Vreme bi bilo polako..........

Nekada davno,vec tako davno,pisao sam ti pisma draga moja,pa sam zastao.Zamislih se.Da li ce i jedno pismo moje stici do ruke tvoje?Hmmm.....Voleo bih da se makar jedno od pisama ovih,ne vrate posiljaocu....
Tebe draga moja,ja mislim da sve sam odvec rekao. Ja sam uporan i postojan.On je rekao :Trazi dace ti se,strpljen budi, i spasen bices.Evo vec jako dugi sam strpljiv i postojan poput stena morskih,o koje se lome valovi zivotni.....Cekam i nadam se TEBI andjele.....Jednog dana,nadam se da ces mi se pojaviti,za ruku me uhvatiti,usne mi svojim dodirnuti, i da ces mi reci reci te:"Dragi,izvini sto toliko cekao si me".Znam da rane tvoje duboke su,i da je cekanje bolnije od samih rana,i da si bio stena postojana,ali evo, ja sam ti se pojavila,i u zagrljaju tvom se ususkala".Za taj dan zivim,i i tome se nadam.......

Tvoj Marko

05892us2.jpg

Cicoka;bt25611:
Ne tako davno(pre neki dan) u blogu napisao si da ces cekati dokle god bude bilo snage u tebi.Postujuci izrecenu rec tvoju pozvala sam se na istu i samo potvrdila izreceno uz opasku da ce se pojaviti-kada nesto isuvise zelis-mora se dogoditi.z:)

Draga cicoka..jesam rekao...napisala je kros je jedan komentar u pretposlednjem textu u blogu...mislim da je time sve receno...hvala ti sto si uz mene.i svima na komentarima.....lep pozdrav od Romanticusa.....

Back