Interesuje me zasto vi cure uvek vristite kada vas neki muskarac vidi u grudnajku i gacicama,a ne vristite kada odete na plazu (tacnije kada ste u kupacem)? To mi nije nikako jasno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Savetnica:Ako me vidi moj decko necu vristati sigurnoAko je pak neki drugi muskarac, to menja situaciju. Nije stvar u otkrivenosti tela. Donji ves se smatra kao intimnija stvar od kupaceg kostima. Kad smo u donjem vesu, onda smo same sa sobom i nema jos cura koje polu gole setaju pored, a na plazi su svi isto "obuceni" i nije toliko upadljivo. Jednostavno, tad smo samo jedan/jedna od mnogih. Prosto!
HEMULI:Interesuje me zasto vi cure uvek vristite kada vas neki muskarac vidi u grudnajku i gacicama,a ne vristite kada odete na plazu (tacnije kada ste u kupacem)? To mi nije nikako jasno!
kvazimodo:Otkud ti uopšte ideja da uvek vrište? To verovatno zavisi od toga kako izgleda taj 'neki' muškarac. :wink:
kvazimodo:HEMULI:Interesuje me zasto vi cure uvek vristite kada vas neki muskarac vidi u grudnajku i gacicama,a ne vristite kada odete na plazu (tacnije kada ste u kupacem)? To mi nije nikako jasno!
Otkud ti uopšte ideja da uvek vrište? To verovatno zavisi od toga kako izgleda taj 'neki' muškarac. :wink:
malecka:kvazimodo:HEMULI:Interesuje me zasto vi cure uvek vristite kada vas neki muskarac vidi u grudnajku i gacicama,a ne vristite kada odete na plazu (tacnije kada ste u kupacem)? To mi nije nikako jasno!
Otkud ti uopšte ideja da uvek vrište? To verovatno zavisi od toga kako izgleda taj 'neki' muškarac. :wink:
fenomenalan komentar...!![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAkvazimodo:HEMULI:Interesuje me zasto vi cure uvek vristite kada vas neki muskarac vidi u grudnajku i gacicama,a ne vristite kada odete na plazu (tacnije kada ste u kupacem)? To mi nije nikako jasno!
HEMULI:HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAkvazimodo:HEMULI:Interesuje me zasto vi cure uvek vristite kada vas neki muskarac vidi u grudnajku i gacicama,a ne vristite kada odete na plazu (tacnije kada ste u kupacem)? To mi nije nikako jasno!
Nisam samo ja u pitanju za tvoju informaciju. Mozda je to tako jer zivim u maloj provinciji (Modrici) pa su sve cure (kucke)takve. J.e.b.i.g.a. ko zna. mozda nije tako u vecim gradovima. Uglavnom hvala savetnici na iskrenom odgovoru ali opet ne kapiram vas cure. Tako ste komplikovane.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HEMULI:Najverovatnije bih se malo iznenadio, pa posle bi se privikao pa nek gleda ako hoce,a i da udje nebih se ljutio.
To sto ja cure smatram kuckama to je zato sto sam se totalno razocaro u njih (duga prica).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Da da! Hvala na generalizaciji. Ali moram da ti priznam da nisi mnogo daleko od istine al ipak reci da vecina spada u kucke (naravno zajedno samnom, jel ja volim da mucim malo taj muski rod) i tako ces ispostovati neke izuzetke. Ali nije tacno da cure vriste kad ih vidis u vesu! Ko zna kakve li si ti cure sretao? Vucices traume! Ma salim se!Keeper:HEMULI:Najverovatnije bih se malo iznenadio, pa posle bi se privikao pa nek gleda ako hoce,a i da udje nebih se ljutio.
To sto ja cure smatram kuckama to je zato sto sam se totalno razocaro u njih (duga prica).
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajd' bre dosta, samo slusam kako su muskarci svinje, stoke, majmuni, a zene su kvocke, kucke......
... pa nisam valjda na farmi, a? :x
uzgred, htedoh napomenuti, generalizacija je opasna stvar a i znak slabosti da se svet i ljudi prihvate onakvim kakvi jesu - slozenim i komplikovanim.
MarijaS:Da da! Hvala na generalizaciji. Ali moram da ti priznam da nisi mnogo daleko od istine al ipak reci da vecina spada u kucke (naravno zajedno samnom, jel ja volim da mucim malo taj muski rod) i tako ces ispostovati neke izuzetke. Ali nije tacno da cure vriste kad ih vidis u vesu! Ko zna kakve li si ti cure sretao? Vucices traume! Ma salim se!Keeper:HEMULI:Najverovatnije bih se malo iznenadio, pa posle bi se privikao pa nek gleda ako hoce,a i da udje nebih se ljutio.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ajd' bre dosta, samo slusam kako su muskarci svinje, stoke, majmuni, a zene su kvocke, kucke......
uzgred, htedoh napomenuti, generalizacija je opasna stvar a i znak slabosti da se svet i ljudi prihvate onakvim kakvi jesu - slozenim i komplikovanim.Nego ako je cura gola to je ipak malo drugacija stvar. Nego kad sam vec tu da pitam ja tebe nesto: Zasto vi toliko volite da upadate u zenske svlacionice ako vam toliko smeta to vristanje???
HEMULI:Najverovatnije bih se malo iznenadio, pa posle bi se privikao pa nek gleda ako hoce,a i da udje nebih se ljutio.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Keeper:MarijaS:Da da! Hvala na generalizaciji. Ali moram da ti priznam da nisi mnogo daleko od istine al ipak reci da vecina spada u kucke (naravno zajedno samnom, jel ja volim da mucim malo taj muski rod) i tako ces ispostovati neke izuzetke. Ali nije tacno da cure vriste kad ih vidis u vesu! Ko zna kakve li si ti cure sretao? Vucices traume! Ma salim se!Keeper:HEMULI:Najverovatnije bih se malo iznenadio, pa posle bi se privikao pa nek gleda ako hoce,a i da udje nebih se ljutio.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
uzgred, htedoh napomenuti, generalizacija je opasna stvar a i znak slabosti da se svet i ljudi prihvate onakvim kakvi jesu - slozenim i komplikovanim.Nego ako je cura gola to je ipak malo drugacija stvar. Nego kad sam vec tu da pitam ja tebe nesto: Zasto vi toliko volite da upadate u zenske svlacionice ako vam toliko smeta to vristanje???
ja nisam morao da ulazim u zenske svlachionice da bih video zensku u donjem veshu 8) :wink:
c c c c opet generalizacija![]()
anakin:HEMULI:Najverovatnije bih se malo iznenadio, pa posle bi se privikao pa nek gleda ako hoce,a i da udje nebih se ljutio.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a sta da si ti go, a udje ti gabor sa namerom da ti sedne na facu? ne bi vristao, a?