Vučić i depresija naroda

Pilgrim

Veoma poznat
Poruka
10.856
Čekaj stvarno... jel neko vjerovao da će Vučić da izgubi izbore?
anyway...
Ušao sam sinoć na srpski reddit i vidio masovnu depresiju ljudi zbog pobjede Vučića... razočarani breditori, hoće da sele iz države, neki kažu da su ih prodali djedovi i babe, roditelji i zajedno sa ostalima pljuju po svojim rodjenim babama i dedama...
Pa samo da pitam je li taj narod normalan?
Zašto misle da je njihova mala učaurena zajednica, bio to reddit, tviter, forum krstarica , relevantan za bilo šta?
Stvarno ne kapiram...
Ti ljudi sa drustvenih mreža su onda gluplji nego što sam mislio...
Pa i kod nas u Crnoj Gori je bila priča 30 godina da niko ne glasa Mila i DPS pa je na kraju izgubio tek kad je udario na crkvu... nego to sad nije tema...
Ali ako neko misli da će Zoran Kesić i ostali "komičari" nešto drastično promijeniti u velikoj je zabludi...
Eto, ovo je moje mišljenje od 5 centi... ne zamjerite mi

277778448_1937810109759592_814010043576286625_n.jpg

Čekaj stvarno... jel neko vjerovao da će Vučić da izgubi izbore?
anyway...
Ušao sam sinoć na srpski reddit i vidio masovnu depresiju ljudi zbog pobjede Vučića... razočarani breditori, hoće da sele iz države, neki kažu da su ih prodali djedovi i babe, roditelji i zajedno sa ostalima pljuju po svojim rodjenim babama i dedama...
Pa samo da pitam je li taj narod normalan?
Zašto misle da je njihova mala učaurena zajednica, bio to reddit, tviter, forum krstarica , relevantan za bilo šta?
Stvarno ne kapiram...
Ti ljudi sa drustvenih mreža su onda gluplji nego što sam mislio...
Pa i kod nas u Crnoj Gori je bila priča 30 godina da niko ne glasa Mila i DPS pa je na kraju izgubio tek kad je udario na crkvu... nego to sad nije tema...
Ali ako neko misli da će Zoran Kesić i ostali "komičari" nešto drastično promijeniti u velikoj je zabludi...
Eto, ovo je moje mišljenje od 5 centi... ne zamjerite mi

Pogledajte prilog 1130994

Видиш ово је веома занимљива тема којом се нико не бави. Да су избори били на твитеру, опозиција би била убедљива. Исто тако на инстаграму и осталим друштвеним мрежама. Али избори се дешавају у реалности и онда они из виртуелног имају сусрет са реалним светом.

Посебно ми је симпатична та претња одласком из земље ако овај или онај не победе. Земља која је испратила једног Теслу и многе друге сада треба да плаче за неким нежним пахуљицама које не могу да поднесу када је на власти неко за кога нису гласали.

А уз све то, најјача иронија јуче је била, што је у тим изборима по иностранству, где је по неком наративу од Вучићеве власти побегло неколико милијарди незадовољним младих, лепих и паметних Срба, на изборе изашло по неколико стотина људи (у најбољем случају), где су глас дали управо Вучићу. Мислим, јесте то микро узорак, али човече, ако је наратив да овде људи гласају из страха, или зато што су купљени, па зашто су коју пич.ку материну у Немачкој, Швајцарској, Аустрији и на другим местима исто гласали за њега.

Дакле ово што си рекао да је депресија, то се дешава када се ти појединци из виртуелног света и како си добро рекао, сопствених мехура и комфора, сударе са реалношћу.

Cak se i crnogorci sprdaju sa izborima u Srbiji ... mrze Mila ali vole Vucica ... cringe.
Pusti to... ovamo je javno mnjenje naklonjeno Vučiću neću da lažem
VEĆINSKI SRBI U CRNOJ GORI GA PODRŽAVAJU, kao i Srbi u Republici Srpskoj... da se ne lažemo!

Ovamo ga napadaju koncern Vijesti, DPS portali i DPS + komite, ostalo fašističke partije, Zdravko i Aleksa Bečić + Eksperti i Srbi sa ispranim mozgovima koji glasaju ove partije + Uru

Pusti to... ovamo je javno mnjenje naklonjeno Vučiću neću da lažem
VEĆINSKI SRBI U CRNOJ GORI GA PODRŽAVAJU, kao i Srbi u Republici Srpskoj... da se ne lažemo!

