Umri_muski
Legenda
- Poruka
- 72.613
Sta bi vi videli kao vrednost vecne smrti , znaci da ne postoji mogucnost da se ponovo rodite i postojite.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je ovo pitanje za neku religiju koja veruje u reinkarnaciju. Ili za sf žanr, u smislu, šta bi se desilo kada bi neko izbrisao vaše postojanje. Samim time, bi se izbrisale sve greške, pogrešne odluke, ali lepa sećanja.Sta bi vi videli kao vrednost vecne smrti , znaci da ne postoji mogucnost da se ponovo rodite i postojite.
Šta je večna smrt?Sta bi vi videli kao vrednost vecne smrti , znaci da ne postoji mogucnost da se ponovo rodite i postojite.
Simbolicki da....Večna smrt me najviše asocira kada posle naše smrti, svi zaborave da smo postojali, ne ostavimo nikakav trag, ni kod koga ne izazove potrebu da nas ožali, da se priseti trenutaka provedenih sa nama. Neopoziva smrt je kada te se niko ne seća posle smrti i ne pomene te.
Zaborav.Sta bi vi videli kao vrednost vecne smrti , znaci da ne postoji mogucnost da se ponovo rodite i postojite.
žaliće te na sahrani.. porodica možda god dana i to je to.. postaješ prazan brojVečna smrt me najviše asocira kada posle naše smrti, svi zaborave da smo postojali, ne ostavimo nikakav trag, ni kod koga ne izazove potrebu da nas ožali, da se priseti trenutaka provedenih sa nama. Neopoziva smrt je kada te se niko ne seća posle smrti i ne pomene te.
Ako je zivot pakao, ne zelis da se ponovo rodis niti zagrobni zivot.Sta bi vi videli kao vrednost vecne smrti , znaci da ne postoji mogucnost da se ponovo rodite i postojite.
To je neminovno za sve koji nisu napravili nesto veliko u zivotu. Evo secam se samo do prababe i pradede.Večna smrt me najviše asocira kada posle naše smrti, svi zaborave da smo postojali, ne ostavimo nikakav trag, ni kod koga ne izazove potrebu da nas ožali, da se priseti trenutaka provedenih sa nama. Neopoziva smrt je kada te se niko ne seća posle smrti i ne pomene te.
da ce biti dobra klopa povodom toga.A u sta veruju pravoslavci kad daju 40 dana?
evo ovde di je moj sljivar, pre 1180 godina bio neki sator i u njega zivelo desetak osoba. Bilo je tu i mrznje, ljubavi, radosti, zalosti.......sve kako i mi danas zivimo.žaliće te na sahrani.. porodica možda god dana i to je to.. postaješ prazan broj