Vučić i depresija naroda

pa kako nije depresija naroda ovo je ludilo kad sam čuo šta dejan bulatović priča po televizijama ..shvatam da smo mi zaista bolesna nacija i društvo i da imam bolesne medije i novinare...vučić ga plaća da ide po televizijama i da priča kako je Djilas pretukao psa iz ljubomore jer je pas davio ćurana kog je Djilas jeb’o. To je to

Čekaj stvarno... jel neko vjerovao da će Vučić da izgubi izbore?
anyway...
Ušao sam sinoć na srpski reddit i vidio masovnu depresiju ljudi zbog pobjede Vučića... razočarani breditori, hoće da sele iz države, neki kažu da su ih prodali djedovi i babe, roditelji i zajedno sa ostalima pljuju po svojim rodjenim babama i dedama...
Pa samo da pitam je li taj narod normalan?
Zašto misle da je njihova mala učaurena zajednica, bio to reddit, tviter, forum krstarica , relevantan za bilo šta?
Stvarno ne kapiram...
Ti ljudi sa drustvenih mreža su onda gluplji nego što sam mislio...
Pa i kod nas u Crnoj Gori je bila priča 30 godina da niko ne glasa Mila i DPS pa je na kraju izgubio tek kad je udario na crkvu... nego to sad nije tema...
Ali ako neko misli da će Zoran Kesić i ostali "komičari" nešto drastično promijeniti u velikoj je zabludi...
Eto, ovo je moje mišljenje od 5 centi... ne zamjerite mi
Pa nije Reddit Srbije išta revelantan, to je uzorak uzorka mladje populacije u Srbiji, tu su autistična pitanja poput gde da kupim čarape ili gde da kupim sijalicu.

1699307532665.png

@Pilgrim reddit ti je zona komfora za sve autošovinjare, kao što u BGu recimo imaš klubove u koji idu p*deri i međusobno pričaju o p*derskim stvarima. Zamisli sad dođe neki stranac u taj klub slučajno i sad pomisli da je takvo celo okruženje, da Srbi većinski pričaju o šminci, torbicama i Jeleni Karleuši.

Takav ti je reddit, mikrozajednica maloletnika / adolescenata koje društvo "odbaci" i oni svoju utehu nađu u jednoj takvoj bolesnoj mikrozajednici koja pljuje po svemu u svojem okruženju.

Mada reddit je generalno neoliberalna mreža pa nije svuda tako, recimo r/croatia i r/montenegro su legla ustaša i komita i tamo im se nađe pokoji moron sa srpskog reddita da kaže kako je ovde sve k*rac, a kako u Šibenik i Cetinje cvetaju ruže.

Generalno sam protiv cenzure, ali njih bi skinuo pre Pinka, Hepija i ostalih sranja. Ove druge gledaju penzosi koji će ionako uskoro da umru, dok reddit od malena ispira mozak omladini što ima daleko gore posledice.

@Pilgrim reddit ti je zona komfora za sve autošovinjare, kao što u BGu recimo imaš klubove u koji idu p*deri i međusobno pričaju o p*derskim stvarima. Zamisli sad dođe neki stranac u taj klub slučajno i sad pomisli da je takvo celo okruženje, da Srbi većinski pričaju o šminci, torbicama i Jeleni Karleuši.

Takav ti je reddit, mikrozajednica maloletnika / adolescenata koje društvo "odbaci" i oni svoju utehu nađu u jednoj takvoj bolesnoj mikrozajednici koja pljuje po svemu u svojem okruženju.

Mada reddit je generalno neoliberalna mreža pa nije svuda tako, recimo r/croatia i r/montenegro su legla ustaša i komita i tamo im se nađe pokoji moron sa srpskog reddita da kaže kako je ovde sve k*rac, a kako u Šibenik i Cetinje cvetaju ruže.

Generalno sam protiv cenzure, ali njih bi skinuo pre Pinka, Hepija i ostalih sranja. Ove druge gledaju penzosi koji će ionako uskoro da umru, dok reddit od malena ispira mozak omladini što ima daleko gore posledice.
Istina :lol:

iskustveno su žuti iste stvari radili, Napredni su samo ukrali matricu i podigli je na viši nivo.

svakako neke od tih što si naveo / navela više neke lokalne stvari, evo sad ćemo imati opozicioni Beograd pa ćemo videti oće li se broj tih situacija smanjiti ili ostati potpuno isti.

