vremeplov

znam da nisi rekla za mene ja sam napisao sta mislim u vezi zajedljivosti
moze bude ne mora da znaci

pa ako je stalozeniji ismireniji kako onda zajedljiv
nije zajedljiv vec ne skace vise na prvu loptu i ne tapsa rukama oma ko kao mlad i samim time se smatra da je tezi

evo ja cu da ti kazem iz svog iskustva
a birala sam starije i do 10 godina, jedan je bio 14, a bila i sa par godina mladjima
ono sto meni nekad nedostaje kod starijih je bas ta poletnost, mladalacko ushicenje
a ucila sam samokontrolu, da ne skacem na prvu loptu, medjuljudske odnose itd

Poslednja izmena:
evo ja cu da ti kazem iz svog iskustva
a birala sam starije i do 10 godina, jedan je bio 14, a bila i sa par godina mladjima
ono sto meni nekad nedostaje kod starijih je bas ta poletnost, mladalacko ushicenje
a ucila sam samokontrolu, da ne skacem na prvu loptu, medjuljudske odnose itd

nista ti meni sad nisi rekla

pa cek, sad zezas, neko ko 14 g stariji od tebe ocekujes da pravi gluposti ko ti?
budimo realni, ne ide to tek tako, taj od 14 g je mogo fakticki da te napravi
a i nismo svi isti ja sam drugaciji mada sam ja kao mlad preferirao starije
al nema veze to sa zajedljivost i da je tezak vec da nije vise u tom fazonu

- - - - - - - - - -

u telefonu da,pa se posle setim da sam tu imala nesto vazno i hocu da se ujedem od muke

el se vi pravite tose ili blentave

pa nije tema telefon a sa neta ti automatski pp idu na mail znaci tamo je kopija kako bi se reklo :roll:

pa cek, sad zezas, neko ko 14 g stariji od tebe ocekujes da pravi gluposti ko ti?

- - - - - - - - - -

pa nije tema telefon a sa neta ti automatski pp idu na mail znaci tamo je kopija kako bi se reklo :roll:

namerno to radimo da bi nam ti objasnio sta je tema posto ne znamo,posebno ja koja sam je postavila,jel to sad ok?

- - - - - - - - - -

mislim da ne razumes sta hocu da kazem
i zasto pominjes opat zajedljivost kad ja to nisam nigde rekla

da li nekada citate svoje pp poruke u nazad,ne mislim ono opsesivno svaku redom sa analiziranjem,daleko bilo,nego onako opusteno prelistate par komada pre par godina ili meseci,i sta tada pomislite uopste o tom periodu,ljudima sa kojima ste tada kontaktirali itd..

Nemam pp poruke u sanducetu.Zasto bi iko cuvao takve poruke?

daddy lajone

- - - - - - - - - -

inače lepo si napisao ono gore

mojen brate i ti "daddy" da me zoves, ti koji meni kazu daddy njih ja preko kolena, zar to zelis? :per:
:lol:

- - - - - - - - - -

mislim da ne razumes sta hocu da kazem
i zasto pominjes opat zajedljivost kad ja to nisam nigde rekla
dobro

ma ja reko sta mislim a sad dal pricamo o istim ili slicnim stvarima, hebi ga :lol:

da li nekada citate svoje pp poruke u nazad,ne mislim ono opsesivno svaku redom sa analiziranjem,daleko bilo,nego onako opusteno prelistate par komada pre par godina ili meseci,i sta tada pomislite uopste o tom periodu,ljudima sa kojima ste tada kontaktirali itd..

:heart:
Ne radim to. Ima par tema, koje sam pisala, pa se seta ismejem koliko sa duhovita. Njih ukucam na guglu. Ime teme mi je dalo ideju za moju temu.:heart:

Back