Vučić, Drobnjak i Toma Mona doručkuju sa haube

Cro_čvarak

Iskusan
Poruka
6.899

Vučić, Drobnjak i Toma Mona doručkuju sa haube (FOTO)​

POLITIKA Autor:Jelena Jelovac21. avg. 202111:0212 komentara
Podeli:

Aleksandar Vucic
Aleksandar Vučić, Tomislav Momirović i Zoran Drobnjak na doručku Foto:Instagram/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar Tomislav Momirović i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, doručkovali su jutros sa haube automobila. Na meniju je bilo pola kile hleba za svakoga, zatim majonez, mortadela i paradajz. Glavni "kuvar" bio je Vučić, koji je sekao paradajz i pravio sendviče.

Vučić je danas u obilasku početka radova na rehabilitaciji deonice Golubac – Donji Milanovac na državnom putu IB reda broj 34, dužine 55,5 kilometara, koji su počeli pre nekoliko dana.
Ovom prilikom je rešio da sa ministrom Tomislavom Momirovićem i direktorom Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom, doručkuje sa haube automobila, vadeći hranu iz kesa i hartije.
„Najbolji doručak. Pola kile hleba za svakoga, majonez, mortadela i paradajz. Spremni za obilazak novih gradilišta na Istoku Srbije“, napisao je Vučić na Instagramu.

https://nova.rs/vesti/politika/vucic-drobnjak-i-toma-mona-doruckuju-sa-haube-foto/

Poslednja izmena od moderatora:

Vučić, Drobnjak i Toma Mona doručkuju sa haube (FOTO)​

POLITIKA Autor:Jelena Jelovac21. avg. 202111:0212 komentara
Podeli:

Aleksandar Vucic
Aleksandar Vučić, Tomislav Momirović i Zoran Drobnjak na doručku Foto:Instagram/buducnostsrbijeav
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, ministar Tomislav Momirović i direktor "Puteva Srbije" Zoran Drobnjak, doručkovali su jutros sa haube automobila. Na meniju je bilo pola kile hleba za svakoga, zatim majonez, mortadela i paradajz. Glavni "kuvar" bio je Vučić, koji je sekao paradajz i pravio sendviče.

Vučić je danas u obilasku početka radova na rehabilitaciji deonice Golubac – Donji Milanovac na državnom putu IB reda broj 34, dužine 55,5 kilometara, koji su počeli pre nekoliko dana.
Ovom prilikom je rešio da sa ministrom Tomislavom Momirovićem i direktorom Puteva Srbije Zoranom Drobnjakom, doručkuje sa haube automobila, vadeći hranu iz kesa i hartije.
„Najbolji doručak. Pola kile hleba za svakoga, majonez, mortadela i paradajz. Spremni za obilazak novih gradilišta na Istoku Srbije“, napisao je Vučić na Instagramu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:
Facebook
Twitter
Instagram
Tagovi
ALEKSANDAR VUČIĆTOMISLAV MOMIROVIĆZORAN DROBNJAK
Vaš komentar

Još im samo fali @Jugoslav Čvarak oko nogu...:maca: u ovoj reklami za Carnex... :dosadno:

...

Još im samo fali @Jugoslav Čvarak oko nogu...:maca: u ovoj reklami za Carnex... :dosadno:

...
Meni su one Carnexove punjene paprike bas ok.

:mrgreen:

Mozda nisam bio na licu mjesta, ali bio sam tamo duhom uz gospodina predsjednika.

Nego, sjecas se prije jedno pet sest godina, imao sam neku tiradu protiv crnaca, preko toga dosli na Negro bonbone, a ja ti uslikao neko de luxe pakovanje istih koje sam imao kod kuce?

Meni su one Carnexove punjene paprike bas ok.

Mozda nisam bio na licu mjesta, ali bio sam tamo duhom uz gospodina predsjednika.

Nego, sjecas se prije jedno pet sest godina, imao sam neku tiradu protiv crnaca, preko toga dosli na Negro bonbone, a ja ti uslikao neko de luxe pakovanje istih koje sam imao kod kuce?

Carnex je dobar 👍

A ako naletiš, ne znam da li ima kod vas marka Kosmajska pa njihova panceta...najskuplja al i najbolja...

Carnek, Kosmajska i Topola...to su tri brenda koja kupujem i dobro još neciju drugu pršutu pošto ovi bas i nemaju...

A od Herceg Bosne uzimam sir Puđa...

E da...rasistički sublimativni Negro...👍

...

Carnex je dobar 👍

A ako naletiš, ne znam da li ima kod vas marka Kosmajska pa njihova panceta...najskuplja al i najbolja...

Carnek, Kosmajska i Topola...to su tri brenda koja kupujem i dobro još neciju drugu pršutu pošto ovi bas i nemaju...

A od Herceg Bosne uzimam sir Puđa...

E da...rasistički sublimativni Negro...👍

...
Do sada sam od Carnexa vidjao samo konzerve, tu pancetu nisam vidio.
Inace, Carnex konzerve imas gdje god se okrenes, ovaj mali ducandzija u kvartu, mozda mu je prostor nekih 15 kvadrata ih drzi, a cesto u Kauflandu i Konzumu budu na akcijama.
U svakom slucaju meni ukusnije od Gavrilovicevih, a i povoljnije.
Tako je i sa sarajevskim Kiseljakom, jedna od najpovoljnijih voda, a meni najbolja.
Cesto isto bude na akcijama, citao sam negdje da ih je Agrokor kupio pa tu vodu dosta guraju na hrvatsko trziste, ali ljudi je uzimaju kao nenormalni, kud je najpovoljnija, tu je i najbolja.

Tog jutra, na dorucku su se okupili dusa, srce, znoj i sol Republike Srbije.
Meni bi bilo dovoljno da sam samo bio tamo, ne bi cak morao ni jesti, uzivao bi poput Andyja dok je gledao svoje kolege kako ispijaju hladno pivo u deset ujutro.

Zanemarimo na trenutak okruzenje iz filma, zamislimo da se nalaze u prirodi.

Nema on vremena da se gošćava već tako sa haube , jede , uči, priprema govore , bira odela , shere, guuzi, šlihta se najgorem kalu . Zapravo ovo zadnje pre svega.
Gospodin predsjednik Aleksandar Vucic i SNS na ovakve izmisljotine i provokacije dati ce svoj odgovor gdje mu je i mjesto - na izborima, u politickom ringu.

Dosla su vremena da ljudima brane i doruckovati.

Back