Hellen:Није лења за певање, него за вежбање гитаре (пошто мора да свира неки инструмент, нема соло певања у нижој музичкој), за домаћи из солфеђа...
Мислим, хоће она, али стално морам да је подсећам...више пута дневно...
Ил да је не давим музичком школом, него са сачекам још коју годину, купим јој мега-брус, гурнем јој микрофон у шаке и пустим је на Ибарску?!![]()
![]()
Ne, poenta je u tome da ako ona hoće samo da peva, ne i da svira, ne treba joj muzička škola u tim godinama. Postoji solo pevanje u nižoj muzičkoj ali kao što rekoh ne upisuje se pre šesnaeste (pre toga je glas nezreo i nema svrhe).
WithdrawnWater:Ja mislim da tvoje dete (da sva deca) ima sem muzickog i mnoge druge talente, da ce prosto preovladati u njenom zivotu onaj za koji bude imala dovoljno motiva da ga isprati i da ne oseti kao strahovito mucenje ulaganje energije u isti.
Ako mogu da dodam, bitan je i odnos roditelja. Ja sam u detinjstvu imala osećaj da se popreko gleda na moja raznolika interesovanja koja po pravilu nisu trajala dugo. Jednostavno nisam mogla da znam da li me nešto zaista zanima ili 'tek onako' dok ne probam i oduvek sam se osećala krivom zbog toga.