje Nacrta zakona o unutrašnjim poslovima.

"Ja sam kriv što se povlači nacrt iz procedure, Izvinio sam se Aleksandru (Vulinu). To sam uradio, jer je ostlao još šest meseci do izbora i ne želim da u tom periodu donosimo takve zakone“, istakao je Vučić govoreći novinarima u Budimpešti.

"Nisam pogledao zakon, ni jedno slovo. Videćemo kakva će zakona biti u budućnosti. Da li verujem Vulinu, verujem", naveo je on.

2-EC2-C551-59-C9-40-B3-A713-4-A4864-A72-AC2.jpg

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=23&nav_category=11&nav_id=1926932

Neozbiljno.
Ne pogledati tako važan zakon.
Glasajte za promenu predsednika 3.4.2022.

"Ja sam kriv što se povlači nacrt iz procedure, Izvinio sam se Aleksandru (Vulinu). To sam uradio, jer je ostlao još šest meseci do izbora i ne želim da u tom periodu donosimo takve zakone“, istakao je Vučić govoreći novinarima u Budimpešti.

U prevodu - samo da vas provozamo bugarskim vozom na proleće i eto zakona u Skupštini.

Aleksandar Vučić osvrnuo se na povlačenje Nacrta zakona o unutrašnjim poslovima.

"Nisam pogledao zakon, ni jedno slovo. Videćemo kakva će zakona biti u budućnosti. Da li verujem Vulinu, verujem", naveo je on.

https://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2021&mm=09&dd=23&nav_category=11&nav_id=1926932

Neozbiljno.
I Gospodar ima pravo da pogreši :rtfm:

Covek je dosao na vlast tako sto je rekao ja kad lupim sakom o sto sud ce da donese sledece odluke...

Ako ti to nije krsenje ustava i ustavnih nadleznosti , a to je bilo u startu i ceo narod skocio da pozdravi , onda ne znam sta je...

Neozbiljno.
Da ima boljeg, ali nema.

Za sada tako nekako.
Ова Председникова игранка са вакцинама је ништа спрам оне која следи ове и следећих зима са струјом на шта се већ припрема цео свет. Можда ће и те теме морати да буду затворене и да сви вичемо, аве електрисити, али мислим да неће бити сврхе јер ће да куцкају само они који имају приватне генераторе, ако и сервери Крстрице буду радили, можда ће, али на курблу.

Back