Vrlo kompleksna tema - molim pomoc strucnih astrologa

sherie_lady

Obećava
Poruka
84
Imam veliku nedoumicu pri tumacenju natalne i volela bih da neko od vas ko samostalno dugo istrazuje astrologiju da vidjenje. :zroll:

Tema je koliko dugo traje uticaj iz natala, jer ni zivot ne tece stalno i uvek isto?. :think:

Dacu primere sta hocu da kazem. Moj zivot je nekako uvek pratio natalnu.
Imala sam jaku karijeru (dupli Jarac, stelijum licnih planeta u Jarcu u I, MC u Skorpiji, UR u Skorpiji u X dobro aspektovan, VE u 2. kuci u Ribama dobro polozena i aspektovana) i punih 15 godina, od faxa, veliki uspon u karijeri, jak i stabilan posao koji sam obozavala, briljirala, redovne, stabilne, dobre prihode, opustenu finansijsku situaciju), ulozila novac u gradnju (Jupiter u Biku u 4. u natalu), nekako, to je sve islo "po natalnoj". Tako 15 godina. I onda odjednom, neocekivano, potpuni krah pre dve godine. Nagli gubitak posla (visa sila) (znam da je i to UR), finansijski krah, gradnja u koju sam ulozila stala... Dve godine totalni kolaps. Pitanje je, da li je to to? KAKO DA ZNAM DA LI CU IKADA OPET IMATI karijeru i resenje finansija ili ne, ako mi je natal vec "odradio" svoje? Da li ce se neka situacija nastaviti ili vise nikad nece biti ni priblizno isto? Kako se to zna?

Isto. POVRATAK KUCI (opet se svodi na pitanje da li ce biti kao sto je bilo) osobe koja je otisla od kuce, zemlje... Npr. MO i NE u Strelcu u XII u Strelcu, otisla sam od kuce daleko, to mi je bio visi cilj, zelim da odem kilometarski jos dalje, ali u dubini duse, svu ljubav, najlepse sto sam imala i postigla ostavila sam u domu (Bik u 4. i JU u Biku u 4.) i sve to me vuce, svaki dan. Znaci, ostvaren je i 1 i 2. uticaj, najlepse kod kuce, ali vukle me daljine, otisla sam. Sada je totalna prekretnica, pola mene hoce dalje, a pola hoce da se vrati (sada posle 2-3 godine). Kako da znam, gledajuci samo horoskop, da li ce osoba otici dalje, jos dalje od kuce, ili ce je emocije ipak vratiti, bez obzira sto ce to znaciti da sam se odrekla svojih ciljeva, ako su i jedan i drugi uticaj vec ostvareni iz natala.

Uopste, kako se zna koliko dugo nesto moze da traje, par meseci, par godina, par decenija...?

Situacije koje su se iskoristile i pokazale svoj najjači intezitet se mogu posmatrati preko tranzita i ujedno ljudi u našim životima.

Kada se sve ispuni, dolazi do prekida života. Trenutno ti je Saturn došao u XII i zahteva da o tome svemu razmisliš. Privlače te veoma tradicionalne vrednosti. samim tim, aktivira tvoju Prvu kuću uveliko, i želiš da spoznaš ''Ko si ti i šta si postigla''.

Ne može više da bude približno isto sa kućama. S vremena na vreme treba proveriti južni i severni, pogotovo za ovakve situacije.

Ne bi tome trebalo pridavati preveliku važnost pri tumačenju, jer neke stvari se mogu ponavljati dosta dugo pre finalne destinacije. Sada možda nije najbolji trenutak za povratak kući. Kroz tri-četiri godine jeste.

Imam veliku nedoumicu pri tumacenju natalne i volela bih da neko od vas ko samostalno dugo istrazuje astrologiju da vidjenje. :zroll:

Tema je koliko dugo traje uticaj iz natala, jer ni zivot ne tece stalno i uvek isto?. :think:

Dacu primere sta hocu da kazem. Moj zivot je nekako uvek pratio natalnu.
Imala sam jaku karijeru (dupli Jarac, stelijum licnih planeta u Jarcu u I, MC u Skorpiji, UR u Skorpiji u X dobro aspektovan, VE u 2. kuci u Ribama dobro polozena i aspektovana) i punih 15 godina, od faxa, veliki uspon u karijeri, jak i stabilan posao koji sam obozavala, briljirala, redovne, stabilne, dobre prihode, opustenu finansijsku situaciju), ulozila novac u gradnju (Jupiter u Biku u 4. u natalu), nekako, to je sve islo "po natalnoj". Tako 15 godina. I onda odjednom, neocekivano, potpuni krah pre dve godine. Nagli gubitak posla (visa sila) (znam da je i to UR), finansijski krah, gradnja u koju sam ulozila stala... Dve godine totalni kolaps. Pitanje je, da li je to to? KAKO DA ZNAM DA LI CU IKADA OPET IMATI karijeru i resenje finansija ili ne, ako mi je natal vec "odradio" svoje? Da li ce se neka situacija nastaviti ili vise nikad nece biti ni priblizno isto? Kako se to zna?

Isto. POVRATAK KUCI (opet se svodi na pitanje da li ce biti kao sto je bilo) osobe koja je otisla od kuce, zemlje... Npr. MO i NE u Strelcu u XII u Strelcu, otisla sam od kuce daleko, to mi je bio visi cilj, zelim da odem kilometarski jos dalje, ali u dubini duse, svu ljubav, najlepse sto sam imala i postigla ostavila sam u domu (Bik u 4. i JU u Biku u 4.) i sve to me vuce, svaki dan. Znaci, ostvaren je i 1 i 2. uticaj, najlepse kod kuce, ali vukle me daljine, otisla sam. Sada je totalna prekretnica, pola mene hoce dalje, a pola hoce da se vrati (sada posle 2-3 godine). Kako da znam, gledajuci samo horoskop, da li ce osoba otici dalje, jos dalje od kuce, ili ce je emocije ipak vratiti, bez obzira sto ce to znaciti da sam se odrekla svojih ciljeva, ako su i jedan i drugi uticaj vec ostvareni iz natala.

Uopste, kako se zna koliko dugo nesto moze da traje, par meseci, par godina, par decenija...?

zavisi da li je tranzit ili natalni položaj koji je tranzit samo potvrdio... saturn često i u tranzitu ostavi neke posledice, a tebi je dupli vladar.
onoga što u natalu nema nijedan tranzit neće pokrenuti.
spore planete same po sebi ostave psihološke posledice prilikom tranzita koji traje decenijama ili godinama, ali ne rade te konstantno... potrebna im je treća, brza planeta kao okidač.
nešto može da traje i jedan dan a da ostavio trajne posledice... ako me razumeš.
a ti psiho silovatelji tipa saturna manje mjuče konkretnim događajima, koliko otežavanjem, prolongiranjem, situacijama gde ti se ne da.
jarčevi se često dokazuju ceo život, a plodove osete tek u drugoj polovini života, ali ih osete i sazru.
dok se nekima to nikada ne desi
za gubitak posla gledaj tog urana ako je direkt u 6 ili 10, ali i brži tranzit.
ovo za nastavljanje je komplexno pitanje... na koje ne umem precizno da ti odgovorim, ali po položaju planeta natalu i retro kretanju i natalno i tranzitno znaš da li će se ponoviti. mada ni to nije sigurno, garancija ni za šta nema.
meni je 2 x saturn prešao preko sunca i sada 2 x preko asc, satro me... normalnim ljudima pređe jednom i oni shvate. retardu treba malo duže i obavezno ponoviti jer iako je bio na času, sigurno nije slušao.

Back