Вучић: Добро је што се чују различити гласови о КиM

kao prvo vucic uopste nije moj miljenik blizi mi je seselj po nekim stvarima sto se tice unutrasnje i vanjske politike nego vucic kao drugo sam si sebe otkrio za koga si zapravo a to je taj zuti izdajnicki lobi ceda,canak i jankovic a za ostalo sta si napisao videcemo sta ce da bude tvoji miljenici su hteli dati stolicu un kosovu godinama oni su i pokrenuli njihovo priznavanje,ja se samo mogu nadati da ce doci patriota na celo srbije ali nazalost takvog nema na vidiku

poziv na dijalog ne znaci priznanje Kosova...

jedeš gomna kao i taj na slici . Koji dijagog ako PIŠE U USTAVU A PIŠE I U REZOLUCIJI UJEDINJENIH NACIJA .

Šta hoćete osim jedenja gomana , da kršite i dalje ustav kao najvišu pravnu istancu u državi i da ne priznajete najviše akte Ujedinjenih Nacija kao najviše pravne instance na svetu ........obične ste džukele koje će jednog dana nabijati na kolac kao veleizdajnike .

kao prvo vucic uopste nije moj miljenik blizi mi je seselj po nekim stvarima sto se tice unutrasnje i vanjske politike nego vucic kao drugo sam si sebe otkrio za koga si zapravo a to je taj zuti izdajnicki lobi ceda,canak i jankovic a za ostalo sta si napisao videcemo sta ce da bude tvoji miljenici su hteli dati stolicu un kosovu godinama oni su i pokrenuli njihovo priznavanje,ja se samo mogu nadati da ce doci patriota na celo srbije ali nazalost takvog nema na vidiku

Pa ne znam ko ti je blizak, ali govoris isto kao Vucicevi botovi, a i glasas za njega.
Eto, cim neko misli drugacije od tebe, ti ga optuzis da je za zute.

Samo Belog podrzavam, i samo sam za njega glasao, a punoletan sam poprilicno dugo, i nikada nisam izlazio na izbore do sada jer nisam hteo da od dva zla biram manje.
Beli je jedini koji nikada nije bio na vlasti, poslednjih 20 godina iskljucivo se kandiduju jedni te isti ljudi.
I decka poznajem licno, nimalo nije cirkuzant, vrlo je inteligentan i sposoban, a pored toga, deset puta je veci patriota od svih tih koje nabrajas.

Ti si ubedjen da je Seselj patriota? Pa Seselj je Vuciceva kutchka, vidis kako se ponasa i kakve izjave daje :D

tadic je dao predlog da treba dati kosovu stolicu u un a da se formalno ne priznaju..
imamo i predlog sa krste..da se tapne kosovo i uzme kes..:rotf:

NORMALIZACIJA odnosa sa Prištinom u tri faze, uz prijem Kosova u sve međunarodne organizacije, izuzev Ujedinjenih nacija i bez priznavanja od strane Srbije, a zauzvrat bismo tražili konkretnu finansijsku korist.

Ovo je, u najkraćem, sadržaj platforme za rešenje problema KiM, koju će predsedniku Aleksandru Vučiću izneti potpredsednik Vlade i lider SDPS Rasim Ljajić. To je prvi konkretan predlog neke stranke koji se pojavio u javnosti nakon što je Vučić najavio otvaranje unutrašnjeg dijaloga o KiM

moram da te razocaram nisam uopste glasao u svom zivotu a imam poprilicno godina posto svaki politicar u srbiji je korumpiran sem mozda belog ali njega uopste ne uzimam za ozbiljno posto je cirkuzant i stojim pri svojoj tvrdnji da je vucic najmanje zlo od svih ovih ozbiljnih politicara ,po tvom nacinu pisanja i kada si stao da ih branis pomislio sam da si zutac i moguce je da je beli 100 veci patriota od svih ali onda mora da se uozbilji da bi ga ljudi uzeli zaozbiljno a ne da se glupira,seselj kakav god da je najbolje brani srpske interese sto je za mene najvaznije ne u nato ne u eu

Back