Vrednosti

Koje su to vrednosti koje posedujete, a koje vas ističi i daju vam prednost nad bilionima pripadnika vaše vrste koji su vam suparnici?
Jedna u bezbroj.. :mrgreen:

Naravno da ne verujem u ovo.. samo najveći kompliment koji sam ikada dobila švercujem kao odgovor na pitanje. A skroz je primereno baš uz ovu formulaciju: nad bilionima pripadnika vaše vrste koji su vam suparnici.. :srecna:

Da li ste, zaista, bastion vrline?
Ma jok, koji crni bastion.. ali recimo da sam na krstarici shvatila da mi je moral bolji nego što sam mislila. U rl se družim uglavnom sa moralnijim ljudima od mene i onda sam u zapećku sa tim nekim svojim manjkavostima.. Zato ovde i svojim mini moralom svetlucam ko disko kugla.. :zkez:.. i uživam u svojoj iritantnosti.. mj-či preziru sve što ima bilo kakve veze sa ovim što počinje na m..

A ako niste, kako kompezujete na "berzi"?
Sad nikako.. Žene su na berzi do svoje 35-te godine.. eeeventualno 40-te, i to retko koja. Onda počinje rekapitulacija života kad treba srediti i doraditi šta se još doraditi može.

E sad.. što je ovo jeres i pomisliti a kamoli praktikovati jer danas je trendi da godine nisu bitne i valjda bi babe trebalo da se koprcaju (da misle da su na berzi) od 45-50-te pa tamo negde bar dok ne nakucaju jedno 60-70 god, to je već zaseban problem.. :malav:

Kojom vrlinom se najponosite?
Ne'am pojma. Ajd nek' bude skromnost. Meni je to još uvek vrlina.

Poslednja izmena:

Back