VRUCE pantalonice

e, znate sta? ja pitala moju instruktorku fitnesa i ona mi rece kao da se pantalone preporucuju onima koji su bas, bas gojazni a ne nekom kao sto sam ja i sl. e, bas me briga! ja moje u pon. narucujem! :wink:

A te afroditine postoje u nekim velicinama ili se razvlace? Bas ste ih nahvalile pa bih i ja da probam :) videla u apoteci te afroditine ali mi to tako nekako malo izgleda, u nekoj kutijici, pa valjda cu da stanem u njih :oops:
A da to mozda ne izvlaci samo vodu iz tela a ne i masnoce? ako je tako onda mi se cini da bas i nije najzdravije :? :?:

Molim bez generalizacije... Ako dama ima viska u glavi, nije strasno ako ima i poneki visak u obimu... Jer ono drugo, ako bas smeta, moze se korigovati i ukloniti... Ono prvo je konstanta i pravo merilo vrednosti zene...

Svaka cast sto tako razmisljas, ali veruj mi ti si ta manjina muskaraca koja na zenski pol ne gleda samo kao na objekat!

Sto se tice Afrodite: Postoje tri velicine, najmanja do 40, srednja od 40-46, i bas za krupnije dame preko 46. Ali veruj mi, rastezu se i te kako, nemoj da te zbuni mala kutijica. I tacno je da je koza nekako glatkija, a dobre su jer greju umesto grilona, pre neki dan su me spasle :D

Ako hocu da budem sa 'objektom' i volim 'objekat' kupicu sebi neka besna kola ili neku poslednju rec tehnike (posto sam, je l' te, tehnofil) a necu traziti 'fabricku' devojku...

Sad, da l' sam u manjini ili ne - nema veze... I zena je ljudsko bice, a od zivotinja i objekata nas ne razdvaja samo izgled, vec ona sama sustina koja stoji ispod kose a izmedju usiju...

Elem, kao sto rekoh, fizicki nedostatci ako smetaju lako se mogu otkloniti... Psihicki tesko ako ne i nemoguce... Yebes pakovanje ako softver unutra ne valja, ako bih mogao da se izrazim kompjuterskim slengom...

etotako:
idi u saunu pa se preznojavaj...

Ma daj... Zasto maltretirati sebe na taj nacin... Mislim da se u sauni gubi samo voda, a ona je i te kako neophodna organizmu za zdravo funkcionisanje! Usput, mnogo vode unositi u organizam je preporucljivo i dobro za gubljenje celulita (naravno postepeno, ne istog momenta)...

Back