Vrlo vazno za poslovne ljude !!!!

Banka je clanice medzunarodne grupe i bilo koju robu da trebam ili imam na prodaju nudi mi bazu podataka gdje mogu kontaktirati njihove klijente sa tom robom i dogovoriti transakciju, a u tome transferi novčani koji se obavljaju kroz tu banku su djaba bree , ne idu na procenat nego fiksan je iznos bez obzira na iznos transakcijee !!!!

Banka mi nudi pomoc da me poveze sa dobavljacima iz inostranstva gdje ona posluje , znaci ljudi jos mi nudi skoro besplatne novcane transfere s tim klijentima!!!

Šta vi mislite, ja sam zagrizao i sutra imam vec dogovor s novim dobavljacem iz Ruminije :D

nista ja tebe ne razumem
ako imam dobavljace za odredjenu robu koju prodajem na ovom trzistu, sta tu banka moze da pomogne?
sto se transkakcije tice, banka preko koj eradim isto ima fiksnu, koja god suma da je u pitanju jer nemam partnera u poslu nego samo posrdnika preko koga se realizuje uplata fakture
sta tu nije jasno?
e druga je stvar ako ce banka da finansira nabavku te robe, pa da plati svojim sredstvima i da mi da odlozeno dok ja robu ne naplatim
onda sam zainteresovana

Banka je clanice medzunarodne grupe i bilo koju robu da trebam ili imam na prodaju nudi mi bazu podataka gdje mogu kontaktirati njihove klijente sa tom robom i dogovoriti transakciju, a u tome transferi novčani koji se obavljaju kroz tu banku su djaba bree , ne idu na procenat nego fiksan je iznos bez obzira na iznos transakcijee !!!!

Pa nisu free ako ima fiksna provizija.
Ako sam razumeo oni te povežu sa dobavljačima i kupcima koji su klijenti te grupe u svim ograncima u Evropi, pa ako se dogovorite onda je provizija fixna bez obzira na iznos transakcije?

Pa nisu free ako ima fiksna provizija.
Ako sam razumeo oni te povežu sa dobavljačima i kupcima koji su klijenti te grupe u svim ograncima u Evropi, pa ako se dogovorite onda je provizija fixna bez obzira na iznos transakcije?

da, ali neke banke naplacuju procenat od vrednosti transakcije a neke fiksno. pa nije isto ako ja tebi uplacujem 100 000 evra a provizija jwe 0.5 posto - 500 evra ili kada uzimaju fiksno 100 evra po transakciji bez obzira na vrednost.

Back