Vučić: Izbori će biti raspisani kad to bude odgovaralo državi

Vlad88

Iskusan
Poruka
5.633
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da građani ne treba da strepe, jer neće biti građanskog rata i sukoba u Srbiji, ponavljajući da će izbori biti raspisani u skladu sa zakonom kada to bude odrgovaralo državi, a ne bilo čijim partijskim interesima.
https://n1info.rs/vesti/vucic-izbori-ce-biti-raspisani-kad-to-bude-odgovaralo-drzavi/
Drzava to sam ja
Svejedno je kad su izbori, nema dosadnije teme. Da li su ove ili one godine ni na sta ne utice.

Žvalobalega usahla :mrgreen:

1000003254.jpg

A kako i zasto ulici odgovara da budu ranije?

Zato što ako vlast izgubi podršku naroda, treba organizovati izbore da se vidi ko je naslednik. Nije mu ovo dedovina. Niko ne treba da vlada mimo volje građana. Instrumenti sile i represije ne služe da se zloupotrebljavaju protiv svog naroda. To je sramotan način ostanka na vlasti.

Zato što ako vlast izgubi podršku naroda, treba organizovati izbore da se vidi ko je naslednik.
Nigde se ne organizuju pre vremena ni kad je tako, dok u nasem slucaju podrska samo raste. Vama nijedna peticija sa prikupljanjem potpisa za te izbore nije uspela, ne mozete da sastavite ni hiljadu ljudi na ulici, po kom osnovu ih trazite i od koga ocekujete da glasa za vas :think:

Nigde se ne organizuju pre vremena ni kad je tako, dok u nasem slucaju podrska samo raste. Vama nijedna peticija sa prikupljanjem potpisa za te izbore nije uspela, ne mozete da sastavite ni hiljadu ljudi na ulici, po kom osnovu ih trazite i od koga ocekujete da glasa za vas :think:

Da su potpisi bitni i da ovi vaši poštuju takve stvari, potpisi bi se odavno našli. Ali ovde potpisi i ako se skupe, nestanu bez traga. Tako da je malo bezveze kriti se iza formalnosti. Svima je jasno da je razlog nedavanja izbora izgubljena podrška i da ako nešto želi da se uradi, jedini način je pritisak.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da građani ne treba da strepe, jer neće biti građanskog rata i sukoba u Srbiji, ponavljajući da će izbori biti raspisani u skladu sa zakonom kada to bude odrgovaralo državi, a ne bilo čijim partijskim interesima.

https://n1info.rs/vesti/vucic-izbori-ce-biti-raspisani-kad-to-bude-odgovaralo-drzavi/

Drzava to sam ja
Ovaj lopoviveleizdajnik kad god kaže "Srbija, država" misli na sebe. Samo zamenite reči

Puko je ko zvečka treba ga što pre smeniti i poslati na robiju ili u ludnicu.

Drzava to sam ja

Za Solaka: "Da ne govorim veceras da je kriminalac, iako to mislim".. itd, ittd.. 127 minuta lazi, blebetanja, prostakluka, vredjanja i samohvaljenja.. Vucica priroda nije zavrsila, on se zakucao negde na nivou plasljivog, svirepog i podlog dvanestogodisnjeg deteta..

Drzava to sam ja
Zanimljivo , on kao navijac i ne shvata sta izjavljuje, vec to tumaci na drugi nacin....kao navijac...

kao da sa druge strane stoji Velja Nevolja...ceo zivot zivi razmisljajuci o takvim tipovima i uvlaceci se ili qurceci se pred njima...

Back