NE0
Zainteresovan član
- Poruka
- 290
Ne bih nikad pristao na brak iz interesa.
Takodje smatram i da je brak bez ljubavi pakao.
Inace necu se ni zeniti jer ne vidim poentu toga kad u vezi mozes da radis sve isto kao i u braku. Zenio bih se jedino kada bi to voljenoj osobi bas znacilo iz nekog razloga.
-ljubav, prava tj istinska
-sex, nije da mora da bude dobar ali bilo bi lepo
-svadje: sto se mora nije tesko
-nikako ne bih bio sa nekim koga smatram priglupim samo zbog tog sto je vredna
-sredjivanje kuce: pa ako jedno od nas radi verovatno bi se drugi bavio sredjivanjem kuce a u ostalim situacijama oboje.
-pare: neophodne samo za najosnovnije stvari tipa: hrana, odeca, krov nad glavom, a ne verujem da bi uticalo na moju odluku cak i kad ih ne bi bilo ni za to
-varanje, dozvolila mi ona ili ne, nikako je ne bih varao, jednostavno, ne vidim poentu u tome
-jedino ovu slobodu ne kapiram na sta se odnosi
Takodje smatram i da je brak bez ljubavi pakao.
Inace necu se ni zeniti jer ne vidim poentu toga kad u vezi mozes da radis sve isto kao i u braku. Zenio bih se jedino kada bi to voljenoj osobi bas znacilo iz nekog razloga.
Mushki:
Da li mi je bolje da provedem ostatak zivota sa devojkom koju cu voleti (najjakije), shto sa sobom vodi i sledece karakteristike, ili bar deo njih:
- ljubav
- odlichan sex
- svadje, jer ona nece uvek cutati kada vi dreknete
- nesigurnost po pitanju chiscenja kuce, (mushkarac ce ipak morati da uchestvuje u poslovima)
- nesigurnost po pitanju materijanih sredstava
- nemogucnost ili vrlo smanjena mogucnost varanja, jer ona i nije bash tako glupa i naivna
- smanjena sloboda
itd...
Ili:
- ljubav ali ne ona najjakija, nego vishe racionalna i interesna
- osrednji ili nikakav sex
- svadja skoro i da nema
- svestan sam da je priglupa, i da je mnogo "nivoa" ispod mene, ali ima dosta karakternih osobina koje mi odgovaraju (npr. jako je vredna)
- sredjena kuca
- para ima
- moze da ide gde mu se dusha prohte, da vara kad zeli, niko ga nishta nece pitati...
- sloboda 99,9 %
- spolja gledano sve je u najboljem redu
-ljubav, prava tj istinska
-sex, nije da mora da bude dobar ali bilo bi lepo
-svadje: sto se mora nije tesko
-nikako ne bih bio sa nekim koga smatram priglupim samo zbog tog sto je vredna
-sredjivanje kuce: pa ako jedno od nas radi verovatno bi se drugi bavio sredjivanjem kuce a u ostalim situacijama oboje.
-pare: neophodne samo za najosnovnije stvari tipa: hrana, odeca, krov nad glavom, a ne verujem da bi uticalo na moju odluku cak i kad ih ne bi bilo ni za to
-varanje, dozvolila mi ona ili ne, nikako je ne bih varao, jednostavno, ne vidim poentu u tome
-jedino ovu slobodu ne kapiram na sta se odnosi