vrtoglavica

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
42.911
bila sam na chek upa prije mjesec ipo dana i sve je ok

u zadnje vrijeme me iz chista mira uhvati vrtoglavica

bash juche dok sam vozila auto skrenula sam desno i sachekala dok prodje uz to me oblije hladan znoj i srce mi ubrzano radi medjutim nije mi muka

da li je to klimaks ili je od kichme iako me kichma ne boli

bash juche dok sam vozila auto skrenula sam desno i sachekala dok prodje uz to me oblije hladan znoj i srce mi ubrzano radi medjutim nije mi muka

Mozes da probas dan - dva lekom Torekan. Ako ga nadjes.

Колико дуго траје таква епизода? Јака вртоглавица од које не би могла да ходаш право, или само непријатан лебдећи осећај?

Imao, išao na preglede, ništa nisu našli, prepisali mi neke lekiće (ne sećam se koje, nisam ni uzimao) - smanjio sedenje ispred
kompjutera, kafu, uveo večernju šetnjicu - prošlo za par dana...
Za klimaks ne znam, al da je kod mene bio vegetativni nervni sistem u pitanju, u to sam siguran skoro 100%.

A ta vrtoglavica koju sam imao - kuku, kad me to zaljulja - kao da propadam, al na dasci za jedrenje - dole, pa u stranu...

P.S.
Ne uzimaj nikakve lekove na svoju ruku, ne igraj se, pogotovu ako još i voziš, probaj sa laganim šetnjama uveče i pravilnim disanjem.

Колико дуго траје таква епизода? Јака вртоглавица од које не би могла да ходаш право, или само непријатан лебдећи осећај?
Imao, išao na preglede, ništa nisu našli, prepisali mi neke lekiće (ne sećam se koje, nisam ni uzimao) - smanjio sedenje ispred
kompjutera, kafu, uveo večernju šetnjicu - prošlo za par dana...
Za klimaks ne znam, al da je kod mene bio vegetativni nervni sistem u pitanju, u to sam siguran skoro 100%.

A ta vrtoglavica koju sam imao - kuku, kad me to zaljulja - kao da propadam, al na dasci za jedrenje - dole, pa u stranu...

P.S.
Ne uzimaj nikakve lekove na svoju ruku, ne igraj se, pogotovu ako još i voziš, probaj sa laganim šetnjama uveče i pravilnim disanjem.

trajanje je par sekundi zatvorim ochi i stavim ruke na ochi da je mrak i koncentrishem se na disanje zna biti i jaka kad me uhvati u hodanje i tad ne mogu da hodam pravo ovo juce je u toku vozhnje znachi sedetji

@ves.bole

svakako sam angazhovala personal trenera smatram da je stres i nagomila mi se tako bash svashta neshta i treba mi neki "odushni ventil"

Vrtoglavica i dolazi iz cista mira. Pogledaj na youtubu neke vezbice ( uglavnom za glavu, ochi) koje traju nekoliko minuta
pa vezbaj,
Ne koristi nikakve lekove jer za to lek i ne postoji.

https://www.actavis.rs/terapeutske-...bezazlene-prolazne-poloajne-vrtoglavice-bppv/

Back