Vrste psihoterapija

• Začetnik teme Začetnik teme anakin
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
@anakin
Znas sta, nije moje da se pravim pametan, ali mislim da si u pravu... Naravno, ne smatram sebe kreativcem, ali mislim da se kod ljudi sa izrazenim senzibilitetom promena unutrasnjeg stanja najizrazenije manifestuje kroz stvaralastvo... I to cesto dovodi do zatvorenog kruga. Moguce je da se nesvesno (ili svesno) umetnici bacaju u bedak, jer ih on potice na razmisljanje iz kojeg dolaze ideje. A cim ti je sve potaman... udri brigu na veselje... Da imas piva u frizideru, musaku za rucak, daljinski pri ruci - i prst u uvo, oj-ha!

i dzon vejna na trecem kanalu:)

kaka destrookcija ..to bi značilo da umetnici ne stvaraju kad su srećni i lepo rapoloženi....koliko je bata životinja snimio filmova u najboljem raspoloženju......il neki kompozitor kompozicija...pesnik pesama.....psihoterapija je ono kao...socio..psiho-drama...razgovor razvedenih i kloob lečenih alkoholičara...kroz razgovor...da izađe problem na usta..onda fizička aktivnost...za zdrave fizički i sa viškom energije najbolja stvar....a za debele jer niko na netu nije debo.....tu je..psihoterapija internetom.....

@anakin
Znas sta, nije moje da se pravim pametan, ali mislim da si u pravu... Naravno, ne smatram sebe kreativcem, ali mislim da se kod ljudi sa izrazenim senzibilitetom promena unutrasnjeg stanja najizrazenije manifestuje kroz stvaralastvo... I to cesto dovodi do zatvorenog kruga. Moguce je da se nesvesno (ili svesno) umetnici bacaju u bedak, jer ih on potice na razmisljanje iz kojeg dolaze ideje. A cim ti je sve potaman... udri brigu na veselje... Da imas piva u frizideru, musaku za rucak, daljinski pri ruci - i prst u uvo, oj-ha!
Мали додатак:

''...добио је одговор да је појава мењања и раздвајања мисли и осећања ноћу за време несанице, или уопште ноћу, општепозната код људи који много мисле и дубоко осећају- да су се животна убеђења којих се човек држао целог живота неочекивано мењала под утицајем ноћне меланхолије и несанице. Одједном се, незнајући зашто, доносе најсудбоносније одлуке...''
...рече један од, по мом мишљењу, највећих психолога свих времена Фјодор Михајлович Достојевски у роману ''Вечни муж''

meni je potrebna jedna,,recimo ,,dijagnoza
ovlas dijagnoza
samo da li se radi o ludilu ili ne..i kojoj vrsti ludila
zapravo ja znam da se radi o ludilu ali me zanima da li ce mi to i jedan psihijatar reci to na osnovu slika koje budem ovde zakacila
rec je o coveku kome je sin u ludnici
mali 25 godina
mali pati od sizofrenije i po bolnicama se vuce vec vise od 5 godina
dodje on normalan,,, ali posle 2 meseca provedenih sa caletom -ima smao caleta
on ode u bolnicu,dobije napad i ode
cale mmu ,,je ustvari za bolnicu a ne njegov sin
matori psuje stalno srbe,preti komsiluku da ce da ih zakolje
pa onda policiji kaze da se salio
..govori kako ce pronaci svog sina ,koji je otisao iz kuce,i zaklati i njega i njegovu zenu,,
e sada
ja sam sticajem okolnosti dosao do fotografija njegovog stana,,,,iz kog izlaze pacovi inace
,,ono ne moze normalan covek,,drzati ono u stanu
djubre,stari bojleri,stari radijatori,sve po zemlji,uzas
boli me glava od fotografija ovih
zanoma me da li mi neko onako,cisto informativno moze reci o kom je ludilu ovde rec,
koga zanima ova prica neka mi se javi na private,pa cu mu poslati fotografije
pozeljno bi bilo neko strucno lice ,,,da mi se javi,,
hvala cao

Back