_psihomehanicar_
Zainteresovan član
- Poruka
- 213
Juče u šumi naiđoh na zmiju, zna li ko o kojoj se vrsti radi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
voliš zmije Cakana?![]()
ali samo da ih gledam
ne bih se bas mazila sa njima![]()
ne znam ali je prelijepa![]()
Kod nas ih zovu "Livadarke",jer se gnezde u visokim travam i obicno mogu da se nadju,ili posle kosenja trave,povredjene ili mrtve,a ako ostanu zive,onda kada se prevrce seno.Vise puta sam je video i nekada hteo vilama da je ubijem,kada sam bio mladji,ali mi je ujak rekao da je pustim i ne diram i da ne valja da se ubijaju.To sam cuo vise puta od starijih ljudi,ali niko nije hteo da mi objasni zasto.tako da sam ih uvek pustao da odu.I obicno iz livade odu u najblizu sumu.Vise puta sam je kacio tako vilama.Ima sve nijanse braon boje,umeju da budu velike i do 3 metra.Inace nisu otrovne,a i nisam cuo da je nekoga ujela.Hrani se obicno jajima prepelice i raznih ptica,koje se gnezde po visokoj travi.
Alo, vampirušo !
Gde zmije mogu da budu lepe.
Tvoji preci mora da su dinosaurusi !?
Kod nas ih zovu "Livadarke",jer se gnezde u visokim travam i obicno mogu da se nadju,ili posle kosenja trave,povredjene ili mrtve,a ako ostanu zive,onda kada se prevrce seno.Vise puta sam je video i nekada hteo vilama da je ubijem,kada sam bio mladji,ali mi je ujak rekao da je pustim i ne diram i da ne valja da se ubijaju.To sam cuo vise puta od starijih ljudi,ali niko nije hteo da mi objasni zasto.tako da sam ih uvek pustao da odu.I obicno iz livade odu u najblizu sumu.Vise puta sam je kacio tako vilama.Ima sve nijanse braon boje,umeju da budu velike i do 3 metra.Inace nisu otrovne,a i nisam cuo da je nekoga ujela.Hrani se obicno jajima prepelice i raznih ptica,koje se gnezde po visokoj travi.
mani se tih
seljackih verovanja.ne dira ona tebe,ne diraj ti nju.susreo sam se za zelenom mambom,kobrom.samo sam im rekao dovidjenja.
nikad nisi video uzivo kobru'
nisu to seljacka uverenja
nego ekoloski krug
zmije unistavaju glodare i zato su korisne i neophodne
pa to ti kazem lepotice
Alo, vampirušo !
Gde zmije mogu da budu lepe.
Tvoji preci mora da su dinosaurusi !?
pazi se, zmija je ta koja je iskušala Evu![]()