UltraVioletna
Iskusan
- Poruka
- 6.386
Bolje da su u tom vrtiću nego da demoliraju stan jer su satima sami.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo cak ni za macke ne bi pozelio.
Boze dragi pogledaj ovaj svijet i pomlati zapad.
Daj muslimaniji da zavlada.
Btw, nisu dogovi za ovo krivi.
Di je Фабрика kad je trebas.Ne da nisu krivi, oni nesrećnici pomažu da psihopate tj njihovi vlasnici ne njima iživljavaju svoju nenormalnost
Ne samo da je biznis, nego je i slika ropskog polažaja čoveka.odlican biznis..
Ne bih sada da imenujem hotele za pse u okolini Beograda i Novog Sada.Većina nas još ne živi kao devojka iz Šangaja koju je opisala Antigona ali ide se ka tome. I nije to preterivanje sa vrtićima i hotelima nego potreba. Zar nije tužnije da pas ceo dan bude sam u stanu dok su vlasnici na poslu nego da je sa ostali psima.
Ja sam jednom imala potrebu da dam psa na čuvanje na nekoliko dana jer smo svi išli na put, roditelji su mi stari i nisam mogla da im nametnem tu obavezu, a od prijatelja, koliko god ga kao vole, niko nije hteo višednevnu obavezu.
Devojka koja ga je čuvala je imala još nekoliko pasa koji su tu bili samo preko dana dok su vlasnici na poslu, a po neke je samo odlazila da ih prošeta. Pune ruke posla.
To nije vrtić, nego dnevni boravak za odrasle pse. Ja imam vrtić.U Kanadi...za sada
Ovako izgleda autobus koji sat vremena pre radnog vremena i sat kasnije posle radnog vremena razvozi pse do vrtića.
DivnoTo nije vrtić, nego dnevni boravak za odrasle pse. Ja imam vrtić.
Ko god pobaca štence, kod mene završe, pa posle tražimo dom.
Meni je super zanimljivo pošto kuce najviše volim kad su malene.
Na selu se psi lako udome, ali lako i stradaju. Ima puno šakala.Divno
Uvek sam se pitala sta se desava sa neudomljnim psima. Svi se udome?