Vrednost nekretnine

cena nekretnine uglavnom zavisi od mesta, znaci mesto = cena, a kako povecati, jedino kao na diskaveriju kako od supe naprave lokal, jedino tako.....
postoje i neke politicke vezice, recimo, prebaci stanicu za bas, ili asvaltira deo, onda taj deo nekretnina skace, recimo odobre gaerdnji itd.
Ja sam nesto tako uradio, ali imao sam nekih problema, uglavnom arhihtekta i njegova snalazljivost i kesss.....
sta mislite kako ce cena nekretnina da skoci gde ce nekad da ""sleti"" nov most, ali to samo pojedinci ce znati.....

U NS je cijena stanova isla do 1800 eura kvadrat prije dve tri godine. Da si tada kupio stan pa ga luksuzno uredio i prodao namjestenog sad mi mogao ladno da ga prodas za 1200 eura kvadrat.
Ukoliko bi kupovinu nekretnine namjenio za prodaju, pa jos koristio kredit od banke, sledeca investicija bi bila ili uze za vjesanje ili trazenje azila u nekoj zemlji Afrike.
Da si kupio stan prije ovog buma pa ga prodao kad su cijene bile najvise a prije toga ga iznajmljivao, zarada bi bila fenomenalna.
Da bi saznao da li ce cijene za dve/tri godine biti vece nego danas prilicno je mjerodavno gledanje u pasulj.

Back