Ovamo ga napadaju koncern Vijesti, DPS portali i DPS + komite, ostalo fašističke partije, Zdravko i Aleksa Bečić + Eksperti i Srbi sa ispranim mozgovima koji glasaju ove partije + Uru
0203foto-twitter.jpg

Видиш ово је веома занимљива тема којом се нико не бави. Да су избори били на твитеру, опозиција би била убедљива. Исто тако на инстаграму и осталим друштвеним мрежама. Али избори се дешавају у реалности и онда они из виртуелног имају сусрет са реалним светом.

Посебно ми је симпатична та претња одласком из земље ако овај или онај не победе. Земља која је испратила једног Теслу и многе друге сада треба да плаче за неким нежним пахуљицама које не могу да поднесу када је на власти неко за кога нису гласали.

А уз све то, најјача иронија јуче је била, што је у тим изборима по иностранству, где је по неком наративу од Вучићеве власти побегло неколико милијарди незадовољним младих, лепих и паметних Срба, на изборе изашло по неколико стотина људи (у најбољем случају), где су глас дали управо Вучићу. Мислим, јесте то микро узорак, али човече, ако је наратив да овде људи гласају из страха, или зато што су купљени, па зашто су коју пич.ку материну у Немачкој, Швајцарској, Аустрији и на другим местима исто гласали за њега.

Дакле ово што си рекао да је депресија, то се дешава када се ти појединци из виртуелног света и како си добро рекао, сопствених мехура и комфора, сударе са реалношћу.
Svaka čast, isto to mislim samo što si ga ti bolje sročio :D to je to- udar realnosti iz virtuelnog sa stvarni svijetom, genijalno :D i da zanimljiva tema ali se time niko ne bavi ;)

Zavisi gde u dijaspori.

Ima i razlike izmedju ovih i onih po Švabijama.

https://www.glas-javnosti.rs/rasejanje/severna-amerika/prvi-rezultati-marinika-pobedila-u-dijaspori

Naime, birači u Americi, Kanadi i Velikoj Britaniji glasali su dan ranije odnosno 2. aprila 2022. godine zbog vremenske razlike.

Kao što se vidi po izbornim rezultatima na tim biračkim mestima, u Njujorku je Marinika Tepić dobila četiri puta više glasova od Aleksandra Vučića.

Slična je situacija I na biračkim mestima u Vašingtonu, Čikagu I Njujorku je pobedio Zdravko Ponoš na glasanju za predsednika Srbije, dok je koalicija SSP/DS/NS/PSG - 41 odsto pobedila u Vašingtonu I Njujorku.

Odavno nisu u dobrim odnosima, Đukanović bi sjebao Vučića DA MOŽE (na njegovu žalost ne može jer je njega sjebao Vučić i na tome su mu Srbi iz Crne Gore zahvalni zauvijek, koliko god se to vama u Srbiji nije milo čuti) , ovamo ga ne vade iz usta, srpski svet i pljuvanje po Srbima u Crnoj Gori ti je svakodnevna pojava i dalje čak i Zdravko tranja Krivokapić isto to radi, evo prije 2 dana izjavio da se Srbija miješala u izbore u Crnoj Gori. Smrad

Odavno nisu u dobrim odnosima, Đukanović bi sjebao Vučića DA MOŽE (na njegovu žalost ne može jer je njega sjebao Vučić i na tome su mu Srbi iz Crne Gore zahvalni zauvijek, koliko god se to vama u Srbiji nije milo čuti) , ovamo ga ne vade iz usta, srpski svet i pljuvanje po Srbima u Crnoj Gori ti je svakodnevna pojava i dalje čak i Zdravko tranja Krivokapić isto to radi, evo prije 2 dana izjavio da se Srbija miješala u izbore u Crnoj Gori. Smrad
Vi ste pokazali da ste nesposobni da formirate stabilnu vladu bez Mila.
Sve ostalo je deo istorije ... krimosi klasicni nije bitna nacionalnost.

Vi ste pokazali da ste nesposobni da formirate stabilnu vladu bez Mila.
Sve ostalo je deo istorije ... krimosi klasicni nije bitna nacionalnost.
Koji mi... Milo je završio karijeru iako se još koprca...
A da su DF pustili u Vladu sjebali bi DPS za pola godine..
Ali su nas zajebali Dritan i Zdravko pjani Krivokapić sa ekspertima... nego nije tema.

Zavisi gde u dijaspori.

