Vreme za upoznavanje ?

webmen

Ističe se
Banovan
Poruka
2.588
Kakva su mišljenja , koliko treba da prođe vremena da se partneri potpuno upoznaju , i steknu uvid dali su
jedno za drugo .Hoće li to prerasti u ozbiljnu vezu ili brak i stvarno funkcionisati ili po narodnoj " ko se voli na brzinu kaje se natenane "

Kakva su mišljenja , koliko treba da prođe vremena da se partneri potpuno upoznaju , i steknu uvid dali su
jedno za drugo .Hoće li to prerasti u ozbiljnu vezu ili brak i stvarno funkcionisati ili po narodnoj " ko se voli na brzinu kaje se natenane "

otprilike onoliko dok ne steknemo slobodu da pustimo vjetar jedno pred drugim...znaš ono,da ne moramo da se krijemo u wc od blama..
nije pravilo,zato kažem otprilike..:neutral:

Ljudi nikada skoro ni sami sebe ne upoznaju, jer se upoznaju tek kada ih život baci u situaciju da moraju reagovati ovako ili onako, pa kako je tek sa ostalima.

- - - - - - - - - -

Mada, postoji i talenat za psihologiju, onda uđeš ljudima u glavu i krešeš im psihu... I to je zabavno.

A vrag zna, jedno 3 do cetri godine, onda kada se upoznaju posvadjaju se i raskinuvi odu u lepu pm jer su svatili da za sve te godine upoznavanja su mogli da imsju milion veza za jednu noc

Evo ja sam ti simpatican i lud ali to nije isto jer su ludaci u ludnici a ja na slobodi hahahahahahahaha
Pa opet povrh toga sto sam sobodan hahahaha ne mogu da nadjem devojku :-(
:-)
Kada su sve u ludnici hahahahahaha molik reputaciju za to :-D

Back