VUČIĆ DAČIĆU: TI SI K****C, A NE MINISTAR NA MILICAJCI !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Evo linka kompletne vesti http://www.politika.co.yu/rubrike/Politika/Huligani-ponovo-divljali-u-centru-Beograda.sr.html ali ovo čak ne morate ni da otvarate pošto ste to videli 100 puta.

Poenta je u onome što je Vučić rekao Dačiću (koji je u novoj Vladi ministar na milicajci :hahaha:) dok ga je ovaj pozvao na mobilni i to baš u trenutku kada je Vučić bio okružen kordonima policije jer je pokušavao da razdvoji policiju od demonstranata. Evo tog dela:

Александар Вучић, генерални секретар СРС-а, налазио се на Тргу Републике испред тржног центра у тренутку када се полиција сукобљавала са демонстрантима. Он је покушавао да раздвоји масу и органе реда, али је из гужве изашао са неколико удараца пендрецима. После овог окршаја Вучић се нашао окружен полицијским кордонима. Са њим је био и новинар „Политике” у тренутку када га је телефоном, како се из разговора могло закључити, позвао Ивица Дачић, министар полиције.

„Немој никада више да си повисио тон на мене”, викао је Вучић, док су око њега полицајци обарали на земљу једног демонстранта како би га привели.

„Ти си к...., а не министар полиције. Изађи ти па ме туци, а не да шаљеш полицију”, поручио је Александар Вучић Ивици Дачићу.

:hahaha: :rotf: :klap:

Moram da priznam da Aleksandar Vučić ima muda do zemlje ! Svaka mu čast !!!

:worth::mafijas::mafijas::okok::mafijas::klap::mafijas:

Ne nego bih pre toga angažovala dovoljno jako obezbeđenje da do incidenata ne dođe. Očekivao je milion ljudi i garantovao neku bezbednost pa ispade da ni onih 20 i nešto hiljada nisu bili sigurni. Šta bi bilo da je stvarno bilo milion ljudi i da je nastala neka frka? :confused:

pa ne treba on valjda da stiti ljude od policije:otkacio:
valjda je policija tu da stiti:otkacio:

pa ne treba on valjda da stiti ljude od policije:otkacio:
valjda je policija tu da stiti:otkacio:

Jedno su ljudi, drugo su huligani. Policija bije dotične upravo da bi sprečili da oni posle lomljenja izloga i žardinjera pređu na normalne građane. A zašto je Vučić dobio batine ne znam, propustila sam cenjeni skup ali umesto što brine o 4 udarca pendrekom bolje bi bilo da se zapita nad štetom koja je napravljena.

Jedno su ljudi, drugo su huligani. Policija bije dotične upravo da bi sprečili da oni posle lomljenja izloga i žardinjera pređu na normalne građane. A zašto je Vučić dobio batine ne znam, propustila sam cenjeni skup ali umesto što brine o 4 udarca pendrekom bolje bi bilo da se zapita nad štetom koja je napravljena.

pa normalno da ce covek da brine o svojoj glavi nego o nekoj steti izloga,a i s tim da je jedan od najvaznijih gradjana srbije tj.daa je skoro popularan kao predsednik a politicar je,reci mi kako bi bilo da u americi neko ispendreci obamu.

on je i brinuo o tome i smirivo je ljude,a i on nije pravio nered.

sta hoces da kazes da huligani nisu ljudi?

a kad se pocinje o pricama o neredima ja cu uvek ali uvek pokretati temu o 5 oktobru/
dok B92 evo sad prikazuje ali svaku polomljenu kantu za smece ja kad bi sad poceo da nabrajam sta je bilo 5 oktobra da ne pomisljam....

pazi evo samo jedne-covek prolazi pored protestanata u ulici u bg,a ispred malo izdasnije i zabacenije zlatare stoji lik sa fantomkom i kalashem dok ortaci trpaju plen u kola.......cisto da se zna da je to njihova teritorija.........mislim strasno,a ovakvih stvari je bilo na hiljade,ljudi razoruzali citave policijske stanice.........i sada neko nesto prica:otkacio:

... bolje bi bilo da se zapita nad štetom koja je napravljena.

Da li se ovo pitanje odnosi na 5. oktobar ?
c005.gif

Ne bih o 9. martu i sve ostalo ...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back