Vučić: Elita se sladostrasno bavi diplomama, a mi „krezuba stoka“

Da.Ne plaćaju u dolarima.Školarina se plaća norveškim krunama
Tupcho, nece ih kompanije, nego uzimaju nase strucnjake koje isterate odavde da vam ne smetaju u pljacki....
svojim dezurnim strucnim komesarima koje dobro placate isterujete pametne srbe iz srbije da bi olos mogla da funkcionise u struci...jos uvek se krijete iza komunista, a vi ste olos....

Tupcho, nece ih kompanije, nego uzimaju nase strucnjake koje isterate odavde da vam ne smetaju u pljacki....

Kako da ne.Norveški stručnjaci sede na birou,dok naši stručnjaci rade za njih :rotf:
Pa da li si toliko ograničen?Činjenica je da imaju tako moćnu privredu da im ni tih 40 % visokoobrazovanih nisu dovoljni,pa moraju da uvezu i deo i ovih naših.Sa druge strane,država Srbija,u kojoj vlada nepismena i bahata stoka ne može da zaposli ni ovih 7% visokobrazovanih koje imamo.Nema ko da povuče zemlju napred.Vi paštetojedci,botovi i koorve jeftine,koje glas prodajete za crvenu i litar ulja je vučete konstantno kroz blato.Ugledaj se na bolje od sebe i budi bolji.Nemoj bolje od sebe da vučeš u svoj brlog da zajedno grokćete

Necu da nabrajam svu elitnu gamad dok ih ne poskidaju, koja sedi u svojim kabinetima i bez grama mozga, bez grama morala drpa narod i ubija struku....
Reč Elita ne bi trebalo da bude pogrdna

Recimo čuo si za takmičenje u manekenstvu Elite Model Look

Da je to nešto negativno oni bi stavili Stoka Look, da se umile naprednjacima.

Kako da ne.Norveški stručnjaci sede na birou,dok naši stručnjaci rade za njih :rotf:
Pa da li si toliko ograničen?Činjenica je da imaju tako moćnu privredu da im ni tih 40 % visokoobrazovanih nisu dovoljni,pa moraju da uvezu i deo i ovih naših.Sa druge strane,država Srbija,u kojoj vlada nepismena i bahata stoka ne može da zaposli ni ovih 7% visokobrazovanih koje imamo.Nema ko da povuče zemlju napred.Vi paštetojedci,botovi i koorve jeftine,koje glas prodajete za crvenu i litar ulja je vučete konstantno kroz blato.Ugledaj se na bolje od sebe i budi bolji.Nemoj bolje od sebe da vučeš u svoj brlog da zajedno grokćete
Pokazali ste svu svoju strucnost na svim mestima gde ste radili.....zato smo ovde gde smo....i zato krezubi glasaju za radikala umesto za strucnjaka.....
A meni sigurno ne mozes da objasnis ko je gde u srbiji pokazao znanje.....a ko pljacka....

575616

Moze to i bolje
Reč Elita ne bi trebalo da bude pogrdna

Recimo čuo si za takmičenje u manekenstvu Elite Model Look

Da je to nešto negativno oni bi stavili Stoka Look, da se umile naprednjacima.
...elitna stoka....intelegencija pokupljena sa sela i zeljna svega brani svoj nezasluzeni status svim snagama, a za interese onih koji su ih doveli na ta mesta....srpskeamerikance,engleze, nemce i ostala srpskovarvarska plemena sirom sveta.....

Pokazali ste svu svoju strucnost na svim mestima gde ste radili.....zato smo ovde gde smo....i zato krezubi glasaju za radikala umesto za strucnjaka.....
A meni sigurno ne mozes da objasnis ko je gde u srbiji pokazao znanje.....a ko pljacka....

Ja je pokazujem i dalje.A ti?Ti bi da me isteraš iz zemlje jer te frustrira moje prisustvo...Ali,pitam se,šta ćete ti i takvi da radite bez nas?Gde ćete raditi?Od čega zarađivati?Da li umeš da isprojektuješ neki proizvodni sistem?Da li umeš da automatizuješ procese i smanjiš troškove?Da li umeš da nađeš tržište?Da li umeš da optimizuješ proizvodnju i sirovine?Ne umeš?E pa tu je problem.Sam si nemoćan i osuđen na večnu bedu.Moli Boga da Srbija ima što više stručnog i obrazovanog kadra

Ja je pokazujem i dalje.A ti?Ti bi da me isteraš iz zemlje jer te frustrira moje prisustvo...Ali,pitam se,šta ćete ti i takvi da radite bez nas?Gde ćete raditi?Od čega zarađivati?Da li umeš da isprojektuješ neki proizvodni sistem?Da li umeš da automatizuješ procese i smanjiš troškove?Da li umeš da nađeš tržište?Da li umeš da optimizuješ proizvodnju i sirovine?Ne umeš?E pa tu je problem.Sam si nemoćan i osuđen na večnu bedu.Moli Boga da Srbija ima što više stručnog i obrazovanog kadra
Ti sigurno ne dokazujes strucnost inace ne bi obavljao prljavi posao na netu....spin, laz, nekultura i visko stepen nemorala
Metro jel si glasao za ex Radikala?
ne moram ja da glasam imam vas ....dupelisce svakoj vlasti....

Hahahaha pokazujes, strucnost.....seljacko nadmetanje preseljeno na forum, to seljanka Zora bolje radi od tebe, samo da uvezba kucanje....

Back