Vrste forumasha

Koji ste vi tip savremenog forumasha?

• Laver

• Hejter

• Gorshtak

• Dobrica

• Nauchnik

• Chudarka

• Monstrum

• Fantom

• Fanatik

• Zaebjutsu

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Breaking:
Daj tu lizu svojoj kevi ka, a i nisi mi objasnio zasto sam ja kao taj brem.
Samo si mi dao podatke kada se rodio, cime se bavio, koliko je dece imao, kada i od cega je umro, i da su ga na faksu zvali 'faraon'.
Pa tebi lobanja nije uska, izvinjavam se, tebi je lobanja prepreka suncu da dospe do praznina unutar te tvoje pecine od glave.
I kakve bre veze ima razvaljena shupljina od krekera frozena sa Bremom i mojom edukacijom, pa si se usudio da citiras deo sa njegovim nick-om pored mog? Trebao si to da iseces.
Tja, izgleda da ipak nikada nisi cuo za Brema i njegovu enciklopediju - posto je on prvi klasifikovao vrste u fauni po modernim standardima....
Sto bi se reklo,moj problem - sto smatram da je to stvar opste kulture...ali batice - bio ti Alex ili Master ili kako god vec sebe trenutno zoves - jedno je biti sarkastican , a nesto sasvim drugo je kad vredjas i prozivas ljude...kontam ja da si ti mezimce nekolicine modova ovde,ali to ne znaci da ja kao j.ebeni "registrovan korisnik" treba da cutke gledam ono sto pises i kako s.eres po svima - ako je za tebe forum njesra i skup izopacenih i pervertiranih likova,za mene nije - meni je ok,kao i ljudi koji su na njemu... a ti si samo ona retka i povremena "smetnja u konekciji" koja nastupa s` vremena na vreme - ciklican si bato - ko menzis...sad ces jos malo da se koprcas,pljujes,sikces a onda te nece biti - i to je tvoja pricica...Ne kontam samo sto si u fazonu da si "sam protiv svih" - likova poput tebe je na kile,-svaki tvoj argument pociva na uvredi,psovci i negaciji...nista konstruktivno do sada nisam video tj. - pusto mlacenje prazne slame....Ne pricam u ime nikoga - meni si postao smoran...Vidis - ja te nit` prozivam, nit` pljujem, a ako si ti navikao na takav nacin komunikacije...Zao mi je, to jednostavno nije moj fazon.

Ka e stvarno nikada nisam cuo za brema, na tome ti hvala.
Ja ti nisam batica, pederu.
Sto se mene tice vi ste govna a ne ljudi, ako ti smeta to sto 'pljujem' i 's.erem' i pravim 'nj.esra (jel imas neki kucacki defekt pa mutzash slovka?) slobodno mozes da n.apises n.esto n.a tu temu, mali monstrumko.
To sto je tebi forum ok, u ovakvom stanju kakvom jeste, govori mnogo vise o tebi nego sto bi mi mogli mogao ikada reci.
Sluzav si kao tvoj nick ka. Zmija mene nece uciti ponasanju, ka.
Pljuvka nije tvoj stil?
Aj odi na temu na filozofiji ponovo i procitaj sta si mi napisao penisu.
Pa onda s.eri i k.enjaj o necemu.
Da, 'sam protiv svih' trip imam, i jedan mi je od omiljenih, pored onog 'kako napraviti torbu od zmijske koze' i 'moj cale jase komsijinog pitona a ja se zovem ka'..

Gledaj, pogresno si shvatio u vezi modova. Ja ne uzivam nikakvu protekciju. Mozda volimo da se citamo medjusobno, ali to je afekcija nastala iz postovanja.
A sa produzenim glavitjem poput tebe ne treba razmenjivati neznosti. Nisi ti 'registrovan korisnik' ti si 'registrovan *****'.
I jesi li stvarno mislio da cete ti i tvoji ****** od drugara koji ti se svidjaju i ovde vam se svidja, trajati zauvek, da cete moci divljati i praviti pir dugo koliko vam se svidja po forumu.
More nemoj da te kaznim nedavanjem mog mishka tvojim usnama koje cheznu za mojim nektarom.
Sve cu ti isprskam majtzu.
Moj argument pociva na tvojoj trulezi i pretpostavci da, ako uzivas u tome, jesi glup.
E ali kako si znao da cu da te pljujem :shock: , ti imas trece oko iznad chmara!
'Ciklican sam ko menzis', 'smetnja u konekciji',
batice moj, shikljace ti krv iz guze ciklicho pa ces imati smetnje u spolnoj konekciji sa frozijevim shilom za led.
Kako si samo smeo da mi napises da nisam konstruktivan!
Uvredio si moje figurice od plastelina! A one su nevine,
ti zli zli z.li sine fikreta abdicha....

Uzgred, balu je uvek mislio da si pichka.
Idi se obesi o drvo.

:D jao , provalio je odakle je Kaa... ma bravo - znaci nisi cuo za zoologe ali citas lektiru :D...
-Ok sad bez zahebancije,gledacu samo koliko ce ovaj post da stoji @Tjale - te ako "ovo" nastavi sa psovkama i decjim pljuvanjima - `ebi ga - nastavicemo u istom stilu...i vrlo brzo ovo ce prestati da bude interesantno za one koji umeju da sastave recenicu bez psovke....

Daylight, za tebe sam zaboravio da napravim kategoriju 'piroman-*****'

mislim da su svi glasali koje je zanimalo, ipak.....
mislim da je pored sveg spama i gluposti bila zanimljiva mala kategorizacija, i da se mozda neko zamislio ili nasmejao.

Back