Vrela noć...

Bebac80

Početnik
Poruka
16
Prevrtala sam se po krevetu. Nisam mogla spavati od vreline jedne avgustovske noći, vazduh je bio lepljiv i težak, telo mi je bilo mokro od znoja.
Spavaćica se zalepila za mene, gaćice srećom nisam ni nosila na spavanju. Žudela sam za daškom vetra, samo malo da me rashladi. Pogledah u svog muža koji je čvrsto spavao, tanak čaršav kojim je bio pokriven je skoro pao sa kreveta. Ležao je na leđima, jedne noge savijene u kolenu. Između nogu bezbrižno je spavao i njegov drugar. Hm,ionako mi se ne spava, mogla bih se malo igrati!
Skinuh spavaćicu sa sebe i krenuh ka njemu. Kako će se iznenaditi! Prišla sam tiho, da ga ne probudim i jednim prstom mu prešla preko testisa do vrha. Malo se pomerio ali je nastavio da spava. Priđoh mu skroz i vrhom jezika krenuh da ga mazim. Bio je opušten i mekan. Ljubila sam ga nežno, ovlaš ga dodirujući. Mmmm,ljubavi,šta to radiš? čuh šapat svoga muža. Šššš,ništa ne govori,rekoh.
Stavih ga u usta, onako opušten ceo je stao i počeh usnama da ga stežem. Osetih kako raste u mojim ustima, to me uzbudilo još više!
Nisam želela da ga izvadim iz svojih usta ali je postao toliko veliki i tvrd da je sam izleteo i udario me po obrazu. Soba je bila u mraku, samo je blaga mesečina padala na nas, na moje lice i na njega! Uzela sam ga u ruku i požudno stavila u usta. Sisala sam mu vrh, kružila usnama oko njega, spuštajući se polako do korena. Tiho je stenjao, mazeći me po kosi.
Jednom rukom sam mu milovala testise, blago ih stiskala i vukla, a prstom mu kružila oko analnog otvora. Pritiskala sam ga i popuštala, nagoveštavajući penetraciju, dok sam ubrzavala lizanje penisa. Kada je zastenjao, polako sam mu uvukla prst u anus. Istog trenutka penis se još više ukrutio!
Opkoračila sam ga tako da smo bili u pozi 69. Zgrabio me za guzove i počeo da ih stiska, ljubi grize, videla sam da ga izluđuju moj jezik i moji prsti, ubrzavala sam ritam do maksimuma a onda bih usporila odugovlačeći vrhunac.
Osetih njegov jezik na sebi, klitoris je postao tvrd koliko i njegov penis! Grickao ga je, lizao, čas nežno čas grubo. Bila sam užasno blizu orgazma, telo mi je drhtalo, nekontrolisano sam gurala penis u svoja usta, napred,nazad, napred, nazad...
Dah mu je bio brz, nešto je nepovezano mrmljao i jednim pokretom me odvojio od svog međunožja i samo me spustio na svoj penis koji je sam pronašao put i utonuo u mene. Klekla sam na kolena da bih mogla bolje da ga osetim i počela da se podižem i spuštam. Podigla bih se toliko da je skroz izlazio iz mene a onda bih se naglo spustila.
U ovoj pozi sam ga odlično osećala, trljao se o moj klitoris dovodeći me do ludila.
Počela sam da stenjem, sve glasnije, prozor je bio širom otvoren i verovatno se sve čuje napolju, ali baš me briga za to, blizu sam i počinjem da vičem i ubrzavam ritam, toliko brzo da je to nestvarno! On mi gnječi grudi, grize ramena i leđa, dah mu je vreo i znam da je i on blizu.
Zavlačim ruku do korena penisa tražeći anus, gurnuh prst unutra i u tom trenutku osetih kako ga dovodim do vrhunca! Uzeh njegovu ruku i povukoh je do sebe tražeći da sa dva prsta stiska klitoris. Čim ga je dotakao osetih kako me struja prožima, prolazi kroz moje telo i eksplodira među mojim nogama. Gurnuh mu prst dublje u anus i tad je pukao, osetila sam venu kako pulsira u njegovom penisu i kako me puni svojim sokom. Telo mi se trzalo od orgazma, oboje smo pulsirali. Zagrlio me i oborio na bok ne izlazeći iz mene. Ženo moja,rekao je i tako smo zaspali. Noć je i dalje bila vrela a mi iscrpljeni i mokri od ljubavi...

Back