Vrhunsko poslovno predstavnistvo u Frankfurtu

Koristim priliku da se zahvalim svima koji su se javili i interesovali za usluge predstavnistva. U isto vreme zao mi je sto svima nismo mogli da izadjemo u susret i prihvatimo njihove ponude za saradnju. Uprkoj nasoj najboljoj volji , nase mogucnosti su ipak ogranicene i u tom okviru prihvatili smo ponude samo dve ugledne firme iz Srbije. Jos jednom se zahvaljujem svima i molim moderatora ove teme da zatvori temu.

Dragi Rasho,

jako mi je zao sto ipak nisam uspela da postanem deo Vaseg vrhunskog ogranicenog poslovnog predstavnistva. Vrhunski mi je zao ali ujedno i drago jer ste ipak (sigurna sam) pruzili sansu nekim drugim uglednim firmama.

Molim moderatora da ipak ne izbrise ovu vrhunsku temu jer je ovo cist primer da postoje pojedinci ali i vrhunske firme koje su sposobne za plasiranje domace robe u inostranstvo.

Urlika
MC&C

Rasha1:
Koristim priliku da se zahvalim svima koji su se javili i interesovali za usluge predstavnistva. U isto vreme zao mi je sto svima nismo mogli da izadjemo u susret i prihvatimo njihove ponude za saradnju. Uprkoj nasoj najboljoj volji , nase mogucnosti su ipak ogranicene i u tom okviru prihvatili smo ponude samo dve ugledne firme iz Srbije. Jos jednom se zahvaljujem svima i molim moderatora ove teme da zatvori temu.

Svi se radujemo poslovnom uspehu poslovnog predstavništva:-D
A jesi našao ženu?:lol:

Rasha1:
Poštovani gospodine Rasho,

Drago mi je da ste uspeli da u oštroj konkurenciji izaberete čak dve firme iz Srbije koje će Vaše vrhunsko poslovno predstavništvo, vrhunski zastupati po svetskim vrhovima u svetu, a i šre. (Mislim da bi trebalo obratiti pažnju na potencijal koji Mesec kao najbliže nebesko telo planeti Zemlji pruža.)

Ne bih se složio s Vama da ovu temu treba zatvoriti. Možda će te u neko dogledno vreme biti u mogućnost da još nekoj uglednoj firmi pružite šasnu da je vrhunski zastupate, te će ovo biti pravo mesto za novi vrhunski poziv na tu temu.

S poštovanjem,
B.

Back