Malopre sam pozvala mog verenika na posao. Htela sam da cujem njegov glas. Htela sam da idem na fitnes, ali sam odustala, pa sam htela da mu kazem to i mislila sam da odemo na pic"e. Ja sam uvek super raspolozena, pa sam bila i sada, iako je trebalo da imam osecaj krivice, zato sto sam preskocila trening. Ja volim reddovno da idem, ali od soro su doveli neku dosadnu trenerku, koja je umilsila da je neki Rambo. Pocne tu da se nesto dere, da me ubrzava, daje mi neka nenormalna opterecenja, ne smem da rpicam. Ja se tako nisam osecala ni kada sam bila u vojsci. Zamislite vi nju. I stalno neke fazone. Te zove me na pic'e, prica mi o nekim zenskim pravima, a ima odvratnu kratku kosu i hoda siroko. Jao, kako je odvratna, kao neki *****.

Mnogo je dosadna. Danas sam odlucila da cu da preskocim i pozelela sam da odem sa verenikom na kafu. Znate li sta mi je on rekao: "Izvini, Cico, imam puno posla." "Imam puno posla"???? Imam i ja posla pa sam nasla vremena da idemo na kafu i da budemo zajedno. Sada moram da pozovem mog super druga Nikolu. Posle ce biti ljubomoran na njega, kao onda sa Banetom. Nikola je super. On ne radi nista, posto su mu mama i tata bogati. Samo se svrcka po kafama i zabavan je. Volela bih da je moj verenik tako opusten.
Kako da opustim malo verenika? On je toliko nesto poslaovan i dosadan u psolednje vreme.