Vrste žena od kojih muškarci beže

Sensei

Master
Moderator
Poruka
92.810
Da krenem odmah bez uvijanja, tipovi žena od kojih muškarci beže.
Slobodno komentarišite koja je za vas najgora ili ih branite da nije tako!?

Zvocalo (Džangrizalo)

Ova vrsta žena se stalno žali. Ona želi da promenite svoje ponašanje u skladu sa njenim standardima. Muškarac mrzi ženu koja ga nervira stalnim prigovaranjem. Postaje frustrirajuće i verovatno će početi da traži bekstvo iz društva te žene. Svi koji imaju naviku da zvocaju uglavnom su napeti i zaplašeni. Ali ne može svaki put muškarac da razume šta je dobro u vezi sa vašim prigovaranjem.

external-content.duckduckgo.jpg

Nesigurna (Sluđena)

Ljudi uglavnom postaju ljubomorni kada su u vezi. Ali to ne znači da se čovek mora spustiti na nivo nesigurnosti gde gubi svo samopouzdanje. Muškarac obično zeza nesigurnu ženu. Normalno je biti povremeno nesiguran. Ali kada žena unese nesigurnost u svoje normalno ponašanje, to zaista može odgurnuti muškarca.

ins.jpg

Nestrpljiva (Živčana)

Biti nestrpljiv nije baš privlačno. To čini da ljudi odlaze od vas jer niko ne želi da ima takvu vrstu negativnosti u svom životu. Ako ste stalno nestrpljivi, ljudi će prekinuti veze sa vama. Nestrpljiva žena neće pomoći muškarcu da napreduje. Osećaće se zaglavljenim. I na kraju će mu se smučiti ovaj osećaj.

im.jpg

Sponzoruša (Kopač zlata)

Ovaj tip je očigledan. Nijedan čovek ne bi želeo da ulaže u nekoga ko traži samo novac. To možda nije značajan faktor za kratkoročne veze. Ali kada se muškarac zaljubi u devojku, on definitivno želi da se ona drži njega iz drugih razloga osim novca. Biti "kopačica zlata" je veoma nepoverljiva osobina ženske ličnosti. To može biti nečija potreba, ali novac nikada ne može biti jedina stvar u vezi. Čovek će se osećati bezvredno i neprivlačno ako ostane u blizini kopača zlata. Na kraju će izgubiti samopouzdanje.

gd.png

Lajava (Kočijaš)

Vrsta jezika koji osoba koristi govori mnogo. To je unutrašnji odraz. Svi žele da budu u blizini nekoga ko ima dobre vibracije. Osoba koja čini druge srećnim. Imati loš rečnik je tamna tačka ličnosti. Muškarac ne voli ženu koja ne zna kako da se izrazi sa poštovanjem. Žena koja se izražava bez poštovanja možda neće osetiti šta radi pogrešno, ali to definitivno nije prijatno nikome da čuje.

hg.jpg

Vrištalica (Svađalica)

Ona koja noprestalno viče! Muškarca može stvarno iznervirati žena koja stalno vrišti na njega. Ovo pokazuje nivo kompatibilnosti koji oboje dele. Počeće da se nervira svaki put kada žena nešto kaže. To što je vrišti, ne čini ženu dominantnijom. U stvari, to će učiniti ženu netolerantnom i njen partner će početi da odustaje od nje i njihovog međusobnog odnosa. Vrištanje čini da drugi ljudi svaki put osete da je on kriv i niko ne želi da se prema njemu ovako postupa. Želeće da ostane sam umesto da bude u društvu one koja stalno vrišti!

tg.jpg

Vrištalica (Svađalica)

Ona koja noprestalno viče! Muškarca može stvarno iznervirati žena koja stalno vrišti na njega. Ovo pokazuje nivo kompatibilnosti koji oboje dele. Počeće da se nervira svaki put kada žena nešto kaže. To što je vrišti, ne čini ženu dominantnijom. U stvari, to će učiniti ženu netolerantnom i njen partner će početi da odustaje od nje i njihovog međusobnog odnosa. Vrištanje čini da drugi ljudi svaki put osete da je on kriv i niko ne želi da se prema njemu ovako postupa. Želeće da ostane sam umesto da bude u društvu one koja stalno vrišti!

Pogledajte prilog 1091265
Vristaline

Voli duboko – ako je muškarac ne voli duboko, ona odlazi. Nije sposobna za površne veze, ili je u vezi ili tu osobu smatra prijateljem, za nju ne postoji treća opcija kad su ljubavni odnosi u pitanju. Ona zna kad joj se neko daje na pola i uspeva da se makne iz takvog odnosa. Ne čeka zauvek – ako je muškarac neodlučan i okleva da joj se preda, ona ga neće čekati. Suviše je strastvena i jaka da bi trošila svoje emocije na nekoga ko je ne želi dovoljno. Ako ne može da ostvari posebnu vrstu ljubavi, radije bira samoću.
100w.webp

Svako nekog snađe pod uslovom da želimo da se ''snađemo''.

Ali, po mom mišljenju su najgora vrsta ove vrištalice.
To ima energije za svađu u po' bela dana i crne noći, nikad nije loš trenutak.
Pošten muškarac prostijeg kova se trudi ceo život da ogugla na to, ali je uvek na meti dreke, urlanja i vike i reči koje pas s' maslom ne jede.
Tih mi je ipak ponajviše žao.
To su zle žene rodile i vaspitale, prosto našle način da se repliciraju u dlaku iste, nema drugog objašnjenja!

Poslednja izmena:
moje objasnjenje zasto muskarci zive u proseku krace od zena je da vremenom popusti sa psihom, ode srce, a nervoza kazu izaziva i tumore.
ne zezam se, ozbiljan sam
Lepo dr Miroljub kaže: Kad nađeš dobru ženu, sve si našao, a i za nas žene važi isto respektabilno pod uslovom da smo te dobre...
Kad nađu dobre muževe, to je sreća, zdravlje, higijena, antiage kozmetika, tajna dugovečnosti...
Nije da znam iz iskustva, ali, eto, verujem mu na reč jer ta priča deluje ubedljivo.

Lepo dr Miroljub kaže: Kad nađeš dobru ženu, sve si našao, a i za nas žene važi isto respektabilno pod uslovom da smo te dobre...
Kad nađu dobre muževe, to je sreća, zdravlje, higijena, antiage kozmetika, tajna dugovečnosti...
Nije da znam iz iskustva, ali, eto, verujem mu na reč jer ta priča deluje ubedljivo.
ne cikne zena od muskarca koliko muskarac od zene, evo znam stotinu primera bukvalno

Back