Kaa
Iskusan
- Poruka
- 5.946
Tja, izgleda da ipak nikada nisi cuo za Brema i njegovu enciklopediju - posto je on prvi klasifikovao vrste u fauni po modernim standardima....Breaking:Daj tu lizu svojoj kevi ka, a i nisi mi objasnio zasto sam ja kao taj brem.
Samo si mi dao podatke kada se rodio, cime se bavio, koliko je dece imao, kada i od cega je umro, i da su ga na faksu zvali 'faraon'.
Pa tebi lobanja nije uska, izvinjavam se, tebi je lobanja prepreka suncu da dospe do praznina unutar te tvoje pecine od glave.
I kakve bre veze ima razvaljena shupljina od krekera frozena sa Bremom i mojom edukacijom, pa si se usudio da citiras deo sa njegovim nick-om pored mog? Trebao si to da iseces.
Sto bi se reklo,moj problem - sto smatram da je to stvar opste kulture...ali batice - bio ti Alex ili Master ili kako god vec sebe trenutno zoves - jedno je biti sarkastican , a nesto sasvim drugo je kad vredjas i prozivas ljude...kontam ja da si ti mezimce nekolicine modova ovde,ali to ne znaci da ja kao j.ebeni "registrovan korisnik" treba da cutke gledam ono sto pises i kako s.eres po svima - ako je za tebe forum njesra i skup izopacenih i pervertiranih likova,za mene nije - meni je ok,kao i ljudi koji su na njemu... a ti si samo ona retka i povremena "smetnja u konekciji" koja nastupa s` vremena na vreme - ciklican si bato - ko menzis...sad ces jos malo da se koprcas,pljujes,sikces a onda te nece biti - i to je tvoja pricica...Ne kontam samo sto si u fazonu da si "sam protiv svih" - likova poput tebe je na kile,-svaki tvoj argument pociva na uvredi,psovci i negaciji...nista konstruktivno do sada nisam video tj. - pusto mlacenje prazne slame....Ne pricam u ime nikoga - meni si postao smoran...Vidis - ja te nit` prozivam, nit` pljujem, a ako si ti navikao na takav nacin komunikacije...Zao mi je, to jednostavno nije moj fazon.