Petar_Petrovic
Elita
- Poruka
- 16.229
Zao mi botova....
Satrace se od pisanja da odbrane Vozda...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Primećuješ li ko je problem u priči ?
Nemačka ... a nama 30 godina poturaju kako su nam neprijatelji naše vlasti... dakle Nemci su oni koji nam čerupaju državu
Primećuješ li ko je problem u priči ?
Nemačka ... a nama 30 godina poturaju kako su nam neprijatelji naše vlasti... dakle Nemci su oni koji nam čerupaju državu
Nema ih još jer čekaju upustva od šefa.Zao mi botova....
ALAL TI KULEC HRVATU.BRAVO.Jadni ste vi srbi ako tek sada mislite da su vam Nemci neprijatelji...
ko je priznao Sloveniju i Hrvatsku i to protiv volje Britanije, Francuske i Amerike kao prvi i to protiv volje svojih navodno saveznika? Pa Nemacka
Ko je naoruzavao Hrvate?
Glupljeg naroda od vas Srba nema u Evropi. Dokazano. Ko ludi kupujete nemacke proizvode (Auta itd.), dok vas oni k.araju kad god im se pruzi prilika
Ali dobro da SADA znate skim imate posla HAHAHA
Jadni ste vi srbi ako tek sada mislite da su vam Nemci neprijatelji...
ko je priznao Sloveniju i Hrvatsku i to protiv volje Britanije, Francuske i Amerike kao prvi i to protiv volje svojih navodno saveznika? Pa Nemacka
Ko je naoruzavao Hrvate?
Glupljeg naroda od vas Srba nema u Evropi. Dokazano. Ko ludi kupujete nemacke proizvode (Auta itd.), dok vas oni k.araju kad god im se pruzi prilika
Ali dobro da SADA znate skim imate posla HAHAHA
Sa SNS nikada čak i da se novi Hitler pojavi.Složila bih se sa tobom ... nije prijatno ali je tačno
Mada kako se kaže kad je bilo dva puta nadamo se biće i treći
Sa SNS nikada čak i da se novi Hitler pojavi.
seselj je srpski heroj i svetac, usred eu bio u tamnici 12 godina bez presude i nije se prodao za tepsiju ribe ni 30 srebrnjaka
Kod Srba samo kada umre glavni.Prc.Ne lupaj ... bitna je država , stranke su prolazne
Kod Srba samo kada umre glavni.
Ne mislim zlo samo iznosim činjenice.Na šta aludiraš ?
Ne mislim zlo samo iznosim činjenice.
Zanimljivo, danas natrčim na youtube kanala neke TV koja počinje interviju sa temom "tiranoubistva" ... sada ti aludiraš
Čak i meni koja sve te informacije dobijam uz put malo je čudno
Sada ozbiljno pitanje
Evo ... Činjenica je da je Nemačka mnogo mnogo mnogo jača država od nas ... kako u tvom mozgu je recimo naša vlast loša (nije bitno koja) kriva , a recimo nije država Nemačka i njena politika
Baš me zanima taj mehanizam mišljenja ... da ti ne skočiš da opljuneš tu državu koja nas treći put u 100 godina napada , već svoju vlast ?
Nije to bilo pitanje ... a nije ni odgovor