sch
Aktivan član
- Poruka
- 1.942
Počelo je počelo....ne valja ova vrućina....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Evo ga... još jedan pametnjaković koji pokušava da glumi mangupa!ti si ovde zaduzen da svakoga komentarises.
takve frajere bi voleo na ulici da sretnem pa da cujem neki slican komentar.
Evo ga... još jedan pametnjaković koji pokušava da glumi mangupa!
A koliko sam ja mator... toliko si i ti pretpostavljam balava.Matori
Po cemu su moji postovi jadni, ja nikom do sad nisam slala neumesne komentare, kao ti!?
A koliko sam ja mator... toliko si i ti pretpostavljam balava.
Očigledno je da ne znaš za šalu.
BTW. Pogrešan post si citirala... to se nije odnosilo na tebe.![]()
da li je moguće da se i na ovakvim temama nađe razlog za svađu
Ovog meseca je danima na Jadranu kisa i lose vreme. Za ilustraciju dajem jedan sajt iz Crne Gore i jedan iz Hrvatske.
www.dan.cg.yu/?nivo=3&rubrika=Ekonomija&datum=2009-06-28&clanak=192566
www.crometeo.net/site/index.php?module=announce&ANN_user_op=view&ANN_id=4060
Ovaj hrvatski sajt se bas bavi vremenskom prognozom. I na nekim hrvatskim forumima sam naletela da posetioci pisu da li treba ici na more i sta uopste raditi kada je lose vreme i vrlo su zanimljivi odgovori.
Posto idem na jonsko more gledala sam prognozu za jonska ostrva i tamo je vreme lepo.
Nasla sam ovaj zaista dobar sajt za prognozu vremena, on je norveski.
www.yr.no
Na njemu mozete gledati prognozu za sve sto Vas zanima.
Primera radi za Zakintos, prvo naci levo World i kliknuti Europe, pa onda ispod u Countries/Areas pronaci Greece, i onda u Region kliknuti Zakinthos.
Jednostavno je. Sajt ima veoma lepe slike i dinamicki prikazuje vreme za kraci period.
Ali tesko je poznavati vremenske prilike za duzi vremenski period, i tu se slazem sa prethodnim komentarima, zato sto su dugorocne prognoze nepouzdane. Ovo bi narocito korisno bilo za one koji u martu, aprilu, maju uplacuju aranzmane za letovanje. Mene je zanimalo da li citaoci znaju neki dobar sajt za dugorocnu prognozu posto sama nisam nasla.
Јуче сам се чула са људима који су се пре неки дан вратили са Тасоса, имали су углавном облачно и ветровито време, било је и кише. Буквално само три дана су имали право летње време.
Вода је била ОК за купање, само је било непријатно кад се изађе на ветар из воде.
Шта да се ради, важно је да је вода топла, а ако буде мало кише и облака, као што већ рекох, бар ћемо мање горети.
Da li si bila na Zakintosu, i ako jesi kako je tamo? Planiram da idem sa drustvom, i odgovaraju nam ponude, ali je dosta jeftinije nego na drugim ostrvima, pa nismo sigurni u cemu je caka![]()