Vučić dobio pismo od Bajdena da prizna Kosovo pa Srbi šta ćemo ako popusti?

Ако попусти биће пар дана каменовања полиције, чланци таблоида се неће променити, ништа посебно неће да се деси шта већ нисмо видели.
Срби ће то као и све друго брзо да забораве.
E tu si se baš debelo zeznuo.Šiptari neće dati da zaborave, jer će svakoga dana vršiti prinudna iseljavanja Srba kao i atak na Preševsku dolinu.

Bojim se da ne bude kao '99,sto je Sloba dao izbor narodu da se izjasni za odcepljnje Kosova i Metohije,kao sto je normalno i ispalo da je narod bio protiv na referendumu,pa smo posle bili bombardovani.Narod pristati nece,ali ko ga pita za sta.
I šta takvim razmišljanjem postižeš?
Plašiš Srbe,ukroćuješ ih,opamećuješ,usmeravaš da se prepuste sili?
Mislim da bi tvojoj ličnosti najbolje leglo da proklinješ.Barem bi se neki Srbin uplašio Boga ovako si samo demagog.

SRBI MORAJU IMATI EFIKASAN ODGOVOR AKO SE DOGODI DA VUČIČ SAMOVOLJNO ODLUČI NAŠTETITI VIŠEDECENIJSKOJ BORBI POVRATKA OKUPIRANOG KOSOVA I METOHIJE U OKVIRE DRŽAVE SRBIJE.
Vučić je nedavno izjavio: "Nema ŠANSE da razmenimo ambasadora s Kosovom. Osim ako to narod ne traži na referendumu 2022."

To mi deluje kao da sprema odskočnu dasku za međusobno priznanje

I šta takvim razmišljanjem postižeš?
Plašiš Srbe,ukroćuješ ih,opamećuješ,usmeravaš da se prepuste sili?
Mislim da bi tvojoj ličnosti najbolje leglo da proklinješ.Barem bi se neki Srbin uplašio Boga ovako si samo demagog.
Nisi razumeo.Vlast hoce da zaplasi narod da glasa za odvajanje Kosova i Metohije,da ne bi prosli ko '99-te.Moje licno misljenje je da ne treba prepustit Kosovo i Metohiju,a ti ako mislis da se kacis,samnom,nasao si pogresnog.

Autorska sa potporom
Albanci na to pismo likuju i slave.A mi Srbi šta ćemo ako predsednik ipak popusti?
Evo i sajta o toj vesti
https://www.b92.net/info/komentari.php?nav_id=1807577
Prosto je neverovatno kako sve ovo ignorišemo a ovo je samo nagoveštaj bure koja sledi.
Lepo vidimo ovih dana da im čak i film o zlu ustaša smeta.Da li smo spremni na svaki vid borbe i otpora ili ne?
A možda ćete i ovu temu namerno da ne primećujete.
Mislim da je američki predsjednik pretjerao, Vučić treba da ga smijeni pod hitno vrati Slovenku i Trumpa.

Back