VS: Oprema upućena u Liban, 130 mirovnjaka kreće u novembru

gost 186661

Elita
Poruka
24.166
Pešadijska četa sa 130 pripadnika Vojske Srbije će početkom novembra krenuti u mirovnu misiju UN u Libanu iz Niša, odakle su već upućeni oprema i vozila koju će oni koristiti u toj operaciji. Iz Niša za Bar je sinoć krenula kompozicija vagona s glavnom opremom za četu Treće brigade Kopnene vojske koja će učestvovati u multinacionalnoj operaciji u Libanu, potvrdila je VS. U Libanu je, u sastavu španskog kontigenta mirovnjaka angažovan pešadijski vod Vojske Srbije sa 34 pripadnika koje će, u okviru redovne rotacije zameniti pešadijska četa. Uz Liban, pripadnici MInistarstva odbane i Vojske Srbije angažovani su i u mirovnim misijama UN na Kipru, Ukongu, Obali Slonovače, LIberiji i na Bliskom Istoku.
http://www.glassrbije.org/članak/vs-oprema-upućena-u-liban-130-mirovnjaka-kreće-u-novembru

За то има пара тзв. војска која никад неће ратовати,
уосталом како и неће, кад пабирчи од повраћаја новца, неправедно исплаћеног фамилијама погилулих за оне што продадоше слободу за обећање да ће колко сутра бити нетко други, само још да поносно прошетају београдом, свецким.....

Напротив,
баш ми је драго да издвајају позамашна девизна средства тзв. државе која никад неће ратовати за обезбеђивање НАТО колонизатора у пљачки,
док гласаћима, брезалтенативним продају прићу о неопходном стезању кајиша, ради богате будућности.

Plavi šlemovi su u našoj tradiciji, ne idu da napadaju Avganistan svakako.

у тој традиције је и одбрана државности,
но очито до тог ником није стало у тзв. држави која ни за леба нема и која се спријема да народу притегне крагну, пардон каиш, док се разбацује у неким мисијама и тражи повраћај од породица погинулих за њену част и традицију....

уосталом како и неће, кад пабирчи од повраћаја новца, неправедно исплаћеног фамилијама погилулих за оне што продадоше слободу за обећање да ће колко сутра бити нетко други, само још да поносно прошетају београдом, свецким.....

Лудило. Дио земље нам окупиран а они шаљу нашу војску у тзв. мировне мисије.

Poslednja izmena:
Potpuno ste van savremenih stremljenja kolega, odavno to nije ,,Liban", sad se kaže ,,Libanon"!

Potpuno ste van savremenih stremljenja kolega, odavno to nije ,,Liban", sad se kaže ,,Libanon"!

право да ти рекнем
савршено ме заболе где ће и за кога дотићни префесијоналци изгинути, ЗНАМ да за мене неће и то ми је довољно, уосталом и тражијо сам ЛОЦК.....

Напротив,
баш ми је драго да издвајају позамашна девизна средства тзв. државе која никад неће ратовати за обезбеђивање НАТО колонизатора у пљачки,
док гласаћима, брезалтенативним продају прићу о неопходном стезању кајиша, ради богате будућности.

Немој комшија да си тако негативан.
Можда је мастер Тома као врховни командант дошао на генијалну идеју, преко Либана, Ирана, Кине, Тихог океана, Атлантика, итд, удариће Шиптарима с леђа, одакле га најмање очекују...

Немој комшија да си тако негативан.
Можда је мастер Тома као врховни командант дошао на генијалну идеју, преко Либана, Ирана, Кине, Тихог океана, Атлантика, итд, удариће Шиптарима с леђа, одакле га најмање очекују...

већ су они њему зашли...

Back