Vučić: Dok sam ja predsednik, neće biti priznanja Kosova

Alter_Ego_

Stara legenda
Poruka
90.201
Izvor: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, dok je on predsednik, neće biti priznanja Kosova.

On je u emisiji "Prva tema" TV Prve rekao da "Beograd zasigurno neće priznati Kosovo" do aprila 2022. godine kada će biti održani predsednički izbori u Srbiji.

Imamo u vise medija ovaj naslov.

A imamo u tekstu nesto drugo.

Beograd nece priznati kosovo do aprila 2022.

da li je rekao dok je on predsednik, ili do aprila 2022?

Ako je rekao da dok je on predsednik, znaci li to da od aprila 2022. nece biti predsednik ili to znaci da ce on biti predsednik i posle aprila 2022. godine ali da je rok za nepriznavanje kosova april 2022. godine (kako da prizna pred izbore)?

Kako je tacno glasila u originalu izjava, jer svi mediji jedno stavljaju u naslov, a drugo u tekst ispod naslova.

*******и је својим потписом на Вашингтонски споразум де јуре признао независност Косова.

Једино шта *******и још није урадио, то је размена амбасадора тј. још увек није остварена пуна нормализација односа.

*******и је својим потписом на Вашингтонски споразум де јуре признао независност Косова.

Једино шта *******и још није урадио, то је размена амбасадора тј. још увек није остварена пуна нормализација односа.
U toj sivoj zoni, kao jeste, ali jos uvek nije, Kosovo ostaje do daljnjeg i to se nece promeniti odlukom nekog naseg politicara.

Зато што је највећи лажов на свету.

Доказано.

Jak argumet ..

Sakupi se ekipa i kaže: on ke lažov

Idu okolo i viču : taj i taj je lažov

Ne ide to više. Progutali ljudi jednom i ne mogu više

Mora se smisliti nešto bolje

Evo vidiš - obzirom na sve što si ti napisao na ovom forumu kada napišeš za AV da je lažov moja prva reakcija bude da si ti lažov

Znači ako želiš da tebi veruju ili ti moraš promeniti svoju priču da ti se veruje da je neko lažov ili moraš naći neki drugi argument za onoga koga prozivaš

Shvati ovo dobronamerno.

Opasan je on psiho. Svako ko mu veruje jedno izgovorene slovo je žešća budaletina. Pliva on mnogo lepo sa tim Albancima. Vrlo je verovatno da on lično neće priznati Kosovo ali lukavo i podmuklo i užasno dobro sprema teren za to. Sve po nalogu svojih zapadnjačkih gazda koji mu na konto toga čuvaju guzicu.

Jak argumet ..

Sakupi se ekipa i kaže: on ke lažov

Idu okolo i viču : taj i taj je lažov

Ne ide to više. Progutali ljudi jednom i ne mogu više

Mora se smisliti nešto bolje

Evo vidiš - obzirom na sve što si ti napisao na ovom forumu kada napišeš za AV da je lažov moja prva reakcija bude da si ti lažov

Znači ako želiš da tebi veruju ili ti moraš promeniti svoju priču da ti se veruje da je neko lažov ili moraš naći neki drugi argument za onoga koga prozivaš

Shvati ovo dobronamerno.
Imas na ovom forumu milion puta postavljane,vrlo duge liste njegovih laži,možeš ih pronaći.Ali avaj tebe ne zanima istina nego si botina i tapšač vodji šiptara.

Косово скоро па признато, али зато ће подржати укидање РС.
Он признаје Косово на парче, прво север КиМ, па тел. број, па ЕПС, па Газиводе, и на крају неће бити важно да ли ће га признати или не, јер ће Косово, прећутно, ући у УН.

Izvor: Tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da, dok je on predsednik, neće biti priznanja Kosova.

On je u emisiji "Prva tema" TV Prve rekao da "Beograd zasigurno neće priznati Kosovo" do aprila 2022. godine kada će biti održani predsednički izbori u Srbiji.

Imamo u vise medija ovaj naslov.

A imamo u tekstu nesto drugo.

Beograd nece priznati kosovo do aprila 2022.

da li je rekao dok je on predsednik, ili do aprila 2022?

Ako je rekao da dok je on predsednik, znaci li to da od aprila 2022. nece biti predsednik ili to znaci da ce on biti predsednik i posle aprila 2022. godine ali da je rok za nepriznavanje kosova april 2022. godine (kako da prizna pred izbore)?

Kako je tacno glasila u originalu izjava, jer svi mediji jedno stavljaju u naslov, a drugo u tekst ispod naslova.

cekaj, pa zar on nije konacno i sveobuhvatno priznao Kosovo u Septembru u Vasingtonu?
Nije valjda da su nas mediji i tada, a i godinama unazad, uveravali da je Vule "konacno" priznao Kosovo ?
Da li mediji i dalje nastavljaju istu propagandu u cilju obaranja "neoborivog" il je Vule stvarno ovog puta priznao Kosovo ?
Mnogi na Forumu (Komsija, Saliva, Hanley, Zver, Jage..........) su "iz pouzdanih izvora" u Septembru objavili da je Vule potpisao priznanje Kosova i dal su sad ovi izvori stvarno "pouzdani" ?

ima li te , Boze?

cekaj, pa zar on nije konacno i sveobuhvatno priznao Kosovo u Septembru u Vasingtonu?
Nije valjda da su nas mediji i tada, a i godinama unazad, uveravali da je Vule "konacno" priznao Kosovo ?
Da li mediji i dalje nastavljaju istu propagandu u cilju obaranja "neoborivog" il je Vule stvarno ovog puta priznao Kosovo ?
Mnogi na Forumu (Komsija, Saliva, Hanley, Zver, Jage..........) su "iz pouzdanih izvora" u Septembru objavili da je Vule potpisao priznanje Kosova i dal su sad ovi izvori stvarno "pouzdani" ?

ima li te , Boze?
ima boga nego smo mi malo posrnuli. farba nas ko hoce i kako hoce, ljudi su apaticni i bez snage, nista od zelje da se za zivot bore.
sto se tice kosova nista nije priznato, to su pusti snovi fegeta i lezbaca koji se kao bore protiv vucica dok brnaba predsedava vladom, sve je igra.
strpali su nas u njihovu mashinu i voze kao ludi, ne treba se paliti na njihove price.

Back