Vreme zla (TV Series 2021– )

DjomlaSPLAT

Ističe se
Poruka
2.037
Radnja serije prati priču porodice Кatić u osvit Drugog svetskog rata u Beogradu. Bogdan Dragović vraća se iz emigracije, pokušava da uspostavi veze sa Кomunističkom partijom iz koje je izbačen kao trockista, kao i sa sinom Vladimirom. Njagova ostavljena žena Milena stupa u emotivnu vezu sa agentom Кominterne i Bogdanovim ratnim drugom. Vladimir, Milenin i Bogdanov sin, sada i sam član КP iz ideoloških razloga se okreće protiv oca.
Odgledao drugu epizodu. Utisci, za sad odlični. Goran Bogdan i Laušević, maestralni. Meni je serija, za sad baš lepo legla. Možda i zbog toga, jer gotivim taj neki period. Svakako, preporuka. Kvalitetna je seija, nema šta. Za sad, obećava..

Je l' gleda neko, kakvi su utisci?

Screenshot_20211030-085210~2.png

Одлична и узбудљива тема и врло добра глума.

У следећим епизодама би требало да се појави и ''Српска Мајка'' кога глуми Саша Торлаковић, мислим да су могли да изаберу бољег глумца.

Nije , Marko Novaković.

Ovo su legendarna dela Ćosića, ne bi bilo lepo da su neki amateri uzeli i prebacili na ekran neke gluposti...mada serija uvek bolje izgleda nego kada čitamo knjigu.

Btw Koreni , Vreme zla i Vreme smrti.

Koreni pokidali , Vreme zla koliko vidim isto drže pažnju 🙏
Najčešće je knjiga bolja bar meni. Koliko god mi se dopale obe serije knjige su mi ipak bolje.

Back