Ima i razlike izmedju ovih i onih po Švabijama.

https://www.glas-javnosti.rs/rasejanje/severna-amerika/prvi-rezultati-marinika-pobedila-u-dijaspori

Naime, birači u Americi, Kanadi i Velikoj Britaniji glasali su dan ranije odnosno 2. aprila 2022. godine zbog vremenske razlike.

Kao što se vidi po izbornim rezultatima na tim biračkim mestima, u Njujorku je Marinika Tepić dobila četiri puta više glasova od Aleksandra Vučića.

Slična je situacija I na biračkim mestima u Vašingtonu, Čikagu I Njujorku je pobedio Zdravko Ponoš na glasanju za predsednika Srbije, dok je koalicija SSP/DS/NS/PSG - 41 odsto pobedila u Vašingtonu I Njujorku.

Моја грешка, видим да има и опозиција завидних резултата у појединим местима. Мада баш на овој вести, коментар је да је опозиција победила чак и у местима где је СНС имала већи процентат гласова. Али нема везе, чињеница да је да је од оног наратива да су људи побегли одавде због власти, дошло до тога да је јако мало наших гастербајтера уопште интересовало да гласају, а и они који су гласали дали су рекао бих, већинску подршку баш Вучићу. Ако негде и није била већинска, то су изузетци од неког правила. Очекивао бих од тако озлојеђених Срба избеглих због владавине Алека, да добију мноого веће проценте.

Tamo gde truju narod tamo glasali za ludaka.
Srbija je prokleta.

Pogledajte prilog 1131028

Па како. Јел нису притекли глумци и јавне личности у помоћ да објасне народу како је литијум зло. Шта се то догодило, није ми јасно. Ено Горица Поповић, Цеца Бојковић и остала екипа врхунских "еколога" , цео децембар и јануар истрчали из театра објашњавали народу и ови ништа. Нема од овога леба, док Бјела пијан и дрогиран неког не испесничи народ се никада неће научити.

Naravno da nije tema , divite se sada Vucicu kako je strong.
Ja sam ti rekao, koliko god ti se ne sviđao, ovamo ga narod (većinski) voli a napisah ti i zbog čega.
Mada, ima i ovih Srba koji ga mrze zbog toga jer ga je Amfilohije negdje potkačio i rekao da je izdajnik.
Ima i ovih što gutaju sve o njemu sa Vijesti i dps portala pa misle da pravi Srpski svet, to su takozvani NaJbOlJi SrBi i oni mrze Srbe iz Srbije brateu, misle za sebe da su oni skinuli Mila pa bi sad da skinu i Vučića :lol:

Моја грешка, видим да има и опозиција завидних резултата у појединим местима. Мада баш на овој вести, коментар је да је опозиција победила чак и у местима где је СНС имала већи процентат гласова. Али нема везе, чињеница да је да је од оног наратива да су људи побегли одавде због власти, дошло до тога да је јако мало наших гастербајтера уопште интересовало да гласају, а и они који су гласали дали су рекао бих, већинску подршку баш Вучићу. Ако негде и није била већинска, то су изузетци од неког правила. Очекивао бих од тако озлојеђених Срба избеглих због владавине Алека, да добију мноого веће проценте.
Gde si našao podatke za Nemačku, Austriju i Švajcarsku?

Evo ja našao samo ovo:

U Moskvi najviše glasova na predsedničkim izborima ima predsednik Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić, odnosno 58 odsto, dok je drugi po broju glasova predsednički kandidat Zdravko Ponoš ispred koalicije “Ujedinjeni za pobedu Srbije” koji je odneo 20 odsto glasova.

• Soči
U Sočiju je izašlo 55 birača od kojih je na parlamentarnim izborima 44 njih glasalo za Srpsku naprednu stranku, a 7 birača za listu"Muftijin amanet – Stranka pravde i pomirenja".
  • Sofija
U Sofiji na izborima za predsednika od 125 prijavljenih birača je izašlo 114, a od toga za predsednika Aleksandra Vučića je glasalo njih 99, dok je Zdravko Ponoš dobio 10 glasova.

Na izborima za parlament od 125 prijavljenih, izaslo 114, od toga za Srpsku naprednu stranku je glasalo njih 96, SPS 2 glasa, Marinika Tepić 8 glasova.

• Bukurešt
Što se tiče Bukurešta, na predsedničkim izborima je izašlo 99 birača od kojih je njih 64 glasalo za Aleksandra Vučića.

Back