Vučić: Bile planirane demonstracije i upad u Skupštinu

Па не иде то тако, мораш људима нешто крупно да обећаш, а зна се шта је најјачи афродизијак за просечног Србина ПАРЕ ?

Морате да одрешите кесу и део тих кипарских пара обећате народу.

Нисте ваљда све спискали, јел остало шта код Рушке бар ?
Ne planiramo da koristimo šargarepu na naprednjacima

Ne planiramo da koristimo šargarepu na naprednjacima
Али, ја нисам напредњак, већ просечна србенда који редовно одлази на гласање.

Гласам и овог пута наравно, а ти се не трудиш да ме стимулишеш било чиме, да гласам за твоју екипу.

Мораш нешто да ми понудиш БОЉЕ , нешто што ће мени деловати као сигурна будућност.

Ја се не палим на приче како је Вучко лош, неспособан, издајник, лопина и сл, ја желим да видим твоју визију моје боље и сигурније будућности.
............................................................................................................

Шта је, маца појела језиик, још ниси добио инструкције ?

Најпре Вук а касније и Млађа, обећавали су народу српском 1000 еура просечну плату ?

А кад су дошли на власт остаде 450.000 радника без посла ?

А од 1000 еура само пусти сан.
...........................................................................................................................................................................

КОЛИКО НАМ ВИ НУДИТЕ ОВОГ ПУТА ?

Можда се неко полакоми , никад се не зна ?
Tako je.I to su slagali,posto je kod nas bavljenje politikom nekaznjiva kategorija.Ja jos nisam cuo da je iko zaglavio mardelj zbog upropascavanja drzave,samo avanzuju.

Jos jedan pokazatelj koliko je Predsjednik Republike Srbije, Gospodin Predsjednik Aleksandar Vucic, discipliniranija i bolja osoba od mene i vecine.

A pogle ovog susjedovog psa sta opet po netu narucuje, cak dobio popust na kolicinu, jedna Kush sjemenka je mukte.

Pogledajte prilog 1294110

🐈

Ti treba da preuzmes Jovanjicu...
Ti direktor i tehnolog, a Vulin generalni...

....

Hajde molim te

Proveo si 10 godina pišući hvalospeve Hitleru iz čipuljića
Varaš se, ja sam izražavao revolt jer nam je opozicija NATOvski orjentisana.

A, kako mrzim bandu koja me je bombardovala, a da joj ništa nažao učinio nisam, logično je da branim stranu koja nije vapila da nas zasipaju uranijumskim bombama, KAKO BI DOŠLE NA VLAST .

Ali, ako među vama opozicionarima ima časnih, hrabrih i poštenih ljudi koji nas neće prodati zapadnim NATO - satanistima, spreman sam da čujem VAŠ PROGRAM ?

Back