Врело уље на штене пит була од 10 месеци !

• Začetnik teme Začetnik teme KraNp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

KraNp

Veoma poznat
Poruka
10.757
https://www.facebook.com/Ljubicabub...676647533093/2460676574199767/?type=3&theater

И 'ај сад......да ли ја због овог треба да прокунем пред Богом и Св.Василијем Острошким цео људски род који мрзи ову расу као и да им пожелим истоветну смрт као што они то траже за ову расу генерално сваки пут када нападне човека !!

Па шта сад.....црнац јеббе белкињу....ова роди дете и ти га убијеш јер је по теби хибрид пошто је од мешаних раса људи !
Melez nije zlocinac , a takvi kerovi koje je stvorila ljudska budalsastina su zabranjeni. Opleo bih kaznu za sve te krvolocne rase , ili
da platis sto hiljada jura pa gaji stene. Gazda ide u zatvor sto mu ljubimac uradi . Kao u svetskim metropolama. Nema kod nas drzave.

Melez nije zlocinac , a takvi kerovi koje je stvorila ljudska budalsastina su zabranjeni. Opleo bih kaznu za sve te krvolocne rase , ili
da platis sto hiljada jura pa gaji stene. Gazda ide u zatvor sto mu ljubimac uradi . Kao u svetskim metropolama. Nema kod nas drzave.
Види.....подржавам твоје право да имаш такав став али не подржавам што свесно шириш глупост. Немој брате.......боли ме људска глупост.......удараш ме право у хипофизу !!

Добро.....оставимо по страни твоју мржњу према псима. Да ли подржаваш ово што се види на снимку ! Ја видим да те ово не дотиче као човека. То ми говори много о твом карактеру. Но добро.....Бугари и јесу такви.

Jel kerećina samo na ulju ili ima i salata okolo?
Šta je Stojko moj, opet bespara, pa bi hvato po ulici za ručak?
Samo sam pogledao video, nemam Fejsbuk pa ne znam kako je došlo do toga, ali kao je sa namerom, zaista je neko debil. Ne volim pit bulove, niti bilo koju sličnu rasu, previše su mlada rasa sa nedovoljno stabilnim karakteristikama, ali je ovo klasičan primer ljudske poremećenosti. Nadam se da će uhapsiti krivca.

To nije nikakva odbrana. To nije nikakav afekt. Ovde se radi o nekoj osobi koja je namenski skuvala ulje do momenta ključanja da bi polila psa.

Ponoviću. Neko je kuvao ulje samo da bi polio psa.

Psihopatija i najverovatnije naznaka za porivom za ubijanjem. Radi se o poremećenoj osobi koja ne zna razliku između dobrog i lošeg. O osobi koja uživa u smislu moći nad nemoćnima.

Svaka moguća osuda za ovaj čin!

Ako je namerno proliveno ulje jeste poremecenost, ali jos vise su poremeceni ljudi kojima su bitniji psi nego i sami ljudi (ma koliko ih ja takodje, volela i sama).

To je jedan sebicluk koji se rasprostr'o po ovom svetu a kod nas je sve to izrazenije X 10.

Inace ovakve krvolocne vrste ne treba cuvati u naseljenim mestima i bez (strucnog) nadzora.
Зашто је по теби пит бул крволочна раса ? Зато што се родио са крупном грађом и јаком вилицом ! Па није он крив што га Бог дао таквог. Замисли да убијаш сваког човека који је набилдован и добар боксер.....само зато што ....евентуално.....његов ударац може пре да усмрти човека него твој ударац. Ваљда је ствар у психи паса (Човека) какав ће однос имати према другим псима (Људима). Било би добро ако би сте могли да мрзите ову расу на рационалан начин а не уз невроватну количину глупости коју просипате. И то што кажете да ми који волимо псе смо подљуди јер .....тобоже.....волимо више псе од људи......то ВИ нама импутирате како би сте замаскирали своју глупост и патологију у мржњи према одређеној раси. И ви добро знате да је то обична лаж јер ми који волимо питове знамо шта је љубав за пса а шта је ЉУБАВ ЗА ЧОВЕКА. То се никада не може поредити јер није исто волети своју жену и волети своју мајку. По вама испада...ако јеббеш своју жену да ниси фер човек према својој кеви јер и њу не јеббеш, обзиром да је жена. То је та ваша ишчашена свест.

Šta je Stojko moj, opet bespara, pa bi hvato po ulici za ručak?
Samo sam pogledao video, nemam Fejsbuk pa ne znam kako je došlo do toga, ali kao je sa namerom, zaista je neko debil. Ne volim pit bulove, niti bilo koju sličnu rasu, previše su mlada rasa sa nedovoljno stabilnim karakteristikama, ali je ovo klasičan primer ljudske poremećenosti. Nadam se da će uhapsiti krivca.

Šta fali kerećini?
Samo da nije hranjen granulama i onim glupostima iz kesica.

Aznate zašto jebilo unosno otvarati tzv. "Kučeće azile" do skora?
Znate one oglase: kuče izBosne ratni veteran iz 93-će (nema veze što je sad 2019-ta),
istraumirana keruša posle rezultata voždovac - partizan 1:0,
pa onda slepo i gluvo kuče odaziva se na Laki i sl.

E sve te kerove nisu posipali vrelim uljem ali su slalu za Nemačku da posluže vojnoj industriji
Testiraju oružje na njima.

Naravno da ovde niko ne podrzava okrutnost prema zivotinjama iako je ta pasmina koja je stvorena za okrutnost .Moji postovi se ne odnose na to delo .
nego da je na Balkanu najlepsi domaci pas ,obicna dzukela je inteligentnija i dobronamernija od vecine uvoznih pasmina.
Evo sa wikija nesto o zakonima :

"Дванаест земаља у Европи, као и Аустралија, Канада, Еквадор, Малезија, Нови Зеланд, Порторико, Сингапур и Венецуела, усвојиле су неки облик посебног законодавства о пасмини, укључујући и америчке Пит Булл теријере. од директних забрана ограничења и услова власништва. Држава Нови Јужни Велс у Аустралији ограничава расу, укључујући и обавезну стерилизацију. Пасмина је забрањена у Уједињеном Краљевству , у канадској провинцији Онтарио , [10] и на многим локацијама у Сједињеним Државама. "

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back