Ugovori sa Kinom, Rusijom, NATO itd. su takođe prioritetna pitanja. Što se tiče toga može biti mnoooooogo gore.
Iskustveno ti lupas kao maksim po diviziji. Nista od navedenog nisu radili. Zuti su bili amateri naspram ovog kriminala.

Druže ako stvarno misliš da se on nešto pita ne znam šta da ti kažem

Običan pijun, poslušnik. Koketira sa nacionalnim osećajem za javnost, dok ispod kulisa izvršava globalističku agendu i ko zna čime je sve ucenjen da ne skreće sa te putanje. Svi znamo koliko mu je mutna biografija.
Мислио сам на Бога (ОН) а не на овог јадника.

Ako moramo da se uzdamo samo na božju pomoć znači da je božja volja bila da budemo u ovoj situaciji u kojoj smo
Тако изгледа на први поглед. Али ће историја препознати Србина или групу Срба и дати све што је неопходно за велика историјска прегнућа. Па замисли само чамотиње која је владала 1803. а већ идуће године општи пожар на Балкану !!

„Poktkupljivanje odbornika tretiraćemo kao izbornu krađu“​

Apsolutno sam svestan koliko je (SNS-u) važno da Beograd ne izgube. Znam da će biti pritisaka na odbornike, dešavaće se ti pritisci (…) Ako dođe do pritisaka, ako ne daj Bože neko poklekne pod pritiscima to će biti koferi novca! SNS ima neiscrpne izvore finansija, i ja ću lično to tretirati kao izbornu krađu“, rekao je Jovanović.

Nakon prošlih izbora u glavnom gradu, jedan odbornik POKS-a, Vuk Stanić, prišao je vladajućoj koaliciji,

Ovoga puta, ukoliko opozicija osvoji većinu u Beogradu, a SNS pokuša da to promeni tako što će potkupljivati odbornike, onda je to, prema rečima Jovanovića, izborna krađa i prekrajanje izborne volje građana, i u tom slučaju će pozvati građane na proteste na ulicama.

„Poktkupljivanje odbornika tretiraćemo kao izbornu krađu“​

Apsolutno sam svestan koliko je (SNS-u) važno da Beograd ne izgube. Znam da će biti pritisaka na odbornike, dešavaće se ti pritisci (…) Ako dođe do pritisaka, ako ne daj Bože neko poklekne pod pritiscima to će biti koferi novca! SNS ima neiscrpne izvore finansija, i ja ću lično to tretirati kao izbornu krađu“, rekao je Jovanović.

Nakon prošlih izbora u glavnom gradu, jedan odbornik POKS-a, Vuk Stanić, prišao je vladajućoj koaliciji,

Ovoga puta, ukoliko opozicija osvoji većinu u Beogradu, a SNS pokuša da to promeni tako što će potkupljivati odbornike, onda je to, prema rečima Jovanovića, izborna krađa i prekrajanje izborne volje građana, i u tom slučaju će pozvati građane na proteste na ulicama.
Nije samo jedan nego je prislo vise, tj.vise su ih potkupili.

Čekaj stvarno... jel neko vjerovao da će Vučić da izgubi izbore?
anyway...
Ušao sam sinoć na srpski reddit i vidio masovnu depresiju ljudi zbog pobjede Vučića... razočarani breditori, hoće da sele iz države, neki kažu da su ih prodali djedovi i babe, roditelji i zajedno sa ostalima pljuju po svojim rodjenim babama i dedama...
Pa samo da pitam je li taj narod normalan?
Zašto misle da je njihova mala učaurena zajednica, bio to reddit, tviter, forum krstarica , relevantan za bilo šta?
Stvarno ne kapiram...
Ti ljudi sa drustvenih mreža su onda gluplji nego što sam mislio...
Pa i kod nas u Crnoj Gori je bila priča 30 godina da niko ne glasa Mila i DPS pa je na kraju izgubio tek kad je udario na crkvu... nego to sad nije tema...
Ali ako neko misli da će Zoran Kesić i ostali "komičari" nešto drastično promijeniti u velikoj je zabludi...
Eto, ovo je moje mišljenje od 5 centi... ne zamjerite mi

Pogledajte prilog 1130994
Smješno je ali kad to ponoviš sto puta uđe ti u misli i to je to!Nije Vučić&Co. bezmozgovi već druga strana!

Back