VREMENSKI ĐUBRETARI

(sve reči do sad ispisane, pa i ove, samo su zapisi spisateljkine duše i života....prelepog života....da mogu, kada se prozori sećanja isprljaju po malo da ih obrišem i gvirnem kroz njih, kada me život slomi da se podsetim gde spava snaga. Ovo je knjiga koju ostavljam u amanet onima koji hode za nama koračajući tragovima našim.....našoj deci)​

VREMENSKI ĐUBRETARI

To što ti radiš je čisto bacanje života u kantu za otpatke. :rtfm:
Jes ti svesna da svaki sekund koji baciš nikada više ne možeš da vratiš?..odneli vremenski đubretari bre. Užasno su revnosni :metla2:
I ko ti je dao pravo da bacaš tuđe vreme? :ljutka:
I ko ti je dao pravo da budeš nezadovoljna? :histericna:
Je l’ ti znaš da se to pravo stiče samo onda kada te neko povredi, izneveri, izlaže, izudara ti dušu, pregazi preko srca..onečoveči te svojim sebičlukom?
Osetila si to nekad? Znam da jesi i to gadno.
Samo tad si stekla to pravo. :cistinaocare:
Svesnost o važnosti ono malo vremena koje imamo na raspolaganju, ono malo vremena između svih moranja, dolazi s iskustvom….i često, prečesto, ljudi tek kad to izgube počinju da cene ono što su imali…ali, đubretari su već davno sve odneli.

Imamo pravo da budemo sretni sa onim što imamo, da to cenimo i uzgajamo, imamo pravo da budemo nesretni zbog onoga što nemamo i da stoga ono što imamo niti cenimo niti poštujemo i nemamo kad da budemo sretni jer sve vreme provodimo nesretni. imamo pravo da izaberemo jedno od ovih prava.

Sva prava se stiču rečima i delima.
Takođe, sva prava se na isti način i gube.
Sva snaga je u glavi, duši i ljubavi. Sveto trojstvo.

Žena može sve, ako ima ljubav, poštovanje i brižnost…sve što joj treba da bude žena.

PS Malo stroge al' duševne snage posvećujem divnoj prijateljici, jednoj od Žena.....:heart:

attachment.php

za sve ostale

PS Inače, dobro vam veče.....lepo veče, lepi ljudi oko mene trče ispred umornog dana i prestižu ga.....:D

Say it right;bt257887:
pa kazete "Žena može sve, ako ima ljubav, poštovanje i brižnost…sve što joj treba da bude žena."

ja pitam di se to nalazi? sta ako zena nema sve to?

Ima svaka u sebi dok ne nađe svog para, pa da sebe nađe u njemu :zag:
Zato i žena koja je sama može sve...mnogo više od muškarca koji je sam :manikir:

Back