pile_babino
Ističe se
- Poruka
- 2.273
Evo prisecam se, sa zgrazavanjem, u zadnje vreme, mojih fakultetskih dana i svih neprijatnosti prezivljenih od strane profesora...nepolozenih ispita, trljanje od moj sto u amfiteatru, nepristojno udvaranje itd...jednostavno receno sexualno uznemiravanje bre...prisecam se i nemocnosti jedne studentkinje (mene i drugih) na takvo bahato ponasanje...jer jednostavno zastita za studente ne postoji...mi smo ti koji trpimo i cutimo i sve to zarad lakseg prolaska i brze diplome...naravno da ne pricamo o profesorskoj solidarnosti i kako je prosto nemoguce isterati pravdu...osecala sam se ugrozeno...i ko zna koliko cura se tako oseca...i niko ne odgovara....ko o nama brine???...da li se radi nesto po tom pitanju...nikakve asocijacije i udruzenja ne postoje koje se bave tim skakljivim pitanjem, koliko ja znam...kako se zastiti??...u kakvim ste situacijama vi bili???
ne znam da li se pricalo na ovu temu, ali bi trebalo da pocne da se prica i dela...sta vi mislite???
ne znam da li se pricalo na ovu temu, ali bi trebalo da pocne da se prica i dela...sta vi mislite???