- Poruka
- 392.100
Kome tipu pripadate..vrednicama koje obavljaju svoje poslove i obaveze bez problema ili lencugama kojima je sve tesko da rade osim da se izlezavaju i lencare?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kažu rad je stvorio čoveka, možda, ali nerad je stvorio gospodina!Pod B.
Ja sam od onih koji misle da rad upropasti čoveka!![]()
Бирам да будем човек.Kažu rad je stvorio čoveka, možda, ali nerad je stvorio gospodina!
Ja kad vidim ambiciozne i vredne ljude,...sad mi ih bude nekako žao.Kažu rad je stvorio čoveka, možda, ali nerad je stvorio gospodina!
Interesuje me U STA bi ivestirao jer smo u vremenu recesije - pada ekonomije? U sta bi investirao u tako nepogodno vreme za investiranje?сигурно бих једно пар година живео скромно као клошар а све остало инвестирао,
rad je stvorio coveka a nerad gospodina.Pod B.
Ja sam od onih koji misle da rad upropasti čoveka!![]()
Selektivno.Obaveze su obaveze,obavljam ih sama ,ne volim timski rad.Leti.... je situacija ..malo drugačija.Pretvaram se u iguanu koja se teško pokreće.To nije izležavanje,već preživljavanje.Kome tipu pripadate..vrednicama koje obavljaju svoje poslove i obaveze bez problema ili lencugama kojima je sve tesko da rade osim da se izlezavaju i lencare?
![]()
Берза и улагање у одређену и проверену фирму, злато, (јефтиније) земљиште. То су ми идеје. Примарни циљ очување вредности од инфлације, а додатна добит ако је већ буде.Interesuje me U STA bi ivestirao jer smo u vremenu recesije - pada ekonomije? U sta bi investirao u tako nepogodno vreme za investiranje?
Bas me to zanima
Penzija je poslednja radoststa znam,jedva cekam penziju...bice ono pod B